رفتن به مطلب

درخواست قیمت برای فروش Nikon D3200 و تجهیزات همراه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

همونطور که از عنوان پیداست قصد فروش دوربین Nikon D3200 رو که تصویرش رو مشاهده میفرمائید دارم

20170513_014842.thumb.jpg.abe8e6988b514af07f117dd37c2af8c9.jpg20170513_014551.thumb.jpg.8e8cd6f450b2bc35c7dfbad6847d16a9.jpg

این دوربین رو طی یکماه گذشته از یکی از دوستان خریدم، اما متأسفانه برخلاف علاقه ی شدید به عکاسی وقتی برای انجامش ندارم.

دوربین سال گذشته مرداد ماه از دیجیکالا خریداری شده، گارانتیش هم 2 ساله هست

موارد خریداری شده:

بدنه ی دوربین به همراه دو عدد لنزی که در تصویر مشاهده می کنید

یکعدد کیف با جنس مرغوب

سه پایه

فیلتر UV RONDESTOCK Pro UV/1x

هود لنز

دوستان برای فروشش چه قیمتی پیشنهاد میدهند؟

متأسفانه بدلیل بی استفاده بودن هر کدام از قطعات باقیمانده پس از فروش دیگری بصورت مجزا، فقط، باز هم تأکید میکنم فقط و فقط بصورت کلی و یکجا فروخته میشود، پس پیشنهاد قیمت ها رو بر اساس در نظر گرفتن این مورد ارائه بفرمائید.

لینک به دیدگاه

عزیز ب اینجا سربزن

http://forum.akkasee.com/

انجمن تخصصی عکس و عکاسی وخرید و فروش مثله لیون

من خودم یه مدت درگیر عکاسی بودم ولی خب هزینش هر چی پیشرفت میکنی سنگینتر میشه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوست من اگه 18-140 رو جدا میفروشید قیمت بدید لطفا. و اینکه چقد کار کرده لنز و چیا داره!

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، mkhn71 گفته است :

سلام دوست من اگه 18-140 رو جدا میفروشید قیمت بدید لطفا. و اینکه چقد کار کرده لنز و چیا داره!

از اونجایی که نه اون دوستمون که خریدرا آکش بوده وقت داشته تصویر زیادی بگیره و نه من وقت داشتم و دارم که بتونم زیاد ازش تصویر بگیرم فکر نمیکنم زیاد کار کرده باشه، در حد 6 ماه، یکماه که تقریباً دست خودمه، بیشتر از 50 شات نخورده ( توسط بنده )

لنز رو میتونم 835 و کل مجموعه رو 1.800 تقدیم کنم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان اگر پیشهاد قیمت برای خرید کل مجموعه دارند اعلام کنند

لینک به دیدگاه

دوستان اگر پیشنهاد قیمت هم دارند ارائه بدهند برای کل مجموعه، یعنی دوربین دو عدد لنز سه پایه کیف هود و لنز

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان اگر پیشنهاد قیمت هم دارند ارائه بدهند برای کل مجموعه، یعنی دوربین دو عدد لنز سه پایه کیف هود و لنز

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...