رفتن به مطلب

مشاوره خرید کارت گرافیک مناسب

Recommended Posts

سلام برای این سیستم چه کارت گرافیکی انتخاب کنم ؟ خودم نظرم رو 1070 هست. به نظرتون زیاده روی هست و  1060 بگیرم  بهتره یا همون 1070 رو بخرم؟

سوال دوم این که با گرافیک آنبورد این مادربورد میشه بازی ها رو در حد اچ دی انجام داد؟

مادربورد: msi z170 a

سی پی یو : ci5 6600k

رم : کروشال بالیستیک 2*8گیگابایت . ddr4

پاور : گرین گولد 650 a-uk

ویرایش شده توسط galexyman1985
لینک به دیدگاه

برای خرید گرافیک چنتا موضوع رو باید در نظر بگیرید

1-رزولوشن مانیتورتون

2-کارایی شما مثلا گیمر هستید یا کارای طراحی

3-هزینه

لینک به دیدگاه

همه جوانب رو در نظر گرفتم خوب تو تاپیک نگفتم البته یادم رفت 

مانیتور فول اچ دی

گرافیک واسه گیم می خوام

هزینه هم در حدود قیمت کارت های 1060 تا 1070 . الان تو همین فروم گرافیک 1070 رو 1600 هم می فروشن از این بابت گفتم !

ویرایش شده توسط galexyman1985
لینک به دیدگاه

سلام
با فرض بر اینکه شما در رزولوشن فول اچ دی بازی می کنید، لازم است چند نکته رو بگم
کارت 1060 یک مقدار از کارت 980 قوی تر هست (البته بسته به بازی ممکن هست در بعضی بازی ها 980 قوی تر هم باشه) . برای اینکه بخواید همه بازی های روز (همه) رو با حداکثر تنظیمات گرافیکی با فریم فیکس 60 بازی کنید نیاز دارید 1070 تهیه کنید. 
اگر می بینید که کم کردن یک یا چند تنظیم گرافیکی بازی ها زیاد روی اعصابتون نمیره (MSAA - SSAA - Shadow Resolustion - Shadow Cache - Multi Sampling)   اون موقع با کارت 1060 هم خوشحال خواهید بود. 
من تقریبا 2 هفته هست که 1070 گرفتم. در بعضی بازی های جدید GPU USAGE به بالای 90 هم می رسه. پس اگر فکر می کنید این کارت برای این رزولوشن زیادی هست بهتره تجدیدنظر کنید. 

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، galexyman1985 گفته است :

همه جوانب رو در نظر گرفتم خوب تو تاپیک نگفتم البته یادم رفت 

مانیتور فول اچ دی

گرافیک واسه گیم می خوام

هزینه هم در حدود قیمت کارت های 1060 تا 1070 . الان تو همین فروم گرافیک 1070 رو 1600 هم می فروشن از این بابت گفتم !

والا ببینید توی این بازاری که روز به روز داره قیمتا بالا پایین میشه و روز به روز قطعات جدید میاد بهتره زیاد خرج نکنین

همین سال دیگه قراره نسل جدید ولتا بیاد که اونطور که انویدیا گفته بالغ بر 5200تا هسته کودا داره

از این طرف ای ام دی داره آماده عرضه وگا میشه که بنا بر حدس و گمان ها قراره سری 10 رو درو کنه

پس من اگه جای شما باشم میام طوری خرج میکنم که بتونم 2سال دیگه دوباره آپدیت کنم

کسایی که یکم وضع مالیشون خوب نبود و اومدن اون اویال 3تومن پول 1080 دادن مطمئن باشید با اومدن ضعیف ترین ولتا جیگرشون میسوزه که چرا اینو ندارن

مثل مثال دوستمون بین 1060 و 980 شما یادت باشه یه زمان 980 غولی بود و آرزوی هرکسی بود بخرتش یا 970 که خیلیا خریدن الان قدرتش شده در حد 470

