رفتن به مطلب

معماری وگا با APUهای Raven Ridge به بازار وسایل قابل حمل می آید

Recommended Posts

591467dc87de7_AMDRavenRidgeZen-basedAPUSpottedonSiSoftwareGraphicsmaybeVega-based(1).jpg.2fa7d2a4328a34b8621612a61b92ccec.jpg

یک APU از کمپانی AMD و از سری Raven Ridge، پوشیده شده با اسم رمز در پایگاه اطلاعاتی بنچمارک SiSoftware دیده شده که با توجه به اطلاعات ثبت شده اکنون می توانیم درباره اینکه باید چه انتظاراتی از APUهای مبتنی بر معماری Zen داشت، حدس هایی بزنیم. با این حال، ساخته شدن از معماری Zen تنها قسمت جالب این چیپ نیست و از ظاهر امر برمی آید که به احتمال قوی هسته گرافیکی داخلی این APU بر اساس معماری جدید و قدرتمند Vega می باشد.

591467dfd500d_AMDRavenRidgeZen-basedAPUSpottedonSiSoftwareGraphicsmaybeVega-based(3).jpg.2d175ed121778ad0be9cf951a1f27f63.jpg

مشخصات این نمونه در SiSoftware به عنوان محصولی با 4 هسته و 8 رشته پردازشی، فرکانس پایه 3.0 گیگاهرتز و فرکانس بوست 3.3 گیگاهرتز درج شده است. در حال حاضر مطمئن نیستیم این چیپ برای دستگاه های قابل حمل است یا دسکتاپ، زیرا اگر با استفاده از الگوهای قبلی روش نامگذاری آن را رمزگشایی کنید این چیپ به عنوان محصولی برای دستگاه های قابل حمل مشخصی می شود اما فرکانس های آن به طور غیرمعمولی برای کاربرد در این رده بالا است.

591467df0f0df_AMDRavenRidgeZen-basedAPUSpottedonSiSoftwareGraphicsmaybeVega-based(2).thumb.jpg.11f8fa4261ac5ec644d953c1d838f0da.jpg

اگر شایعه های قبلی را صحیح قلمداد کنیم طبق این اخبار AMD قصد دارد محصولات قابل حمل مبتنی بر APUهای خانواده Raven Ridge را در نیمه دوم همین سال عرضه کند بنابراین احتمالاً باید قبول کرد این تنها یک چیپ موبایل با فرکانسی بالا است. اگر چنین باشد، می توان شاهد محصولی بسیار جالب و مفید در بازار وسایل قابل حمل بود. مشخصاً این چیپ حتی توانایی رقابت در کارایی با پردازنده های Ryzen مبتنی بر معماری Zen را نخواهد داشت اما از لحاظ تئوری نیز محصولی چشمگیر و جالب توجه در بخش وسایل قابل حمل و لپ تاپ ها به شمار می آید.

منبع: TechPowerUp

مترجم: مجید بکائیان

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

قدرت خی ره کننده ای برای لب تاپ و قابل حمل هست بخصوص با مصرف بهینه و قدرت معماری رایزن و۸ رشته  به نظرم استقبال خوبی از اون داشته باشد .

لینک به دیدگاه

اگه این رایزن ها گرافیک داخلی هم داشتن فوق العاده میشد !

حیف شد ، من بخاطر همین نداشتن گرافیک مجتمع بیخیال خریدش شدم !

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/22, 18:52:18، M ξ λ δ ζ گفته است :

اگه این رایزن ها گرافیک داخلی هم داشتن فوق العاده میشد !

حیف شد ، من بخاطر همین نداشتن گرافیک مجتمع بیخیال خریدش شدم !

شما راحت میتونستین یه رایزن به هماه گرافیک معمولی مثل 550 rx  یا ختی ضعیفتر بگیرین  ضمنا این سری فک کنم نسخه دسکتاپ هم دارن و راخت میتونین استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...