رفتن به مطلب

استفاده از رزولیشن QUAD HD در مانیتور full hd

RED
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

میشه از مانیتوری که کیفیت رزولیشنش FULL HD هستش به QUAD HD تغییر داد؟ الان مثلا من تو تنظیمان NVIDIA اینکاروبا custom انجام دادم رزولیشنش هم به بالا رفت ولی مطمئن نیستم! همون کیفیتو میده یا واقعا بالا میره؟؟

مدل مانیتورم LG25UM65 هستش FULL HD ULTRAWIDE

NA.png

ویرایش شده توسط mohammadtabrizi
لینک به دیدگاه

عزيز اگه ميشد كه ديگه كسي اين همه پول مانيتور 2K و 4K نميداد، شما مانيتورتون Full HD هست تنظيمات رو رو res بالاتر تنظيم كنيد فقط گرافيكتون خروجي بالاتري ميده مانيتور همون F HD ميمونه فقط بيهوده كارت رو زير فشار ميبريد..

لینک به دیدگاه

هیچ تغییری نخواهد داشت و فقط برای تست گرافیک بکارتون میاد ک ببینید گرافتون توی اون رزولوشن چقدر قدرت داره 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

عزيز اگه ميشد كه ديگه كسي اين همه پول مانيتور 2K و 4K نميداد، شما مانيتورتون Full HD هست تنظيمات رو رو res بالاتر تنظيم كنيد فقط گرافيكتون خروجي بالاتري ميده مانيتور همون F HD ميمونه فقط بيهوده كارت رو زير فشار ميبريد..

آره منم همین فکرو میکردم فقط مطمئن نبودم. منظورت از RES چیه؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mohammadtabrizi گفته است :

آره منم همین فکرو میکردم فقط مطمئن نبودم. منظورت از RES چیه؟

Resoloution رزولوشن

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

با استفاده از DSR میشه - البته هنوز عده ای از دوستان منطق کار این تکنولوژی رو درک نکردن..از لحاظ خود رزولوشن بله امکان پذیره اما ممکنه مانیتورهای 2K پنل با کیفیت تری داشته باشن که باعث تفاوت بصری بشه

اگر میخواید برای بازی استفاده کنید بهتره برای افزایش پیکسل از Anti Aliasing استفاده کنید (البته روی همه بازی ها عملکرد خوبی نداره)

اما اگر برای فیلم و عکس میخواید علاوه بر DSR یک سری تغییرات رو باید روی پلیرتون اعمال کنید + استفاده از دیکودر LAV Video فیلتر

اینجور بحث ها رو بهتره در اینجا مطرح کنید - برای راحتی کار دوستان تاپیکی درباره این موارد ایجاد کردم

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

درود

از نظر تئوری امکانپذیر هست

اما اینکه واقعا مزیتی برای شما داشته باشه یا خیر، به نظرم مزیتی نداره

1- کوچکترین واحد در مانیتور نقطه هست، این نقاط تشکیل پیکسل میدن 

یعنی هر پیکسل از 3 نقطه‌ی دیگه که ساب پیکسل نامیده میشن تشکیل شده(در پنل‌هایی که چینش 3تایی ساب پیکسل دارن)

وقتی شما رزولوشن تصویر رو می‌برید بالا، تفاوت اصلی این هست که پیکسل‌های تصویر بسیار ریزتر میشن تا این تعداد پیکسل در 

مانیتور شما که قابلیت نمایش حداکثر FullHD رو داره، جابشن

2- مسئله‌ی بعدی این هست که ممکن هست در تصاویر ایراداتی هم مشاهده کنید، چون تصویری که با رزولوشن 4k داره دریافت میشه

نیاز به Input Bandwidth بالاتری از جانب مانیتور داره که اگر مانیتور این توانایی رو نداشته باشه در رفرش تصویر و تغییر رنگ پیکسل‌ها

به رنگ‌های مختلف برای پردازش تمام تصویر با مشکل مواجه میشه

حالا شاید یه دوستی بگه که اصلا چه نیازی به رزولوشن بالاتر هست، دلیل اصلی رزولوشن بالاتر این هست که وقتی تصویر شما از پیکسل‌های

بیشتری تشکیل شده باشه، تصاویر نرم‌تری به اصطلاح عامیانه خواهید داشت که از این نرمی با عنوان کیفیت یاد میشه

اما از نظر من عملا مزیت خاصی برای شما در پی نخواهد داشت

من براساس اطلاعات خودم این مطلب رو عنوان کردم، اگر دوستی اطلاعات تکمیلی داره، ممنون میشم بیان کنه تا اطلاعات ما هم بروزتر بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...