رفتن به مطلب

AMD طالع رستگاری خود را با سری RX Vega در میان ستارگان می جوید

Recommended Posts

1.thumb.jpg.a60b7702d38fb8644525ef5d30bdb6bd.jpg

به تازگی خبرهای جدیدی راجع به کارت گرافیک های RX Vega در اینترنت پخش شده که گفته می شود یکی از "خبر چین" های داخلی AMD ،به قول معروف، آن را منتشر کرده است. همچنین در متن این خبر درز پیدا کرده اشاره شده کارت گرافیک های RX Vega از پنجم ژوئن در فروشگاه ها قابل تهیه خواهد بود که به خوبی هم با کنفرانس AMD در نمایشگاه Computex در تاریخ 31ام مِی همخوانی دارد. ابتدا یک مراسم معرفی  و رونمایی رسمی در آن تاریخ و عرضه بلافاصله به بازار در ابتدای هفته بعد استراتژی معقولی و ممکنی به نظر می آید.

اصل ماجرا مربوط به 3 محصول متفاوت است که تاکنون هیچ جزئیات دیگری به غیر از نام و قیمت های آنها مشخص نیست. سری Vega با کارت گرافیک RX Vega Core آغاز می شود و طبق گزارشات قیمت خرده فروشی 399 دلاری دارد. قیمت فروش این کارت گرافیک از GTX 1070 کمپانی رقیب، انویدیا بیشتر است که باید به معنای قدرت و کارایی بیشتر هم باشد. قیمت بیشتر با قدرتی همرده هیچ چیز جالبی در بر نخواهد داشت پس قدرت بیشتر به نظر منطقی ترین حدس به نظر می آید. این قیمت 399 دلاری فاصله خوبی با کارت گرافیک RX 580 همین کمپانی دارد که می تواند به معنای قرار گرفتن یک محصول مثلاً 329 دلاری در این بین برای پر کردن شکاف ایجاد شده باشد، البته این حدس ما تنها بر اساس شکاف قیمتی ایجاد شده است.

2.thumb.JPG.ab4d8ba232a07acb83138899ca3c9c09.JPG

مورد بعدی، کارت گرافیک RX Vega Eclipse است که طبق این شایعات باید قیمت آن 499 دلار بوده و برای مبارزه پایاپای با GTX 1080 انویدیا عرضه شود. فضای بین مدل های Core و Eclipse در این میان کمی تیره و تار است زیرا می دانیم یک GTX 1070 کاستوم به راحتی می تواند با اورکلاک به قدرت یک GTX 1080 رفرنس دست پیدا کند. تفاوت کارایی بین این دو آنچنان هم فوق العاده نیست. اگر RX Vega Core قدرتی بیشتر از GTX 1070 را بهمراه بیاورد (با استنباط از قیمت بیشتر آن)، پس احتمالاً می تواند حتی نزدیک به GTX 1080 رفرنس هم باشد. از جایی که طبیعتاً AMD تلاش می کند کارت گرافیک RX Vega Core را از تحت الشعاع قرار گرفتن توسط RX Vega Eclipse در بخش کارایی به قیمت نجات دهد، شاید بتوان حدس زد تفوت کارایی این نیز بیشتر از آن چیزی است که از قیمت های آنها بر می آید. بنابراین انتظار می رود RX Vega Eclipse قدرتی حتی فراتر از GTX 1080 داشته باشد.

و در آخر هم شاهد، مهیج ترین محصول، همان که همه منتظرش درخشش آن هستند، یعنی RX Vega Nova هستیم. این کارت گرافیک با قیمت 599 دلار گزارش شده است که دقیقاً 100 دلار از GTX 1080 TI ارزانتر است و به دنبال رقابت مستقیم با این کارت. با توجه به این قیمت و ضمن اینکه اعتراف می کنیم این خبر تا حد زیادی با واقعیت همخوانی دارد، باید منتظر کارت گرافیک Vega برای مبارزه مستقیم با GTX Titan Xp انویدیا نباشیم؛ حداقل نه کارت گرافیکی با پیکربندی تک GPU.... به نظر شدنی نیست که AMD خواسته باشد قدرتمندترین کارت گرافیک سری Vega را با قیمت 599 دلار بفروشد، اگر این کارت توانایی رقابت با GTX Titan Xp را داشت. بر اساس استراتژی های قیمت گذاری سابق AMD حدس می زنیم این کمپانی بخواهد این کارت را با قدرتی تا حدود GTX 1080 TI عرضه کند تا RX Vega Nova تنها نقش کارت گرافیکی قدرتمند را نداشته باشد، که رقیبی قدر از لحاظ نسبت کارایی به قیمت باشد. نظر شما در این باره چیست؟

