رفتن به مطلب

مشکل اجرای بازی2017 pes با گرافیک msi rx 470 gaming x

Recommended Posts

سلام دوستان! واسه من یه مشکل عجیبی پیش اومده ممنون میشم از دوستانی که تو این زمینه اطلاعات دارن منو راهنمایی کنن!
من یه کارت گرافیک gtx 750 ti  داشتم و بازی pes 2017 رو با رزولوشن 1080p  و کیفیت high اجرا میکردم بدون کوچکترین مشکلی! چند روز پیش گرافیک و به msi rx 470 gaming x 4gb ارتقا دادم و حالا دقیقا با همون رزولوشن و کیفیت که اجرا میکنم بازی لگ داره ولی وقتی میذارم رو کیفیت medium  مشکلی نداره و بدون لگ اجرا میشه! 
درایور گرافیک هم به آخرین ورژن آپدیته ولی همچنان این مشکل هست! لطفا راهنمایی کنید...ممنون
لینک به دیدگاه

سلام  دوست عزیز 

1- درایورها را کاملا حذف کنید با برنامه ddu 

2- بازی را هم مجدد نصب کنید و اپدیت های بازی هم نصب شود 

3-درایور جدید را  نصب و مجدد تست کنید 

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، mohamadreza.kntu گفته است :

فقط درایور گرافیک رو پاک کنم؟

بله با برنامه DDU 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

بله با برنامه DDU 

انجام دادم متاسفنه تغییری نکرد!

لینک به دیدگاه

اگر جواب نداد  بهتر است ویندوز مجدد نصب شود .اخرین اپدیت های بازی هم نصب شود . با برنامه gaming app هم روی حالت game بگذارید .

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

اگر جواب نداد  بهتر است ویندوز مجدد نصب شود .اخرین اپدیت های بازی هم نصب شود . با برنامه gaming app هم روی حالت game بگذارید .

آخرین آپدیت ها نصب هستن! برنامه gaming app  رو هم در هر سه حالت silent و gaming و oc  امتحان کردم و حتی پاکش کردم اما هیچ تغییری حاصل نشد! نهایتا مجبورم گزینه تغییر ویندوز رو امتحان کنم! یا حتی ویندوز 10 رو هم امتحان کنم چون الان ویندوز 7 روی سیستمه!

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، mohamadreza.kntu گفته است :

آخرین آپدیت ها نصب هستن! برنامه gaming app  رو هم در هر سه حالت silent و gaming و oc  امتحان کردم و حتی پاکش کردم اما هیچ تغییری حاصل نشد! نهایتا مجبورم گزینه تغییر ویندوز رو امتحان کنم! یا حتی ویندوز 10 رو هم امتحان کنم چون الان ویندوز 7 روی سیستمه!

مشکل شما نرم افزاریست . با نصب ویندوز بدون شک مشکل حل خواهد شد .

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

مشکل شما نرم افزاریست . با نصب ویندوز بدون شک مشکل حل خواهد شد .

ممنون از راهنماییتون! یه اتفاق دیگه هم در حال امتحان کردن راه های مختلف باهاش برخوردم که خیلی جالب بود خواستم در میون بذارم! وقتی برنامه MSI Afterburner در حال اجراست و بازی رو اجرا میکنم این مشکل برطرف میشه!!! چند بار برنامه رو بستم و دوباره اجرا کردم هر بار دقیقا همین اتفاق افتاد!! به نظر شما چه ارتباطی بینشون میتونه باشه؟!

لینک به دیدگاه

این برنامه سازگاری کامل با کارتهای MSI دارد .احتمالا با بالا آوردن پروفایل های بایوس کارت این کار را انجام میدهد . اگر اینطوری مشکل حل میشه . خوب بگذارید این برنامه بالا باشه . مشکلی پیش نمیاد .

عموما درایور قدیمی مشکل ساز میشوند . با ddu باید هر دو درایور را پاکسازی میکردید . هم  Nvidia و  AMD 

بعد با برنامه های  تصحیح کننده رجیستری  قبل از  نصب درایور جدید  باقی مانده اثرات این درایورها را تو رجیستری  پاکسازی می کردید . 

لینک به دیدگاه

جديدترين نسخه از ويندوز 10 64bit رو نصب كن به همراه آبديتهاى جديد كارت و قطعات و آبديت بايوس

لینک به دیدگاه

ویندوز رو به ویندوز ۱۰ آپگرید کردم و مشکل حل شد! ممنون از راهنمایی هاتون!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...