1070 هم که قیمتش داره میاد پایین  متاسفانه بازار قطعات کامپیوتری متاسفانه در دنیا شده یه چیزی که هیچ قطعه ای نمیتونه حتی برای 6ماهم روی صدر بمونه و  سریعا یه چیز خفن تر معرفی میشه و منم یکی از منتقدای این بحثم ، چرا نباید انویدیا محصولی رو بزنه که وقتی شما خرج زیادم کنی برای 5سال قشنگ خیالت راحت باشه! این طرز فکرشون خیلی خرابه الان روزی نمیشه شما یه مدل مادربورد جدید نبینی که معرفی میشه آخه چه وضعشه خب

ولی در آخر شما صاحب اختیاری

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

درود

نسب قیمت به پرفورمنس به نظرم الان یه rx 480 دست دوم تمیز بگیری بهتره

همین جا حداقل هفته ای یکی دو تا خرید و فروش میشه تو رینج 1 تا 1100

گارانتی هم داره

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا ببینید توی این بازاری که روز به روز داره قیمتا بالا پایین میشه و روز به روز قطعات جدید میاد بهتره زیاد خرج نکنین

همین سال دیگه قراره نسل جدید ولتا بیاد که اونطور که انویدیا گفته بالغ بر 5200تا هسته کودا داره

از این طرف ای ام دی داره آماده عرضه وگا میشه که بنا بر حدس و گمان ها قراره سری 10 رو درو کنه

پس من اگه جای شما باشم میام طوری خرج میکنم که بتونم 2سال دیگه دوباره آپدیت کنم

کسایی که یکم وضع مالیشون خوب نبود و اومدن اون اویال 3تومن پول 1080 دادن مطمئن باشید با اومدن ضعیف ترین ولتا جیگرشون میسوزه که چرا اینو ندارن

مثل مثال دوستمون بین 1060 و 980 شما یادت باشه یه زمان 980 غولی بود و آرزوی هرکسی بود بخرتش یا 970 که خیلیا خریدن الان قدرتش شده در حد 470

1070 هم که قیمتش داره میاد پایین  متاسفانه بازار قطعات کامپیوتری متاسفانه در دنیا شده یه چیزی که هیچ قطعه ای نمیتونه حتی برای 6ماهم روی صدر بمونه و  سریعا یه چیز خفن تر معرفی میشه و منم یکی از منتقدای این بحثم ، چرا نباید انویدیا محصولی رو بزنه که وقتی شما خرج زیادم کنی برای 5سال قشنگ خیالت راحت باشه! این طرز فکرشون خیلی خرابه الان روزی نمیشه شما یه مدل مادربورد جدید نبینی که معرفی میشه آخه چه وضعشه خب

ولی در آخر شما صاحب اختیاری

در 47 دقیقه قبل، SEPHIR0TH گفته است :

درود

نسب قیمت به پرفورمنس به نظرم الان یه rx 480 دست دوم تمیز بگیری بهتره

همین جا حداقل هفته ای یکی دو تا خرید و فروش میشه تو رینج 1 تا 1100

گارانتی هم داره

الان لیون کارتای 480 سری twin frozr ام اس آی رو فروش ویژه زده یک و پنجاه . 

http://lioncomputer.ir/product/10203/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+RX+480+GAMING+X+Twin+Frozr+VI+8GB/

با این پاور گرین که دارم مشکلی ایجاد نمی کنه تو گیم  ؟ بیش تر از این بابت میگم که ممکنه در روز چندین ساعت متوالی بازی انجام بدم !

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، galexyman1985 گفته است :

الان لیون کارتای 480 سری twin frozr ام اس آی رو فروش ویژه زده یک و پنجاه . 

http://lioncomputer.ir/product/10203/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+RX+480+GAMING+X+Twin+Frozr+VI+8GB/

با این پاور گرین که دارم مشکلی ایجاد نمی کنه تو گیم  ؟ بیش تر از این بابت میگم که ممکنه در روز چندین ساعت متوالی بازی انجام بدم !

