رفتن به مطلب

سوال در مورد نصب درایور سخت افزارها

Recommended Posts

سلام.

دوستان باتجربه اگه قبلا درایو مشابه (مثلا) یه کارت رو سیستم نصب باشه و سخت افزار شناسایی هم بشه تو کارکرد فرقی نداره یا اینکه بهتره دوباره نصب بشه.مثلا کارت گرافیک 5450 رو سیستم بوده و درایورش هم نصب بوده و حالا یه کارت 6850 رو جایگزین کنیم و سیستم بعد یکبار ریستارت بنظر با کارت مشکلی نداره ایا تو کیفیت کارکرد تاثیر داره؟

مثلا برای تست یسری کارت بر فرض از 610 گرفته تا 1080 :ph34r:میشه با همون درایوری که برای 610 دو سال قبل رو سیستم بوده همه رو تست کرد؟ البته میدونم درایو جدید بهتره اما فقط هدف تست سلامت کارت باشه یا استفاده موقت.

و اینکه میشه رو سیستم بدون داشتن سخت افزارها تمام درایورها رو نصب کرد و بعد سخت افزار یا کارت جدید اضافه شد احتیاج به نصب درایور نباشه؟ البته میدونم برنامه های نصب خودکار درایو هست اما منظورم دیگه نصب نیست و فقط سیستم با یبار شناسایی و ریستارت پذیرای حضورش باشه^_^.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

سلام.

دوستان باتجربه اگه قبلا درایو مشابه (مثلا) یه کارت رو سیستم نصب باشه و سخت افزار شناسایی هم بشه تو کارکرد فرقی نداره یا اینکه بهتره دوباره نصب بشه.مثلا کارت گرافیک 5450 رو سیستم بوده و درایورش هم نصب بوده و حالا یه کارت 6850 رو جایگزین کنیم و سیستم بعد یکبار ریستارت بنظر با کارت مشکلی نداره ایا تو کیفیت کارکرد تاثیر داره؟

مثلا برای تست یسری کارت بر فرض از 610 گرفته تا 1080 :ph34r:میشه با همون درایوری که برای 610 دو سال قبل رو سیستم بوده همه رو تست کرد؟ البته میدونم درایو جدید بهتره اما فقط هدف تست سلامت کارت باشه یا استفاده موقت.

و اینکه میشه رو سیستم بدون داشتن سخت افزارها تمام درایورها رو نصب کرد و بعد سخت افزار یا کارت جدید اضافه شد احتیاج به نصب درایور نباشه؟ البته میدونم برنامه های نصب خودکار درایو هست اما منظورم دیگه نصب نیست و فقط سیستم با یبار شناسایی و ریستارت پذیرای حضورش باشه^_^.

معمولا توصیه میشه کامل درایور رو پاک کنید و از اول آخرین آپدیت رو بریزید روی سیستمتون

لینک به دیدگاه

فکر نکنم کسی تاحالا این مورد رو تست کرده باشه ولی به نظرم اگر حتی برای تست هم باشه بهتره درایور خودش باشه. 

لینک به دیدگاه

ممنون..بله دوستان در اینکه درایور خودش باشه و ابدیت باشه بهتره، شکی نیست..ولی خب سوالم مشخصه وبنظرم بیشتر  اونایی که تو کار سخت افزارن و خرید و فروش قطعات استوک و کارکرده انجام میدن تجربه دارن. .

لینک به دیدگاه

سلام . من تست کردم جواب میده . من الا ن از گرافیک intel hd استفاده میکنم ولی درایور nvidia geforce هم نصبه . اگه مثلا الان gtx 970 نصب کنم درایور انویدیا فعال میشه . اگر هم کارت رو بردارم و از آنبرد خروجی بگیرم intel hd graphic فعال میشه . فقط برای تغییرات باید یه بار سیستم رو ریست کنید طبیعتا . تا حالا مشکلی هم نداشتم 

لینک به دیدگاه

منم بار ها بین گرافیک 480 ای ام دی و 770 انویدیا و 470 انویدیا و گراف اینتل تغییر دادم اتفاقی نیوفته بعد از ریست کردن سیستم گراف رو میشناسه و به خوبی کار میکنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...