رفتن به مطلب

فروش گوشی HTC Widefire

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عزیز من برای برادرم این گوشی HTC Wildfire رو چند روز پیش خریدم..

متاسفانه خوشش نیومد و میخواد یه مدل دیگه بخره..

گوشی اکبند هستش وفقط تست شده...

تمام لوازم جانبی گوشی هم همراهش هست.

همونطور که در عکس هم معلومه گوشی تایوانی هستش.

در ضمن یه کیف چرم A-case هم براش خریدم که برام 25 تومن تموم شده..

قیمت پیشنهادی برای گوشی 260و کیف 15هستش.....

ترجیجا هر 2 تا رو با هم میفروشم...

اگه گوشی اندرویدی بالاتری هم باشه از htc یا سامسونگ تعویض هم میکنم

زیر این قیمت لطفا پیشنهاد ندید...چون گوشی کاملا نو هست و اصلا استفاده نشده...

زنده باشید...

post-7744-031192100 1307385754_thumb.jpg post-7744-083609000 1307385797_thumb.jpg post-7744-012795600 1307385821_thumb.jpg

ویرایش شده توسط P aYa M
لینک به دیدگاه

داداش الان قیمت نوش تو علاءالدین 270 تومنه گوشی هم به محض بازشدن از جعبه کم میشه ازش این عرفه بازاره باز شدشو بری ازت 150 هم ور نمیدارن برو بپرس جدی میگم

من 160 میخوام

تهرانم

ویرایش شده توسط armenak
لینک به دیدگاه

داداش الان قیمت نوش تو علاءالدین 270 تومنه گوشی هم به محض بازشدن از جعبه کم میشه ازش این عرفه بازاره باز شدشو بری ازت 150 هم ور نمیدارن برو بپرس جدی میگم

من 160 میخوام

تهرانم

سلام دوست عزیز...

من خودمم از علاالدین خریدم....

شما مراجعه کنید متوجه میشید اونی که بهتون 270 تا 275 قیمت میدن سری چینی هستش ...

در ضمن کی گوشی رو که چند روز بیشتر نیست که خریده رو میاد 125 زیر قیمت میفروشه....اونم گوشی ای که اصلا کار نکرده و بزاری پشت ویترین میشه همون اکبندی که مغازه دار بهت میده....

به هر حال موفق باشی...

لینک به دیدگاه

گوشی رو همراه با کیف 190000 خریدارم

مرسی اما خود گوشی 250 مشتری داره....

با یکی از دوستام رفتم اینو برای برادرم خریدم ...

همون دوستم تا 250 میخواد گوشی رو...

خیلی ممنون.....

ویرایش شده توسط P aYa M
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی مال شما تایوانه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی مال شما تایوانه؟

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز ....

تو عکس اولی که گزاشتم روی جعبه مشخص هستش (عکس رو سیو کن بعد زوم کنی میبینی)...

روی خود موبایل زیر باطری هم نوشته....

اگه لازم هست عکس بزارم...

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

دوستان عزیزی که میخوان با امکانات گوشی اشنا بشن براتون این مطلب رو پیدا کردم...

از نظر ظاهری این گوشی به HTC Desire شباهت دارد ولی پردازنده‌ای که در آن به کار رفته است همانند HTC Hero می‌باشد. نمایشگر آن بهتر از HTC Tattoo است و به طور حتم انتخاب بهتری برای افراد علاقه‌مند به گوشی‌های با صفحه‌ی لمسی و بودجه‌ی محدود است. به گوشی HTC Wildfire از هر زاویه‌ای که بنگریم زیبا و استایلیش به نظر می‌رسد. همانطور که پیش از این نیز گفتیم این مدل شباهت زیادی به برادر بزرگتر خود HTC Desire دارد، ولی ابعاد Wildfire کوچکتر است. در حقیقت در هنگام نگهداری در دست احساس راحتی بیشتری را نسبت به Desire به شما القاء می‌کند. ابعاد این گوشی به اندازه‌ی کافی کوچک هستند که به راحتی در جیب کاربر جای بگیرد. ابعاد این دستگاه 12.9 × 60.4 × 106.8 میلی‌متر می‌باشد. قسمت جلویی گوشی کاملا توسط نمایشگر در بر گرفته شده است که ظاهر جذابی به آن می‌بخشد. در قسمت زیر آن نیز کلیدهای حساس به لمس Home Key, Menu Key, Back Key, Search Key وجود دارند. لوگوی HTC نیز به زیبایی در قسمت بالا و نیز پشت دستگاه درج شده است. این گوشی مجهز به نمایشگر لمسی خازنی 3.2 اینچی می‌باشد. از ویژگی‌های اصلی آن می‌توان به همین قابلیت لمسی، ورودی مولتی تاچ، سنسور شتاب سنج برای چرخش خودکار تصویر، سنسور Proximity برای خاموش کردن خودکار نمایشگر و Track Pad اپتیکال اشاره کرد.