والا باید اوکی باشه من با همین پاور دارم از 290ایکس کار میکشم که مصرفش و دماش خیلی بالاتر از 480 گیمینگ ایکس هست

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، omid144 گفته است :

سلام

کارت 1060 چند درصد از کارت rx480 بیشتر فریم می دهد؟

دوست عزیز فکر کنم بهتره در تاپیک عمومی مشاوره چنین سوالاتی رو مطرح کنید
ولی خیلی کوتاه در بعضی بازی ها بهتر از 480 هست در بعضی ضعیف تر و در بعضی برابر!

لینک به دیدگاه

دادا نظر من اینه یکم صبر کنی vega وارد بشه قطعا ارزون تر میشه قیمت بقیه گرافیکا!!

یه چیز دیگم بگم اگه میخوای گرافیک بخری واسه بازی کمتر از 1070 نخر.همین چند روز پیش لیون کارتای گلکس رو تخفیف گذاشته بود و واقعا قیمتش عالی بود

البته الان قیمت g1 1080 هم خیلی خوب شده

ولی نظر من روی 1070 هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود واسه فول اچ دی 480 کافیه و الان قیمت خیلی خوبی داره قبل عید دور بر 1400 بود ، به نظرم ارزش خریدش خیلی بالاست با قیمت 1059 تومن ، پاور شما هم مشکلی نداره و براحتی 390 که از 480 پرمصرف تره میکشه ، اگه میخوای بیشتر هزینه کنین منتظر وگا بمونین چون عمر سری 1000 حداکثر تا پایان سال میلادی هستش

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

درود واسه فول اچ دی 480 کافیه و الان قیمت خیلی خوبی داره قبل عید دور بر 1400 بود ، به نظرم ارزش خریدش خیلی بالاست با قیمت 1059 تومن ، پاور شما هم مشکلی نداره و براحتی 390 که از 480 پرمصرف تره میکشه ، اگه میخوای بیشتر هزینه کنین منتظر وگا بمونین چون عمر سری 1000 حداکثر تا پایان سال میلادی هستش

از نظر Performance / Price حق با شماست. همچنین کاش اشاره می کردید که 1060 و 480 در بعضی عناوین جدید کم میارن. به هرحال وقتی ما میگیم برای فول اچ دی کافی هست، این طور برداشت میشه که برای تمامی بازی های روز با تظنیمات Ultra کافی هست.
با اینکه الان 1100 قیمت مناسبی هست ولی باز هم پول قابل توجه ایه. کسی که به امید اجرای تمامی بازی ها در حداکثر تنظیمات این پول رو میده تا حدودی نا امید خواهد شد.
------
یک بحث هم از نظرم فاصله زمانی بین ارائه نسل های کارت گرافیک خیلی کم تر شده و از اون طرف گپ بهره وری هم بسیار زیاد افزایش یافته. یعنی شما کافی هست 770 را با 970 و 1070 مقایسه کنید. کارایی کارت های نسل های پیشرو هم بسیار بیشتر از نسل قبلی خواهد بود. با این حساب و با توجه به بازار ایران که کارت ها در 9-12 ماه اول با حباب قیمت روبرو هستند، دیگه نباید کارت خرید و همواره منتظر نسل بعدی بود. البته جسارت نباشه یک مقدار انتقاد کردم :-)

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 31 دقیقه قبل، meepo گفته است :

از نظر Performance / Price حق با شماست. همچنین کاش اشاره می کردید که 1060 و 480 در بعضی عناوین جدید کم میارن. به هرحال وقتی ما میگیم برای فول اچ دی کافی هست، این طور برداشت میشه که برای تمامی بازی های روز با تظنیمات Ultra کافی هست.
با اینکه الان 1100 قیمت مناسبی هست ولی باز هم پول قابل توجه ایه. کسی که به امید اجرای تمامی بازی ها در حداکثر تنظیمات این پول رو میده تا حدودی نا امید خواهد شد.
------
یک بحث هم از نظرم فاصله زمانی بین ارائه نسل های کارت گرافیک خیلی کم تر شده و از اون طرف گپ بهره وری هم بسیار زیاد افزایش یافته. یعنی شما کافی هست 770 را با 970 و 1070 مقایسه کنید. کارایی کارت های نسل های پیشرو هم بسیار بیشتر از نسل قبلی خواهد بود. با این حساب و با توجه به بازار ایران که کارت ها در 9-12 ماه اول با حباب قیمت روبرو هستند، دیگه نباید کارت خرید و همواره منتظر نسل بعدی بود. البته جسارت نباشه یک مقدار انتقاد کردم :-)