3.thumb.JPG.f24bd503d11375414c1cbfe42a147c7c.JPG

مشخصات غیر رسمی و نشانگر کارایی محصول نهایی نیست

منبع: TechPowerUp

مترجم: مجید بکائیان

لینک به دیدگاه

یه یه خیلی هم ممنون از دوست عزیزمون بابت پوشش عالی خبر ها

باید بگم همونطور که اشاره شد اصلا جالب نیست اگه وگا با رقیباش یک کارایی و قیمت بیشتر داشته باشه

البته اینم هست که خرده فروشیا اولای آغاز فروش یکمی گرون تر میدن

و عاشق اسم پرچمدار وگا شدم Nova  عجب اسم باحالی حداقل از یه مشت عدد که توش 10 داره بهتره xD

لینک به دیدگاه

نکته خنده دار این هکه دوستان تو خبرهای قبلی راجب وگا میگفتن کارایی در حد 1070 خواهد داشت .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، esy2011 گفته است :

نکته خنده دار این هکه دوستان تو خبرهای قبلی راجب وگا میگفتن کارایی در حد 1070 خواهد داشت .?

این دوستان رو ولشون کن اینها همونی هستن میگن 480 مقابل 1060 هیچی نداره برای گفتن xD

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/25, 23:05:19، MSF_SE7EN گفته است :

این دوستان رو ولشون کن اینها همونی هستن میگن 480 مقابل 1060 هیچی نداره برای گفتن xD

ولی خدایی یه خبر درست و حسابی و نزدیک واقعیت بعد از یک سال انتظار شنیدیم  از وگا  :)

لینک به دیدگاه

ای کاش من یک خبرچین بودم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
در 2 ساعت قبل، Trickster گفته است :

2.thumb.JPG.ab4d8ba232a07acb83138899ca3c9c09.JPG

یه چیزی نمیخونه!

کارت Vega core تعداد استریم پروسسر هاش با Vega nova برابر هست! فقط 100 مگاهرتز فرکانسش کمتر هست ولی کدنیم هسته از XT به Pro تغییر کرده و همه میدونیم که سری پرو همیشه تقلیل یافته چیپ XT هست! در صورتی که میبینیم کارت Eclipse چیپ تقلیل یافته  nova هست! با توجه به نوع مموری ها و پهنای باندی که دارن تغییرات فقط به تعداد هسته ها و فرکانس GPU منتهی میشه! صد مگاهرتز فرکانس کمتر core نسبت به nova چطور باعث شده این کارت 2.5 ترافرلاپس ضعیف تر باشه!؟

من فکر می کنم درستش به صورت زیر باشه:

vega.thumb.jpg.9a346417f4fca7a49bff471a335ab46e.jpg

نکته دیگه همه میدونیم بین هر کارت GTX1070 , GTX1080,GTX1080TI  حدود 20 درصد اختلاف وجود داره و کارت اول و آخر حدود 40 درصد اختلاف هست!طبق اطلاعات فاش شده  کارتهای Nova و Core هم چند درصدی از کارتهای رقیب یعنی 1070 و 1080ti قوی تر هستند!

سوال اینجاست که چطور 100 مگاهرتز تفاوت فرکانس بین کارت core و Nova با تعداد ریزپردازنده مشابه 4096 میتونه 40 درصد اختلاف ایجاد کنه؟!؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، HeX گفته است :

یه چیزی نمیخونه!

کارت Vega core تعداد استریم پروسسر هاش با Vega nova برابر هست! فقط 100 مگاهرتز فرکانسش کمتر هست ولی کدنیم هسته از XT به Pro تغییر کرده و همه میدونیم که سری پرو همیشه تقلیل یافته چیپ XT هست! در صورتی که میبینیم کارت Eclipse چیپ تقلیل یافته  nova هست! با توجه به نوع مموری ها و پهنای باندی که دارن تغییرات فقط به تعداد هسته ها و فرکانس GPU منتهی میشه! صد مگاهرتز فرکانس کمتر core نسبت به nova چطور باعث شده این کارت 2.5 ترافرلاپس ضعیف تر باشه!؟

من فکر می کنم درستش به صورت زیر باشه:

نکته دیگه همه میدونیم بین هر کارت GTX1070 , GTX1080,GTX1080TI  حدود 20 درصد اختلاف وجود داره و کارت اول و آخر حدود 40 درصد اختلاف هست!طبق اطلاعات فاش شده  کارتهای Nova و Core هم چند درصدی از کارتهای رقیب یعنی 1070 و 1080ti قوی تر هستند!