مشخصات کلی :

فرم گوشی : ساده - وزن : 118 گرم

پردازنده: Qualcomm MSM 7225 528MHz

حافظه: - RAM 384 MB - ROM 512 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD

شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth

صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Capacitive Touch Screen With Pinch-To-Zoom Capability - اندازه 3.2 اینچ - 320 × 240

دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش

امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه ™Android™ 2.1 (Éclair) With HTC Sense - جاوا

سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1300 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 480 ساعت - زمان مکالمه 7:20 ساعت

کمپانی تایوانی سازنده‌ی تلفن همراه مدلی دیگر از گوشی‌های خود را معرفی کرد. این محصول جدید که HTC Wildfire نام دارد؛ نسبت به پیشینیانش کمی متفاوت می‌باشد. از نظر ظاهری این گوشی به HTC Desire شباهت دارد ولی پردازنده‌ای که در آن به کار رفته است همانند HTC Hero می‌باشد. نمایشگر آن بهتر از HTC Tattoo است و به طور حتم انتخاب بهتری برای افراد علاقه‌مند به گوشی‌های با صفحه‌ی لمسی و بودجه‌ی محدود است.

نمایشگر و طراحی ظاهری

بگذارید در مورد طراحی ظاهری گوشی و ویژگی‌های نمایشگر توضیح بدهیم. به گوشی HTC Wildfire از هر زاویه‌ای که بنگریم زیبا و استایلیش به نظر می‌رسد. همانطور که پیش از این نیز گفتیم این مدل شباهت زیادی به برادر بزرگتر خود HTC Desire دارد، ولی ابعاد Wildfire کوچکتر است. در حقیقت در هنگام نگهداری در دست احساس راحتی بیشتری را نسبت به Desire به شما القاء می‌کند. ابعاد این گوشی به اندازه‌ی کافی کوچک هستند که به راحتی در جیب کاربر جای بگیرد. ابعاد این دستگاه 12.9 × 60.4 × 106.8 میلی‌متر می‌باشد. قسمت جلویی گوشی کاملا توسط نمایشگر در بر گرفته شده است که ظاهر جذابی به آن می‌بخشد. در قسمت زیر آن نیز کلیدهای حساس به لمس Home Key, Menu Key, Back Key, Search Key وجود دارند. لوگوی HTC نیز به زیبایی در قسمت بالا و نیز پشت دستگاه درج شده است. این گوشی مجهز به نمایشگر لمسی خازنی 3.2 اینچی می‌باشد. از ویژگی‌های اصلی آن می‌توان به همین قابلیت لمسی، ورودی مولتی تاچ، سنسور شتاب سنج برای چرخش خودکار تصویر، سنسور Proximity برای خاموش کردن خودکار نمایشگر و Track Pad اپتیکال اشاره کرد.

سیستم عامل

این گوشی تحت سیستم عامل Android™ 2.1 کار می‌کند. هرچند وقتی که سیستم عامل جدیدتر 2.2 Froyo توسط گوگل معرفی شود این گوشی قابلیت آپگرید به آن را خواهد داشت. در ضمن آخرین ویژگی‌ها و عملکردهای وابسطه به نمایشگر لمسی نیز به همراه آن خواهند آمد.

شبکه و اتصالات

مهم‌ترین نکته برای یک تلفن همراه امکانات اتصال به شبکه‌ی آن می‌باشد. این گوشی توانایی پشتیبانی از هر دو شبکه‌ی 3G و 2G را دارد. در شبکه‌ی 2G در باندهای GSM service 850/ 900/ 1800/ 1900 و در شبکه‌ی 3G در باندهای HSDPA 900/ 2100 کار می‌کند. شما می‌توانید با سرعت بالای 7.2 mbps HSDPA به شبکه دسترسی پیدا کنید و نیز بوسیله‌ی Wi-Fi® 802.11 b/g از اینترنت بی‌سیم استفاده نمایید. بعلاوه با استفاده از Class 10 GPRS می‌توانید با سرعت 32 - 48 kbps و با استفاده از Class 10 EDGE با سرعت 236.8 kbps به شبکه دسترسی پیدا کنید. برای انتقال اطلاعات بین دستگاه‌های سازگار می‌توان از MicroUSB نسخه‌ی 2.0 و Bluetooth نسخه‌ی 2.1 استفاده کرد.