درسته ، ولی 480 و 1060 اکثر بازیها رو 60 به بالا اجرا میکنن ، حالا تو بعضی از بازیها یکی دوتا از گزینه ها رو کمتر کنی فرقی احساس نمی کنی که میشه 60 فریم .

حباب قیمتی هم معمولا حدود 3 ماه طول میکشه و بعضی برندها بخصوص الکی قیمتشون بالاست مثلا اکستریم گیگا ، الان شما 970 نگاه مرده ، چند ماه دیگه 1070 به سرنوشت 970 دچار میشه ، واسه همین میگم خرید سری 1000 واسه کسی که نمیتونه آپدیت کنه اشتباهه ، خرید 480 الان نیزا فول اچ دی براورده میکنه و از اون ور اختلاف قیمتی که با 1070 تو جیبت میمونه میتونی سال بعد و با فروش کارت فعلی 480 ارتقا به نسل جدید بدید اما الان 1070 گرفتید بعد چند ماه که دیگه ساپورت درایور خوبی ازش نشد و از چشمت افتاد حسرت به دل کارت جدید میمونه ، البته همه اینا یه کم سلیقه ای هستش و کسانی هستن که بمیرن طرف ای ام دی نمیرن اما همیشه ای ام دی پشتیبانی بهتری نسبت به رقیب داره و پرفومنس به دلار

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

یه سوال دارم شما تقریبا در اکثرا تاپیک ها از کارت های نیومده وگا صحبت کردید 

فرضا کارت های وگا اومد مدل پایه اش از GTX 1070 قوی تر بود قیمتش هم در حدود همین کارت 1070 ولی شنیده ها هست که قیمتش از خرده فروشی 400 دلار پس قیمتش بالاتره همین جا از سری 1070 فعلی همرده

حالا به صرفه هست با توجه به شرایط این مملکت صبح از فردا خبر نداری که معلوم نیست چه اتفاقی بیافته برای یک کالایی که تا بخواد وارد بشه از هزار ویک پیچ و خم رد بشه که به قیمت مناسب سر وقت دست ما برسه

رو این میشه حساب کرد ؟؟ آرزو کردن خوبه ولی نباید یکم واقع گرایانه بود ؟؟

رو حساب اینکه انویدا میاد سری 1000 ول کنه ساپورتشو با شما به شدت مخالفم در واقع این جوره که یک شرکت جنسشو بفروشه بعدا هیچ خدمات پس از فروشی ارائه نده ولی کاملا غلطه اونجا بازار خارج و تجارت هست

نمیاد اینکارو کنه چون رقبا دیگر حضور دارن و بازارشون از دست میدن سیاست کلی اینه که با کارت های جدید که به بازار میده با قیمت های خوب شمارو وسوسه میکنه که کارت گرافیک ارتقاع بدی !!

ولی اینجور که معلومه AMD  و NVIDEA بازار باسه خودشون تقسیم کردن یه جورایی 

من خودم به اون دوستمون میگم RX480 تو این آفر که خورده بخره قیمتش مناسبه هرجا کم آورد با توجه مدل مین بوردی که نوشتن پتانسیل کراس فایر هم براشون هست و در آینده میتونن هر جا احساس کمبود کردن یه کارت 480 دیگه بخرن !

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
در 53 دقیقه قبل، alireza3dshadow گفته است :

ببینید الان به نظرتون سری 900 مرده به حساب نمیاد وقتی درایور خوبی واسه نسل قبل عرضه نمیکنه این یعنی پشتیبانی پر و کاربر وقتی میبینه فریم خوبی دریافت نمیکنه مجبور میشه از نسل جدید خرید کنه اما قضیه واسه ای ام دی فرق میکنه ، 290 زمانی مقابل 780 بود الان 780 کجاست و 290 کجا ؟ خودم کارت انویدیا داشتم مزایایی داره اما بزرگترین عیبش نبود درایور درست حسابی براش هستش البته بعد از قدیمی شدن .