سوال اینجاست که چطور 100 مگاهرتز تفاوت فرکانس بین کارت core و Nova میتونه 40 درصد اختلاف ایجاد کنه؟!؟

درسته..به نکته خوبی اشاره کردید..به نظر من باید صبر کرد...یادتون باشه قبلا هم یه سری اسلاید شیک و تمیز از اسم و مدل های کارت های وگا منتشر شده بود که اسمشون Rage بود و این چیزا

انقدر خبرهای متفاوت و دروغ شنیدیم که بهتره تا رونمایی رسمی هیچ چیزی رو باور نکنیم

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

خیلی هم ممنون از دوست عزیزمون بابت پوشش عالی خبر ها

و عاشق اسم پرچمدار وگا شدم Nova  عجب اسم باحالی حداقل از یه مشت عدد که توش 10 داره بهتره xD

خواهش می کنم عزیز (کارگران مشغول کارند: به زودی در این محل یک اموجی گل جهت ابراز مراتب قدردانی قرار خواهد گرفت!)

واقعاً این کمپانی ها باید همزمان که به فکر پیشرفت در محصولاتشون هستن! یه فکری هم برای اسامی بلند بالای محصولات اخیرشون هم بردارند. مثلاً:

MSI GeForce GTX 1080 TI Gaming X TwinFrozr VI

Asus Republic of Gamers Crosshair VI Hero WiFi AC

یعنی تا بیای اسم اینا رو بنویسی، قشنگ یه تاپیکی میشه برای خودش! :D

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

ای کاش من یک خبرچین بودم.

یه کاریکاتور مهمون ما باشید آقای بهمنیان:):

Ben-Jennings.thumb.jpg.3cadf3175e4dd584e7259c17c082ae29.jpg

در 1 ساعت قبل، HeX گفته است :

سوال اینجاست که چطور 100 مگاهرتز تفاوت فرکانس بین کارت core و Nova با تعداد ریزپردازنده مشابه 4096 میتونه 40 درصد اختلاف ایجاد کنه؟!؟

کاری به چارت این وب سایت ندارم آقای احمدی و شما هم به نکات خوبی اشاره کردید، فقط یه سری نکات هم من بگم:

این کارت ها می تونن یک سری نسبت ها مثل Nano و Fury و Fury X با هم داشته باشند. به این صورت که هر سه کارت مشخصات فنی کاملاً مشابهی داشتند، جز اینکه مدل Fury دارای 3584 رشته پردازشی بود، و اون دو مدل دیگر فول چیپ بودند؛ که خب طبیعتاً مدل Fury باید از مدل Fury X ضعیف تر می بود، اما مدل Nano فقط به خاطر مدار و نحوه پاور متفاوتی که داشت، نه تنها از Fury X، که از Fury با مشخصات فنی مشابه (جز همون مورد اشاره شده) هم ضعیف تر بود.

مورد بعدی اینکه، به نظر من چیپ Die این سه مدل دقیقاً یکی هست و مدل Eclipse تنها با قفل شدن بخش هایی از چیپ مدل Nova درست میشه. حالا، این نحوه قفل شدن هم تأثیر خیلی مهمی می تونه داشته باشه. به عنوان مثال، همون تست شبیه سازی پردازنده های Ryzen 5 که سعی می شد با قفل کردن تعدادی از هسته های Ryzen 7ها انجام بشه، که در شرایطی اختلاف بین مدل شبیه سازی شده و مدل اصلی تفاوت داشت (و همچنین یکسری مسایل دیگر). البته من نمیگم این مورد دقیقاً مشابه اون هست، اما باز هم میگم نوع قفل کردن هم موثره.

مورد بعدی راجع به فرکانس ها هست. کلاً برای اینکه بیش از این توضیح طولانی نشه، سریع بگم که به نظر من (از Leakهای قبلی)، فرکانس هسته مدل Core باید 1200 و فرکانس مموریش 700 مگاهرتز باشه. فرکانس مدل Eclipse هسته اش باید 1200 و مموری باید 1000 باشه و فرکانس مدل Nova هم باید هسته 1600 و مموری 1000 باشه.

مورد بعدی هم اینکه مدل Core از GTX 1070 قویتر حدس شده میشه (من میگم حدود 5 درصد) و مدل Nova هم احتمالاً 5 درصد از GTX 1080 TI ضعیف تر برآورد شده؛ بنابراین اون حدود 40 درصد شما میشه حدود 30 درصد؛ که به نظرم با تفاسیر بالا، فکر کنم بشه کم و بیش به همین جمع بندی رسید.

