رفتن به مطلب

درخواست برنامه برای ثابت نگه داشتن GPU CLOCK

Behraad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

ما یک R7 260X SAPPHIRE داریم که مشکل بلک اسکرین داره

بعد از چند ساعت در ویندوز بیشتر در مواقع Idle بلک اسکرین میده و فریز میشه

وقتی  gpu clock رو از 1050 میارم روی 800  درست میشه و مشکلی نداره

یک برنامه میخوام که gpu clock رو حتی در مواقع idle بتونم روی 1050 قفل و ثابت کنم چون این کارت هرگز در مواقع بازی یا کارهای گرافیکی فریز نمیکنه و فقط در زمان idle و بیکاری بلک اسکرین میده 

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Behraad گفته است :

سلام دوستان 

ما یک R7 260X SAPPHIRE داریم که مشکل بلک اسکرین داره

بعد از چند ساعت در ویندوز بیشتر در مواقع Idle بلک اسکرین میده و فریز میشه

وقتی  gpu clock رو از 1050 میارم روی 800  درست میشه و مشکلی نداره

یک برنامه میخوام که gpu clock رو حتی در مواقع idle بتونم روی 1050 قفل و ثابت کنم چون این کارت هرگز در مواقع بازی یا کارهای گرافیکی فریز نمیکنه و فقط در زمان idle و بیکاری بلک اسکرین میده 

درود

نرم افزار ساده و کاربردی با تنظیم ولتاژ و فرکانس و دور فن و .... به نام MSI Afterburner هست

حجمش 30 MB هستش

سه تا گزینه توش داره - بوت به همراه ویندوز  و استارت به صورت minimize و فعال شدن تنظیم های overclock هنگام اجرای برنامه که باید فعالش کنید.

سیستم رو روشن که بکنیدتو لودینگ اول ویندوز  برنامه اش بالامیاد و فرکانس رو براتون پایین میاره

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، SEPHIR0TH گفته است :

درود

نرم افزار ساده و کاربردی با تنظیم ولتاژ و فرکانس و دور فن و .... به نام MSI Afterburner هست

حجمش 30 MB هستش

سه تا گزینه توش داره - بوت به همراه ویندوز  و استارت به صورت minimize و فعال شدن تنظیم های overclock هنگام اجرای برنامه که باید فعالش کنید.

سیستم رو روشن که بکنیدتو لودینگ اول ویندوز  برنامه اش بالامیاد و فرکانس رو براتون پایین میاره

دارم این برنامه رو و اونچیزی رو که میخوام نداره،

همونطور که میدونید فرکانس درمواقع بیکاری میاد پایین

حالا من میخوام فرکانس در همه مواقع حتی بیکاری ثابت بمونه و پایین نیاد، آیا امکانش هست؟

دقیقا کاری رو میخوام که گزینه K-BOOST در برنامه EVGA PRECISION برای کارتهای Nvdia انجام میده یعنی فرکانس در بالاترین حالت حتی در بیکاری هم باقی میمونه

ویرایش شده توسط Behraad
لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Behraad گفته است :

دارم این برنامه رو و اونچیزی رو که میخوام نداره،

همونطور که میدونید فرکانس درمواقع بیکاری میاد پایین

حالا من میخوام فرکانس در همه مواقع حتی بیکاری ثابت بمونه و پایین نیاد، آیا امکانش هست؟

دقیقا کاری رو میخوام که گزینه K-BOOST در برنامه EVGA PRECISION برای کارتهای Nvdia انجام میده یعنی فرکانس در بالاترین حالت حتی در بیکاری هم باقی میمونه

من  چیز خاصی توی اینترنت ندیدم

معمولا گرافیک وقتی نیاز نداشته باشه کلاک و ولتاژ رو پایین میاره تا داغ نشه

بعضیا میگن اگه کارت AMD هستش یه قسمت داره PowerPlay که آف بشه ولتاژ رو کم نمیکنه و کلاک بالا میمونه

بعضیا هم میگن خودتون ولتاژ گرافیک رو روی تاپ بزارین مثلا 1.4v که کلاک پایین نیاد

باز هم باس تحقیق کنی. توی toms hardware یه پست بزار شاید پیدا کردی جواب رو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...