رفتن به مطلب

فروش مانیتور samsung 591 series c27f591 خمیده و مخصوص بازی(فروخته شد )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.مانیتور ۱ روز ه خریداری شده فاکتور هم موجوده.

صد در صد سالم و قابل تست هست.کیفیت و روشنایی عالیه و رنگ مشکیو فوق العاده نشون می ده.

Free sync هست .دارای display port و hdmi

گارانتی ۲۴ ماهه سام سرویس داره.

امکان تست حضوری هست در صورت توافق.

دلیل فروش هم بزرگ‌ بودن مانیتور برای  میز من هست که قصد خرید مانیتور کوچکتر رو دارم.

تعویض هم دارم ولی در موارد خیلی خیلی خاص

قیمت پایه هم  یک میلیون و سیصد هست که فقط بخاطر باز شدن جعبه ۳۰۰ کم کردم

شماره تماس 09366792613

فروخته شد

IMG_20170515_022603.jpg

توضیحات داده شده خدمت دوستان :

شک داشتم که این خم ممکنه باعث انحنای خطوط توی طراحی بشه ولی بعد از خرید متوجه شدم توی مانیتور های غیر خمیده به دلیل فاصله ی غیر یکسان چشم با صفحه ی مانیتور ،توی صافی خطوط خطای بصری رخ میده ( فقط بالای 22 اینچ این قضیه حس می شه ) .این مانیتور یه برتری نسبت به بقیه مانیتور های معمول داره که اونم کنتراست 3000:1 واقعی ( مانیتور های دیگه معمولا 1000:1 ) هستن رو ارائه می ده .نزدیک ترین رنگ مشکی به واقعیت داره (با توجه به اینکه مانیتور oled هنوز نیومده ) توی مانیتور های زیر 3 تومن بهترین کالیبرشن رنگ رو در حالت پیشفرض داره ( رنگ چاپی با رنگ نمایشی یکی هست ).

sRGB همه 99 درصده مال این  119.30 درصده !  یعنی بازه ی رنگاش از sRGB بیشتره.البته اگه بخوای رنگ چاپی بگیری می تونی روی حالت basic color تنظیمش کنی که میره توی حالت 100 درصد sRGB.

بر خلاف تصور این مانیتور 60 هرتز نیست و 72 هرتز هست .و اینکه جزو معدود مانیتور های هست که free sync رو روی hdmi پشتیبانی می کنه ! ( این قابلیت در معمولا فقط با display port قابل استفادست.

ویرایش شده توسط tigersaman
لینک به دیدگاه

سلام

مانیتور خمیده برای کار طراحی مناسب هست؟ من کارم قسمت بزرگیش فتوشاپ و طراحی هست...

قیمتش چنده؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ÐÀVɨÐ071 گفته است :

با این  مانیتور تعویض داری؟

شرمنده ips می خوام فقط

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amirff1 گفته است :

سلام

مانیتور خمیده برای کار طراحی مناسب هست؟ من کارم قسمت بزرگیش فتوشاپ و طراحی هست...

قیمتش چنده؟

خیلی جالبه منم کارم طراحیه و قبل از خرید سر این قضیه شک داشتم که این خم ممکنه باعث انحنای خطوط توی طراحی بشه ولی بعد از خرید متوجه شدم توی مانیتور های غیر خمیده به دلیل فاصله ی غیر یکسان چشم با صفحه ی مانیتور ،توی صافی خطوط خطای بصری رخ میده ( فقط بالای 22 اینچ این قضیه حس می شه ) .این مانیتور یه برتری نسبت به بقیه مانیتور های معمول داره که اونم کنتراست 3000:1 واقعی ( مانیتور های دیگه معمولا 1000:1 ) هستن رو ارائه می ده .نزدیک ترین رنگ مشکی به واقعیت داره (با توجه به اینکه مانیتور oled هنوز نیومده ) توی مانیتور های زیر 3 تومن بهترین کالیبرشن رنگ رو در حالت پیشفرض داره ( رنگ چاپی با رنگ نمایشی یکی هست ).
قیمت لیون  1590 هستش که من چون جعبش باز شده 1300 گذاشتم که سریع فروش بره و خودم مانیتور بگیرم دوباره.

لینک به دیدگاه

سلام.

برای طراحی وب چطوره ؟ رنگ هارو تا چه حد نسبت به واقعیت نشون میده ؟ sRGB رو میدونی چند هستش ؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، u3f گفته است :

سلام.

برای طراحی وب چطوره ؟ رنگ هارو تا چه حد نسبت به واقعیت نشون میده ؟ sRGB رو میدونی چند هستش ؟

اینم داشتم می نوشتم .sRGB همه 99 درصده مال این  119.30 درصده !  یعنی بازه ی رنگاش از sRGB بیشتره.البته اگه بخوای رنگ چاپی بگیری می تونی روی حالت basic color تنظیمش کنی که میره توی حالت 100 درصد sRGB.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...