حافظه

این گوشی مجهز به 384 مگابایت حافظه‌ی RAM و 512 مگابایت حافظه‌ی ROM می‌باشد. برای ارتقاء حافظه می‌توانید از کارت حافظه‌ی MicroSD تا سقف 32 گیگابایت استفاده نمایید.

مولتی مدیا

برای شروع بهتر است سراغ دوربین برویم. گوشی Wildfire مجهز به دوربین 5 مگاپیکسلی می‌باشد و قادر است که عکس‌های بسیار با کیفیتی بگیرد. این دوربین به فن‌آوری‌های بسیار خوبی مثل LED Flash، Auto focus، Geo-Tagging و تشخیص لبخند مجهز می‌باشد. رزولوشن عکس‌های گرفته شده توسط این دوربین 1944 × 2592 پیکسل است.

علاقه‌مندان به گوش کردن موسیقی می‌توانند خوشحال باشند چرا که این گوشی از همه‌ی فرمت‌های MP3/AAC+/WAV/WMA9 پشتیبانی می‌نماید. در ضمن این گوشی گیرنده‌ی رادیو FM استریو با RDS نیز دارد. پخش کننده‌ی ویدیو آن نیز از فرمت‌های MP4/H.263/H.264/WMV9 پشتیبانی می‌کند. این گوشی امکانات بسیار خوبی نیز برای دسترسی به شبکه‌هایی چون Facebook™, Twitter™ و Flickrرا دارد که به راحتی می‌توانید پروفایل خود را به روز نمایید.

نقاط قوت :

طراحی استایلیش و زیبا با ابعاد مناسب

نمایشگر 3.2 اینچی لمسی خازنی بسیار باکیفیت

ارایه‌ی قابلیت‌های بسیار خوب برای اتصال به شبکه و پشتیبانی از 3G

سیستم عامل سیستم عامل Android™ 2.1

Wi-Fi® 802.11 b/g

امکانات بسیار عالی مولتی مدیا

قابلیت شارژدهی تا 8 ساعت مکالمه و 690 ساعت حالت انتظار در شبکه‌ی 2G

مجهز به GPS

دارای فن‌آوری‌های EDGE و GPRS

به نقل از کالای دیجیتال

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز...

من خودمم از علاالدین خریدم....

شما مراجعه کنید متوجه میشید اونی که بهتون 270 تا 275 قیمت میدن سری چینی هستش ...

در ضمن کی گوشی رو که چند روز بیشتر نیست که خریده رو میاد 125 زیر قیمت میفروشه....اونم گوشی ای که اصلا کار نکرده و بزاری پشت ویترین میشه همون اکبندی که مغازه دار بهت میده....

به هر حال موفق باشی...

داداش میدونم چی میگی ولی اون فروشنده های علاءالدین که همیچینکاری نمیکنن تا ببری بگه درش باز شده براش فرق نمیکنه 1ساعت بوده یا 1سال من گوشی شمارو رفتم علاءالدین گفتم میخوام بفروشم گفت بیار ببینم گفتم همراهم نیشت ولی 2،3روزه استفاده شده عین آکه هگفت 150 میخرم

درهرصورت اگه مشتری نبود من سر حرفم هستم 100% هم میخوام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر من كه حيفه تايوان رو انقدر بخرن خيلي بيشتر ميآرزه

لینک به دیدگاه

بنظر من كه حيفه تايوان رو انقدر بخرن خيلي بيشتر ميآرزه

بله ولی متاسفانه اینجوری شده دیگه بازار

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز بنده عرض کردم که زیر قیمت گفته شده نمیفروشم...

گوشی اکبند بود...

به هر حال گوشی 250 خارج از فروم فروخته شد...(بدون کیف)

با تشکر از همه دوستان....

مدیران محترم لطف کنن تاپیک را قفل کنند....

موفق باشید....

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...