رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب قطعات سیستم گیم

Recommended Posts

سلام.  می خوام یه سیستم انتخاب کنم  . این قطعات رو انتخاب کردم . واسه گیم هست.  نظرتون در موردش چیه؟  

مادربورد : MSI DDR4 مدل GAMING Z270 PRO CARBON 

سی پی یو : 3.5 گیگاهرتز Intel مدل CORE I5 7600

رم: 16 گیگابایت DDR4 مارک Geil مدل EVO POTENZA GPR416GB3200C16DC

اس اس دی :  120 گیگابایت Kingston مدل HYPERX FURY SHFS37A/120G

گرافیک : 8 گیگابایت MSI مدل GAMING X GTX 1070

پاور : پاور 650 وات Green مدل GP650A-UK

كيس:  Green مدل Z2+ HERO +

آیا به نظرتون ارزش داره واسه مادربورد این همه هزینه کنم و این مادربورد رو بگیرم؟  یا این که بیام این مادربورد رو ایسوس مدل PRIME B250-PRO بگیرم و رم هم  2x8 گیگابایت DDR4 مارک Crucial مدل BALLISTIX SPORT BLS8G4D240FSE بگیرم؟ این قطعات به واتر کولر نیاز دارن ؟ اگر دارن یه واتر کولر مناسب معرفی کنید. 

یه فن سی پی یو مناسب  ( اگر لازمه )و در آخر یه مانیتور مناسب گیم هم اگه میشه معرفی کنید !

ویرایش شده توسط galexyman1985
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، galexyman1985 گفته است :

سلام.  می خوام یه سیستم انتخاب کنم  . این قطعات رو انتخاب کردم . واسه گیم هست.  نظرتون در موردش چیه؟  

آیا به نظرتون ارزش داره واسه مادربورد این همه هزینه کنم و این مادربورد رو بگیرم؟  یا این که بیام این مادربورد رو ایسوس مدل PRIME B250-PRO بگیرم و رم هم  2x8 گیگابایت DDR4 مارک Crucial مدل BALLISTIX SPORT BLS8G4D240FSE بگیرم؟ این قطعات به واتر کولر نیاز دارن ؟ اگر دارن یه واتر کولر مناسب معرفی کنید. 

یه فن سی پی یو مناسب  ( اگر لازمه )و در آخر یه مانیتور مناسب گیم هم اگه میشه معرفی کنید !

قطعات خوبی انتخاب کردین ولی بهتر از این هم میتونه باشه. بودجتون رو مشخص کنید. مادربورد بستگی به سطح انتظار شما داره و اینکه از امکاناتشون استفاده میکنید یا نه.

http://lioncomputer.ir/product/11018/مادربرد+ام+اس+ای+B250M+PRO-VD/ این مادربورد هم دقیقا کار مادربورد انتخابی شما رو انجام میده و هیچ تفاوتی هم تو کارایی سیستم ایجاد نمیشه.

رم 2400mhz هم کافیه  بیشتر از اون تفاوتی در کارایی ایجاد نمیشه و حجمش هم بهتره 16 گیگ باشه. ssd هم سعی کنید 250 گیگ بگیرید 120 زود پر میشه. والتر کولر و ایرکولر هم درواقع یجور فن سی پی یو هستن. سی پی یو شما ایر کولر کافیه براش.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

قطعات خوبی انتخاب کردین ولی بهتر از این هم میتونه باشه. بودجتون رو مشخص کنید. مادربورد بستگی به سطح انتظار شما داره و اینکه از امکاناتشون استفاده میکنید یا نه.

http://lioncomputer.ir/product/11018/مادربرد+ام+اس+ای+B250M+PRO-VD/ این مادربورد هم دقیقا کار مادربورد انتخابی شما رو انجام میده و هیچ تفاوتی هم تو کارایی سیستم ایجاد نمیشه.

رم 2400mhz هم کافیه  بیشتر از اون تفاوتی در کارایی ایجاد نمیشه و حجمش هم بهتره 16 گیگ باشه. ssd هم سعی کنید 250 گیگ بگیرید 120 زود پر میشه. والتر کولر و ایرکولر هم درواقع یجور فن سی پی یو هستن. سی پی یو شما ایر کولر کافیه براش.

نهایت 4 تومن هست بودجه ام . اون اختلاف قیمت مادربورد رو با این مادروبوردPRIME B250-PRO اسوز اگه  حساب کنیم   بهتره به جاش کدوم قطعه رو ارتقا بدم ؟ 

و اگه ممکنه یه مانیتور واسه گیم که  خیلی گرون نباشه معرفی کنید دوستان 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، galexyman1985 گفته است :

نهایت 4 تومن هست بودجه ام . اون اختلاف قیمت مادربورد رو با این مادروبوردPRIME B250-PRO اسوز اگه  حساب کنیم   بهتره به جاش کدوم قطعه رو ارتقا بدم ؟ 

و اگه ممکنه یه مانیتور واسه گیم که  خیلی گرون نباشه معرفی کنید دوستان 

اختلافش حدود 400 میشه. با این مبلغ می تونید ssd با حجم بالاتر بگیرید یا هدست مخصوص گیم تهیه کنید. شاید هم بتونید کارت gtx 1080 دست دوم گیر بیارید. نهایت بودجتون برای مانیتور رو مشخص کنید تا بتونم راهنمایی کنم.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، shocker78 گفته است :

اختلافش حدود 400 میشه. با این مبلغ می تونید ssd با حجم بالاتر بگیرید یا هدست مخصوص گیم تهیه کنید. شاید هم بتونید کارت gtx 1080 دست دوم گیر بیارید. نهایت بودجتون برای مانیتور رو مشخص کنید تا بتونم راهنمایی کنم.

مانیتور نهایت 650 تومن. مهم فول اچ دی باشه و مناسب گیم پنل tn  باشه

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، galexyman1985 گفته است :

مانیتور نهایت 650 تومن. مهم فول اچ دی باشه و مناسب گیم پنل tn  باشه

تو این رنج ماینتور خوبی سراغ ندارم ولی اگر بتونید 100 بزارید روش http://lioncomputer.ir/product/3541/مانیتور+ایسوس+22+اینچ+VX228H/

البته دست دومش رو هم ممکنه پیدا کنید

لینک به دیدگاه

سلام این سیستم واسه گیم خوبه تازه خریدم

Vga:msi gtx 1070 z

Cpu:i5 7500

Motherbord:z170a

Ram:8gig ddr4 2400

Power:650

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/19, 16:08:11، galexyman1985 گفته است :

سلام

سیستم زیر واسه فول اچدی کافیه،1070 کارت خوبیه اما واسه فول اچدی زیاده همچنین موقع فروش افت قیمت زیادی داره.

kkvxcixr9x7uizgyf7.jpg

این مانیتور هم واسه گیم خوبه و کمی از بودجه مورد نظرتون زیاده اما ارزش داره چون فری سینک داره:

مانیتور ال جی LG 24MP68VQ

LG 24MP68VQ 24Inch  FreeSync IPS 5ms LED Monitor

http://lioncomputer.ir/product/11386/مانیتور+ال+جی+LG+24MP68VQ/#prettyPhoto                                            

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...