رفتن به مطلب

مشکل connecting تلگرام

SHAKIB
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

چند وقتیه تلگرام گوشی و کامپیوترم روی connecting میمونه و حتما باید " چیز چی ان " رو فعال کنم تا متصل شه !!

امروز هم از تنظیمات تلگرام دسکتاپ یک آیپی و پورت برای " پ رو کسی " ست کردم تا متصل شد ...

دوستان راه حلی دارن؟ آیا واقعا تلگرام داره به مرور برای isp ها مسدود میشه؟

لینک به دیدگاه

من هم دو تا خط ايرانسل دارم، يه ٩٣٥ يه ٩٣٨.

خط ٩٣٥ ام تلگرام مشكلي نداره ولي رو ٩٣٨ تا قندشكن رو فعال نكنم تلگرام كانكت نميشه.. نميدونم داستان چيه.. :|

از نت LTE خود ايرانسل هم استفاده ميكنم نميدونم ديگه isp دو تا پيش شماره كه فرق نبايد داشته باشن با هم..

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

من روی گوشی این مشکلو داشتم. رو سیستم هم تلگرام نصب کردم تست کردم که مثل گوشی ۱بار درست بود ولی میبستمش و باز میکردم میرفت رو کانکتینگ. اخر سر باdelete account حل شد. خودمم نمیدونم چرا!!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دلیلش رو منم نمیدونم ولی این اتفاق برام افتاد 

تلگرام بازه و اگر براتون پیام بیاد هم گوشی اعلان میزنه ولی میری توی نرم افزار هیچی نمیاره 

من یه بار تلگرام رو از اول نصب کردم درست شد 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

دلیلش رو منم نمیدونم ولی این اتفاق برام افتاد 

تلگرام بازه و اگر براتون پیام بیاد هم گوشی اعلان میزنه ولی میری توی نرم افزار هیچی نمیاره 

من یه بار تلگرام رو از اول نصب کردم درست شد 

من هم تلگرام رو پاك ميكنم از اول نصب ميكنم درست ميشه اما بعد يك ساعت دوباره ميره رو كانكتينگ و باز قندشكن ميخواد تا كانكت بشه..

لینک به دیدگاه

واسه من هر از گاهی متصل نمیشه با اینترنت مخابرات

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

من روی گوشی این مشکلو داشتم. رو سیستم هم تلگرام نصب کردم تست کردم که مثل گوشی ۱بار درست بود ولی میبستمش و باز میکردم میرفت رو کانکتینگ. اخر سر باdelete account حل شد. خودمم نمیدونم چرا!!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

درود

استارتر عزیز

این کاری که ایشون کردن رو بهتون پیشنهاد میدم .

تلگرام پدر بنده هم همین مشکل رو داشت .. هر نوع حرکت و ترفندی بگی زدم مشکل حل نشد .. آخر سر از طریق سایت خود تلگرام دلیت اکانت کردم .. و دوباره ساختم .. مشکل برطرف شد !

https://telegram.org/deactivate

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

من هم تلگرام رو پاك ميكنم از اول نصب ميكنم درست ميشه اما بعد يك ساعت دوباره ميره رو كانكتينگ و باز قندشكن ميخواد تا كانكت بشه..

مشکل من با اینکار حل شد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...