رفتن به مطلب

آیا کارت AMD RX 580 در حال حاضر دربازار ایران موجود است؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

همین. سوال همون تایتل تاپیک هست. هرچی در فروشگاه های آنلاین نظیر دیجی کالا یا همین لاین سرچ میکنم چیزی نیست در صورتی که گویا در خارج عرضه شده. من ساکن تهران نیستم اگه سری به بازار های تهران بزنم میتنون پیدا کنم با گارانتیشو؟

خیلی ممنون.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، dukenukem2 گفته است :

سلام.

همین. سوال همون تایتل تاپیک هست. هرچی در فروشگاه های آنلاین نظیر دیجی کالا یا همین لاین سرچ میکنم چیزی نیست در صورتی که گویا در خارج عرضه شده. من ساکن تهران نیستم اگه سری به بازار های تهران بزنم میتنون پیدا کنم با گارانتیشو؟

خیلی ممنون.

نخیر نمیتونید 

اگر توی بازار موجود بشه توی نهایت 2 روز توی سایت هم موجود میشه پس بی فایدس رفتن به بازار تهران 

لینک به دیدگاه

داداش ایشالا 3-4 ماه دیگه شاید دربازار ایران موجود بشه البته منظورم با گارانتی هست وگرنه آشنا داشته باشی میتونی ازط سایت های خارجی خریداری کنی یه بدون گارانتی از کسی که وارد کرده باشه بخری

لینک به دیدگاه

والا به نظر من بی انصافیه کسی که میخواد گرافیک بخره مونده 480 برداره یا منتظر 580 بمونه که معلوم نیست کی میاد.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، dukenukem2 گفته است :

سلام.

خیلی ممنون.

سفایر با قیمت ۱.۳ ملیون سری پالس موجود هست ولی فعلا ارزش خرید نداره تا رسما موجود بشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Bloody گفته است :

والا به نظر من بی انصافیه کسی که میخواد گرافیک بخره مونده 480 برداره یا منتظر 580 بمونه که معلوم نیست کی میاد.

درود

پیشنهاد میکنم این ویدیو رو ببینی، تفاوت اونقدرا زیاد نیست و تقریبا میشه گفت برابر، تو این ویدیو این دو تا کارت که هر دوشون ام اس آی و سری گیمینگ هستن

با یک سیستم مشابه و در یک شرایط تست شدن، به نظر من کسی که 480 داره اصلا ارزش نداره 580 بگیره و کسی که الان میخود کارت بخره بهتره همین 480 بخره

تا حباب قیمتی 580 تموم بشه و به قیمت همین 480 برسه اونوقت ارزش خرید داره، تکنولوژی جدیدتر مصرف برق کمتر و...

http://www.aparat.com/v/OHfE6

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، NaeemSameti گفته است :

درود

پیشنهاد میکنم این ویدیو رو ببینی، تفاوت اونقدرا زیاد نیست و تقریبا میشه گفت برابر، تو این ویدیو این دو تا کارت که هر دوشون ام اس آی و سری گیمینگ هستن

با یک سیستم مشابه و در یک شرایط تست شدن، به نظر من کسی که 480 داره اصلا ارزش نداره 580 بگیره و کسی که الان میخود کارت بخره بهتره همین 480 بخره

تا حباب قیمتی 580 تموم بشه و به قیمت همین 480 برسه اونوقت ارزش خرید داره، تکنولوژی جدیدتر مصرف برق کمتر و...

http://www.aparat.com/v/OHfE6

ممنون

در 5 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

سفایر با قیمت ۱.۳ ملیون سری پالس موجود هست ولی فعلا ارزش خرید نداره تا رسما موجود بشه

ببخشید نفهمیدم. موجود هست آخر یا خیر؟ رسما یعنی چطور؟

لینک به دیدگاه

580 از 480 سریعتر و بهینه تر هست و با قیمت یکسان هم عرضه میشه.

اگر توی دنیای آزاد زندگی میکنید که حتما باید 580 میخریدید ولی توی ایران قیمت 480 بتازگی و با اومدن 580 داره واقعی میشه.

حالا اگر هم 580 بیاد تا بخواد به قیمت فعلی 480 برسه حداقل 6 ماه طول میکشه.

پس درسته که 480 و 580 یک قیمت دارند ولی توی کشور عزیزمون با اختلاف قیمت معنا داری عرضه میشند. قاعدتا باید اینجور بود که 480 آف میخورد و ارزون میشد و 580 به قیمت 480 عرضه میشد.

ولی از اونجا که قیمت خود 480 هنوز به قیمت واقعی هم نرسیده اتفاقی که میوفته 480 گرونتر از قیمت واقعی و 580 خیلی گرونتر از قیمت واقعی عرضه میشه.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، dukenukem2 گفته است :

ممنون

ببخشید نفهمیدم. موجود هست آخر یا خیر؟ رسما یعنی چطور؟

هستن کسایی که وارد کنن ولی خوب گارانتی اینا هیچی نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...