به فرض وگا اومد هم اندازه سری 1000 ظاهر شد تجربه نشون داده که انویدیا در چنین مواقعی قیمت کارتهاشو کاهش داده . من اگه واسه خودم خرید کنم و بخوام 1070 یا 1080 بگیرم حداقل صبر میکنم وگا لانچ بشه که مدت زیادی نمونده تا ببینیم چقدر قدرت و قیمت داره و اگه به صرفه بود خرید کنم و اگه نبود همون 1070 بگیرم که بازم ضرر نکردم . واقع گرایانه این هست که پولی که تو مملکت با کلی زحمت بدست آوردی الکی به باد ندی و امروز کارتی بخری که 6 ماه درایور بهینه واسش موجود نباشه و بازم مجبور به ارتقا بشی ، همه نمیتونم تو هر نسل کارت جدید بگیرن اکثراً گیمرهای ایرانی کارتی میگیرن که 2 الی 3 سال واسشون کار کنه و الان هم تقریباً اواخر عمر سری 1000 هستش و مطمئن باشین مثل سالهای قبل وقتی نسل جدید لانچ میشه حتی گرون فروش های ایرانی تخفیف خوبی به کارتهای قبلی میزنن که تو انبار باد نکنه ،

به خاطر مریضی فکرم درست کار نمیکنه و نمیتونم درست حسابی وارد بحث بشم

موفق باشید

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

درسته ، ولی 480 و 1060 اکثر بازیها رو 60 به بالا اجرا میکنن ، حالا تو بعضی از بازیها یکی دوتا از گزینه ها رو کمتر کنی فرقی احساس نمی کنی که میشه 60 فریم .

حباب قیمتی هم معمولا حدود 3 ماه طول میکشه و بعضی برندها بخصوص الکی قیمتشون بالاست مثلا اکستریم گیگا ، الان شما 970 نگاه مرده ، چند ماه دیگه 1070 به سرنوشت 970 دچار میشه ، واسه همین میگم خرید سری 1000 واسه کسی که نمیتونه آپدیت کنه اشتباهه ، خرید 480 الان نیزا فول اچ دی براورده میکنه و از اون ور اختلاف قیمتی که با 1070 تو جیبت میمونه میتونی سال بعد و با فروش کارت فعلی 480 ارتقا به نسل جدید بدید اما الان 1070 گرفتید بعد چند ماه که دیگه ساپورت درایور خوبی ازش نشد و از چشمت افتاد حسرت به دل کارت جدید میمونه ، البته همه اینا یه کم سلیقه ای هستش و کسانی هستن که بمیرن طرف ای ام دی نمیرن اما همیشه ای ام دی پشتیبانی بهتری نسبت به رقیب داره و پرفومنس به دلار

دوست عزیز حرف شما کاملا متین هست. 3 ماه حباب قیمت چیز نرمالی هست که در کشورهایی با بازار نرمال به وجود میاد. در ایران این فرایند خیلی فرسایشی تر میشه. هیچ نظارتی هم نیست!! قیمت 1070 تازه 10 روز پیش یک مقدار منطقی شد. کی موجود شدن؟ تابستون گذشته. فاصله ی ارائه 2 نسل کارت متوالی چقدر هست؟ کمتر از 2 سال. با این اوصاف کسی با بودجه محدود که می خواد در ایران خرید کنه نصف زمان تقریبا 2 ساله رو باید منتظر کاهش قیمت به قیمت نرمال باشه بعد که قیمت معقول شد،  از ترس اومدن نسل بعدی،  کارت رو نخره.  
امیدوارم با اومدن وگا یک مقدار رقابت ایجاد بشه .. مثل گذشته های نه چندان دور

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

ببینید الان به نظرتون سری 900 مرده به حساب نمیاد وقتی درایور خوبی واسه نسل قبل عرضه نمیکنه این یعنی پشتیبانی پر و کاربر وقتی میبینه فریم خوبی دریافت نمیکنه مجبور میشه از نسل جدید خرید کنه اما قضیه واسه ای ام دی فرق میکنه ، 290 زمانی مقابل 780 بود الان 780 کجاست و 290 کجا ؟ خودم کارت انویدیا داشتم مزایایی داره اما بزرگترین عیبش نبود درایور درست حسابی براش هستش البته بعد از قدیمی شدن .

