رفتن به مطلب

خطر در کمین سیستم های همه . باج افزار Wannarcy

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان گرامی .... 

تازگی با خبر شدم که باج افزار خیلی خطرناکی وارد سیستم ها میشه و اطلاعات رو قفل و سپس غیر قابل استفاده میکنه .... 

باج افزار مُهلک WannaCry و هر آنچه که باید درباره آن بدانید

روز جمعه یک باج افزار به نام WannaCry به سرعت در سر خط خبرها قرار گرفت، WannaCry به حدی خطرناک است که مایکروسافت در یک اقدام بی سابقه وصله امنیتی اورژانسی برای سیستم عامل ترد شده XP ارائه کرد. این بدافزار تمامی نسخه های فعلی ویندوز شامل 7، 8، 8.1 و 10 را هدف می گیرد و با بکارگیری الگوریتم رمزنگاری RSA-2048 تمامی فایل های کاربر را به طور تقریباً غیر قابل برگشت قفل می کند و راهی جز پرداخت باج تقاضا شده وجود ندارد.

باج افزار WannaCry  کاربران ایرانی را نیز هدف گرفته است.

IMG_20170515_194417.thumb.jpg.64a81ab0476b151c1c8160a054cd885d.jpg

کشور هایی که در معرض خطر این باج افزار هستند ... 

IMG_20170515_194717.thumb.jpg.75286655215d5753d71498a2d48b3cc6.jpg

هشدار: اگر یک کامپیوتر فاقد آخرین وصله های امنیتی را روشن کنید و درگاه TCP شماره 445 آن باز باشد، احتمال آلوده شدن آن به باج افزار WannaCry وجود دارد . 

IMG_20170515_195743.thumb.jpg.ac4fc8682490cd0d25a6a90ff505bd7e.jpg

اگر به هر دلیلی امکان دریافت وصله های امنیتی برای شما وجود ندارد، به منظور پیشگیری از نفوذ باج افزار WannaCry، قابلیت SMBv1 ویندوز را غیر فعال کنید.

IMG_20170515_195903.jpg.0d266dffa3c59baeae7a0e771f11c47c.jpg

دوستانی که اطلاعاتی در این خصوص دارن به اشتراک بزارن و دیگر دوستان رو مطلع کنن . . . . 

ویرایش شده توسط mahanhemati68
لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، mahanhemati68 گفته است :

اگر به هر دلیلی امکان دریافت وصله های امنیتی برای شما وجود ندارد، به منظور پیشگیری از نفوذ باج افزار WannaCry، قابلیت SMBv1 ویندوز را غیر فعال کنید.

IMG_20170515_195903.jpg.0d266dffa3c59baeae7a0e771f11c47c.jpg

سلام این مورد اصلاً کجا هستش تو ویندوز 7 که پیداش نکردم

یک را دیگه خوندم نمی دونم معتبره یا نه

از یکی از کانال های تلگرامی پیدا کردم ... اما می ترسم بزنم بد تر شه :))

Untitled.png

ویرایش شده توسط best2best
لینک به دیدگاه

عملکرد این ویروس شبیه به Ransomware هاست...دوستان بهتره علاوه بر خاموش کردن گزینه ذکر شده انتی ویروس خودشون رو حتما اپدیت کنن

استفاده از نرم افزارهای امنیتی کمکی مثل Spy Hunter 4 توصیه میشه به خصوص که عملکرد عالی در برابر Ransomeware ها داره و با انتی ویروس های دیگه سازگاری داره و تداخلی ایجاد نمیکنه

البته اپدیت کردنش هم فراموش نشه که باید بعد از نصب نرم افزار از داخلش اپدیت کرد و فقط نصب اخرین نسخه کافی نیست

استفاده از برنامه های ضد ransomware ها توصیه میشه مثل Bitdefender Anti-Ransomware و Kaspersky Anti-Ransomware Tool و حتما هر دو رو روی سیستمتون داشته باشید

از لینک زیر میتونید این برنامه ها رو دانلود کنید

https://soft98.ir/security/anti-hack/2427-SpyHunter.html

http://p30download.com/fa/entry/64633/

https://geekboy.ir/ضد-باج‌افزار-kaspersky-anti-ransomware-tool-for-business/

با نصب همگی این نرم افزارها در کنار هم میتونید به شکل قابل ملاحظه ای ایمنی سیستمتون رو بالا ببرید - استفاده همزمان از این برنامه ها باعث افت پرفورمنس و مشکلی نمیشه

?

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، best2best گفته است :

سلام این مورد اصلاً کجا هستش تو ویندوز 7 که پیداش نکردم

یک را دیگه خوندم نمی دونم معتبره یا نه

از یکی از کانال های تلگرامی پیدا کردم ... اما می ترسم بزنم بد تر شه :))

Untitled.png

به کنترل پنل برید و وارد قسمت progerams and features یا همون حذف برنامه ها بشید

بالا سمت چپ گزینه ای به اسم ویندوز فیچرز داره

5919d3d391e5d_.thumb.jpg.8aea79724b956e76cfebd744ea70ad8f.jpg

بعد واردش میشید و طبق عکس گزینه رو پیدا و تیکش رو برمیدارید..برای اکثر ویندوز ها همین شکلیه

باز دوستانی که ویندوز 7 دارن لطف کنن دقیق تر برای دیگر کاربران مشخص کنن - ویندوز بنده نسخه 10 هستش و دوستانی که ویندوز 10 دارن میتونن طبق گفته های بنده گزینه گفته شده در تاپیک رو غیرفعال کنن