در ۱ ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

درسته..به نکته خوبی اشاره کردید..به نظر من باید صبر کرد...یادتون باشه قبلا هم یه سری اسلاید شیک و تمیز از اسم و مدل های کارت های وگا منتشر شده بود که اسمشون Rage بود و این چیزا

انقدر خبرهای متفاوت و دروغ شنیدیم که بهتره تا رونمایی رسمی هیچ چیزی رو باور نکنیم

حمیدرضا جان اون اسلایدها دروغ 13 همین سایت WCCFTech بود که فکر کنم برخی افراد در نبود خبر واقعی راجع به کارت های RX Vega به راحتی باور کرده بودند. طبیعتاً باید حساب اون اخبار رو از این دسته جدا کنم.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Trickster گفته است :

خواهش می کنم عزیز (کارگران مشغول کارند: به زودی در این محل یک اموجی گل جهت ابراز مراتب قدردانی قرار خواهد گرفت!)

واقعاً این کمپانی ها باید همزمان که به فکر پیشرفت در محصولاتشون هستن! یه فکری هم برای اسامی بلند بالای محصولات اخیرشون هم بردارند. مثلاً:

MSI GeForce GTX 1080 TI Gaming X TwinFrozr VI

Asus Republic of Gamers Crosshair VI Hero WiFi AC

یعنی تا بیای اسم اینا رو بنویسی، قشنگ یه تاپیکی میشه برای خودش! :D

یه کاریکاتور مهمون ما باشید آقای بهمنیان:):

Ben-Jennings.thumb.jpg.3cadf3175e4dd584e7259c17c082ae29.jpg

کاری به چارت این وب سایت ندارم آقای احمدی و شما هم به نکات خوبی اشاره کردید، فقط یه سری نکات هم من بگم:

این کارت ها می تونن یک سری نسبت ها مثل Nano و Fury و Fury X با هم داشته باشند. به این صورت که هر سه کارت مشخصات فنی کاملاً مشابهی داشتند، جز اینکه مدل Fury دارای 3584 رشته پردازشی بود، و اون دو مدل دیگر فول چیپ بودند؛ که خب طبیعتاً مدل Fury باید از مدل Fury X ضعیف تر می بود، اما مدل Nano فقط به خاطر مدار و نحوه پاور متفاوتی که داشت، نه تنها از Fury X، که از Fury با مشخصات فنی مشابه (جز همون مورد اشاره شده) هم ضعیف تر بود.

مورد بعدی اینکه، به نظر من چیپ Die این سه مدل دقیقاً یکی هست و مدل Eclipse تنها با قفل شدن بخش هایی از چیپ مدل Nova درست میشه. حالا، این نحوه قفل شدن هم تأثیر خیلی مهمی می تونه داشته باشه. به عنوان مثال، همون تست شبیه سازی پردازنده های Ryzen 5 که سعی می شد با قفل کردن تعدادی از هسته های Ryzen 7ها انجام بشه، که در شرایطی اختلاف بین مدل شبیه سازی شده و مدل اصلی تفاوت داشت (و همچنین یکسری مسایل دیگر). البته من نمیگم این مورد دقیقاً مشابه اون هست، اما باز هم میگم نوع قفل کردن هم موثره.

مورد بعدی راجع به فرکانس ها هست. کلاً برای اینکه بیش از این توضیح طولانی نشه، سریع بگم که به نظر من (از Leakهای قبلی)، فرکانس هسته مدل Core باید 1200 و فرکانس مموریش 700 مگاهرتز باشه. فرکانس مدل Eclipse هسته اش باید 1200 و مموری باید 1000 باشه و فرکانس مدل Nova هم باید هسته 1600 و مموری 1000 باشه.

مورد بعدی هم اینکه مدل Core از GTX 1070 قویتر حدس شده میشه (من میگم حدود 5 درصد) و مدل Nova هم احتمالاً 5 درصد از GTX 1080 TI ضعیف تر برآورد شده؛ بنابراین اون حدود 40 درصد شما میشه حدود 30 درصد؛ که به نظرم با تفاسیر بالا، فکر کنم بشه کم و بیش به همین جمع بندی رسید.

حمیدرضا جان اون اسلایدها دروغ 13 همین سایت WCCFTech بود که فکر کنم برخی افراد در نبود خبر واقعی راجع به کارت های RX Vega به راحتی باور کرده بودند. طبیعتاً باید حساب اون اخبار رو از این دسته جدا کنم.

تشکر...خبر نداشتم دروغ 13 بودن ?

نامردا گیر میارن مردومو...راستی دست شما هم درد نکنه بابت پوشش خبری عزیز...چجور جبران کنیم این همه لطف شما رو...فقط میتونیم یه خسته نباشید بهتون بگیم و یه دعای خیر که انشالله همیشه موفق و سلامت باشید در همه لحاظات زندگی ?

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...