به فرض وگا اومد هم اندازه سری 1000 ظاهر شد تجربه نشون داده که انویدیا در چنین مواقعی قیمت کارتهاشو کاهش داده . من اگه واسه خودم خرید کنم و بخوام 1070 یا 1080 بگیرم حداقل صبر میکنم وگا لانچ بشه که مدت زیادی نمونده تا ببینیم چقدر قدرت و قیمت داره و اگه به صرفه بود خرید کنم و اگه نبود همون 1070 بگیرم که بازم ضرر نکردم . واقع گرایانه این هست که پولی که تو مملکت با کلی زحمت بدست آوردی الکی به باد ندی و امروز کارتی بخری که 6 ماه درایور بهینه واسش موجود نباشه و بازم مجبور به ارتقا بشی ، همه نمیتونم تو هر نسل کارت جدید بگیرن اکثراً گیمرهای ایرانی کارتی میگیرن که 2 الی 3 سال واسشون کار کنه و الان هم تقریباً اواخر عمر سری 1000 هستش و مطمئن باشین مثل سالهای قبل وقتی نسل جدید لانچ میشه حتی گرون فروش های ایرانی تخفیف خوبی به کارتهای قبلی میزنن که تو انبار باد نکنه ،

به خاطر مریضی فکرم درست کار نمیکنه و نمیتونم درست حسابی وارد بحث بشم

موفق باشید

دادا به این خوبی جواب دادی چی چی فکرت درست کار نمیکنه xD

من که پیشنهادم برای گیمرایی که روی فول اچ دی هستن اینه کارت میان رده مثل 1060 و 480 بخرن و بقیه پولهاشونو پس انداز کنن تا با اومدن نسل جدید بتونو کارتشونو آپدیت کنن و لذتشو ببرن!

همین دیشب یه ویدئو میدیدم بازی پراجکت کارز الترا با low هیچ تفاوتی نداشت الا 40فریم اختلاف xD

کلا گیم ها دارن به سمت اپتیمایز پیش میرن من به شخصه بازی که روی 1060 و 480 نتونه 60 فریم بر فول اچ دی بده بازی حساب نمیکنم! نمونشم آشغالی مثل مافیا 3 با اون گرافک داغون روی 1070 با مکس تنظیمات 40 فریم میده :|

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

نمونشم آشغالی مثل مافیا 3 با اون گرافک داغون روی 1070 با مکس تنظیمات 40 فریم میده

احتمالا پردازنده i5  دارید. من هم با i5  همین مشکل رو داشتم! سازنده های این بازی اینقدر رد دادن که رسما در سیستم مینیمم باید بنویسن i7 و 1070 !
بازی داستان فوق العاده ای داره و شخصیت پردازی عالی ولی هدر شده!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، meepo گفته است :

احتمالا پردازنده i5  دارید. من هم با i5  همین مشکل رو داشتم! سازنده های این بازی اینقدر رد دادن که رسما در سیستم مینیمم باید بنویسن i7 و 1070 !
بازی داستان فوق العاده ای داره و شخصیت پردازی عالی ولی هدر شده!