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

شدیدا توصیه می کنم از فایروال قدرتمندی مثلی Zone Alarm استفاده کنید ، نحوه ی عملکرد این فایروال طوری هست که وقتی یک برنامه بخواد اجرا بشه ( حتی برنامه های در پس ضمینه و حتی برخی امکانات خود ویندوز ! ) گوشه صفحه ( با ذکر مشخصات ) از شما می خواد که تایید یا رد کنید اجرای اون رو ، کار کردن باهاش برای اول کار کمی سخت هست اما تا زمانی که تب و تاب این ویروس نیوفتاده ، این یکی از مطمئن ترین روش هاست

ضمنا قابلیت Restore رو هم فعال کنید و از فایل های ضروریتون یک بک آپ بگیرید 

یک راه دیگه هم میگم که البته حوصله می خواد ، اونم اینه که فایل هاتون رو به صورت رمزنگاری شده در بیارید ، بعد روز رمز بزارید ، و در نهایت یک فرمت غیر عادی روش بزارید ( باز هم میگم این روش غیر معموله و حوصله می خواد ولی محض اطمینان برای فایل های خیلی حساس یک راهکاره )

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Zagroz گفته است :

شدیدا توصیه می کنم از فایروال قدرتمندی مثلی Zone Alarm استفاده کنید ، نحوه ی عملکرد این فایروال طوری هست که وقتی یک برنامه بخواد اجرا بشه ( حتی برنامه های در پس ضمینه و حتی برخی امکانات خود ویندوز ! ) گوشه صفحه ( با ذکر مشخصات ) از شما می خواد که تایید یا رد کنید اجرای اون رو ، کار کردن باهاش برای اول کار کمی سخت هست اما تا زمانی که تب و تاب این ویروس نیوفتاده ، این یکی از مطمئن ترین روش هاست

ضمنا قابلیت Restore رو هم فعال کنید و از فایل های ضروریتون یک بک آپ بگیرید 

یک راه دیگه هم میگم که البته حوصله می خواد ، اونم اینه که فایل هاتون رو به صورت رمزنگاری شده در بیارید ، بعد روز رمز بزارید ، و در نهایت یک فرمت غیر عادی روش بزارید ( باز هم میگم این روش غیر معموله و حوصله می خواد ولی محض اطمینان برای فایل های خیلی حساس یک راهکاره )

این روش آخر جواب نمیده چون این ویروس براش فرقی نمیکنه که با چی طرفه، هر فایلی رو رمزنگاری میکنه! یعنی فایل رمزنگاری شده ی شمارو هم رمز نگاری میکنه:|

لینک به دیدگاه

من که پریروز اخبار میدیم میگفت از طریق ایمیل حمله میکنن یه لینک میفرستن و وقتی شما باز کنی این ویروس پخش و به تمام لیست دوستانت هم ارسال میشه!!

دوستان خواهشا به هیچ عنوان لینک مشکوک اصلا باز نکنن

حالا یه سوال این کارا از کدوم کشور صورت گرفته؟ کسی اطلاعاتی در این باره داره؟ آیا باز دسته گل برادران روس هست؟

یه چیز جالب این هست که پول رو از طریق بیت کوین میگیرن که قابل ردیابی نباشه XDDDDD

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

این روش آخر جواب نمیده چون این ویروس براش فرقی نمیکنه که با چی طرفه، هر فایلی رو رمزنگاری میکنه! یعنی فایل رمزنگاری شده ی شمارو هم رمز نگاری میکنه:|

خیر این امکان رو نداره ، اگر هم فایل رمز نگاری بشه هم خود فایل روش رمز گذاشته بشه ( چه برای اجرا چه برای مشاهده ) و در نهایت با تغییر فرمت این امکان براش وجود نخواهد داشت ، چون اولا اون باج افزار برای دسترسی به فایل نیاز به رمز داره ، ثانیا به فرمتی که نمیشناسه قادر به حمله نیست !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نقل قول

دقیقا این چه کاری انجام میده ؟

لینک به دیدگاه

سلام.

الان جوریم که وقتی لیون رو باز میکنم منتظرم یه پیج باز شه بگه پول زور وده !!!:D
تا اونجایی که من میدونمو تا شما کاری نکنی ویروسی اجرا نمیشه رو کامپیوتر شما.

یعنی ویروسش عین سرماخوردگی نیست که یهو بیاد بی دلیل! باید یه ایمیلی لینکی عکسی چیزی باشه که روش کلیک کنید و اجرا بشه.

تا وقتی که راه درمان این دوست عزیزمون پیدا نشده رو هیچی کلیک نکنید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

درود

این ایام ملکوتی همه دارند ملت رو می‌ترسانند. با این وضع کم‌کم دارم وسوسه می‌شم  برم به وظیفه‌ی سیاسی-عبادیم عمل کنم مبادا wanacry رای بیاره!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوستان  نمونه اولیه وگونه های جدیداین بدافزار کم کم دردیتابیس سوئیت های امنیتی، بروزرسانی وقابل پیشگیری هستن حتماحتما ازاخرین پچ بروزرسانی نسخه جدیدویندوز استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

این ایام ملکوتی همه دارند ملت رو می‌ترسانند. با این وضع کم‌کم دارم وسوسه می‌شم  برم به وظیفه‌ی سیاسی-عبادیم عمل کنم مبادا wanacry رای بیاره!

بهترین کار دور بودن از هر نوع خبره(اون هم از نوع استرس‌زا)، والا من کمتر اخبار رو دنبال می‌کنم و اصلا هم به حرفای این و اون توجه نمی‌کنم . ادم اعصابش آروم تره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...