نه من 4790 دارم

داستانشم که عملا اوت! حالا وارد جزئیات نشیم ولی لینکلن عین گوریل بود xD

آخه موضوع اینه گرافیکی نداشت که بخواد این همه کرم بریزه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :
در 4 ساعت قبل، meepo گفته است :

نفری یه مثبت دادم :x

لینک به دیدگاه

یه موضوعی رو باید اشاره کنم اینجا

متاسفانه خیلی از ما ایرانیا یا اطلاع نداریم موقع خرید یه جنسی و یا برای موارد دیگه میخریم که همه میدونیم منظور چیه

اما در مورد کارت های گرافیکی ببینید یه زمان بود کارتای میان رده برای 720p بودن و کارتهای فلگ شیپ برای 1080 نمونه هاشم میدونیم چیزایی مثل 780-690-290 و امثالهم یعنی هیچوقت پرچمدارا نسل قدیم نیومدن 60 فریم رو روی 4k هدف قرار بدن پس فقط منظور از برای رزولوشن بالا یه تبلیغ براشون بود! یا حداقل برای بازیهای موجود در اون زمان و بسرعت کارایی خودشونو روی رزولوشن بالا از دست دادن

منتها الان کلا 720p منسوخ شده و جز رزولوشن های رسمی دیگه به حساب نمیاد پس فرمول بالا تغییر میکنه به کارتهای میان رده برای 1080p و کارتای فلگ شیب برای رزولوشن بالا  و شاید موقعی کارت های میان رده بشن برای 2k و پرچمدار ها مطلقا برای 4k و بتونن تضمین 60 فریم رو برای 2-3سال روی رزولوشن 4k تضمین کنن

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

یه موضوعی رو باید اشاره کنم اینجا

متاسفانه خیلی از ما ایرانیا یا اطلاع نداریم موقع خرید یه جنسی و یا برای موارد دیگه میخریم که همه میدونیم منظور چیه

اما در مورد کارت های گرافیکی ببینید یه زمان بود کارتای میان رده برای 720p بودن و کارتهای فلگ شیپ برای 1080 نمونه هاشم میدونیم چیزایی مثل 780-690-290 و امثالهم یعنی هیچوقت پرچمدارا نسل قدیم نیومدن 60 فریم رو روی 4k هدف قرار بدن پس فقط منظور از برای رزولوشن بالا یه تبلیغ براشون بود! یا حداقل برای بازیهای موجود در اون زمان و بسرعت کارایی خودشونو روی رزولوشن بالا از دست دادن

منتها الان کلا 720p منسوخ شده و جز رزولوشن های رسمی دیگه به حساب نمیاد پس فرمول بالا تغییر میکنه به کارتهای میان رده برای 1080p و کارتای فلگ شیب برای رزولوشن بالا  و شاید موقعی کارت های میان رده بشن برای 2k و پرچمدار ها مطلقا برای 4k و بتونن تضمین 60 فریم رو برای 2-3سال روی رزولوشن 4k تضمین کنن

حرفتون درسته. مثلا کارت 1080 برای رزولوشن 4k  در اکثر بازی های سنگین واقعا کم میاره . پا در هوا مونده!
از طرفی دیگه یک سری تنظیمات گرافیکی بیخود الان اضافه شده به بازی ها. برای مثال بازی Metro یه تنظیمی داره SSAA یعنی supersampling anti aliasing . با افزایش این مورد از 1 به 2 حتی کارت 1070 هم به شدت کم میاره!!
این تنظیمات واقعا ارزشش رو ندارن. بازی GTA V رو که هممون بازی کردیم تقریبا و دیدیم که تنظیمات MSAA بالاتر از 2x و بعضا حتی خود 2x چه بلایی سر فریم میاره. در حالی که در رزولوشن 1080 و اندازه تصویر معمولی این تنظیم بیشتر از 2x اصلا مشهود نیست!
کسی که کارت 1060 یا 480 می خره باید به این موارد دقت کنه که در دام این بازی ها نیفته! همین بازی Mass Effect Andromeda رو شما اگه بنچمارک هاشو روی کارت 1060 ببینید. گاها افت فریم به 50 رو شاهد هستید. ولی 2 تا تنظیم خاص داره که با کاهش اونا می تونید برید روی 60 فیکس.
منتها بعضی افراد به اینا دقت نمی کنن. میرن توی Options شروع می کنن به افزایش همه تنظیمات تا حداکثر اندازه خودشون و خوب ناامید میشن!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...