رفتن به مطلب

کسب درآمد با bitcoin?

RED
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. یه سوالی هست که چند روزی ذهنمو درگیر کرده! آیا ارزش داره با بیت کوین کسب درآمد کنیم؟ اگه آره درآمد ماهیانش دقیقا چنده؟ میدونم باید وقت بزاری تا جمع کنی بعدشم باید بفروشی ولی خیلی سخته! مشکلات زیادی داره! واریزو این جور چیزا!

نظرتون  چیه؟

ویرایش شده توسط mohammadtabrizi
لینک به دیدگاه

درود

برای کسی که تازه‌کاره صرفه نداره. بیتکوین اشباع شده و روز به روز ساختن رشته‌ی موفق دشوارتر می‌شه. 

خرج کردن و تبدیل پول آسانترین بخش ماجراست.

لینک به دیدگاه

به صورت فردی و تنهایی کاری هست تقریبا غیر ممکن مگر اینکه یک حالت شرکت مانند  یا یک موسسه بزرگ  باشه تا بتونید روش حساب کنید که خیلی هم خوبه درآمدش. ارزش بیت کوین فقط در حال افزایش هست. یک زمانی زیر 500 دلار بود الان تا بالای 1900 دلار رفته .

لینک به دیدگاه

منم یه مدت دربارش تحقیق کردم

آخر به این نتیجه رسیدم که ارزش نداره این کار

چون 1_درآمدی که از این کار کسب میشه به اون صورت زیاد نیست و نسبتا سرمایه اولیه زیادی میخواد

و دومی اینه که پولیم که تو این راه در می آد دوباره صرف خرید قطعات جدید و بیشتر در آوردن بیت کوین میشه

و  بیشترین سود رو کسایی که به اصطلاح bitcoin pool دارند میبرن تو این راه

حالا اگه واقعا مشتاق هستین میتونین با تهیه یه سیستم قدیمی با یه کارت گرافیک ای ام دی یه مدتی شروع کنین ببینین ارزش داره یا نه

البته اگه اینطور که دوستمون گفتن 1900 دلار باشه هر بیت کوین یکم فک کنم قضیه فرق میکنه (اون موقع که من تو فکر این کار بودم بیت کوین ارزون تر بود)

هرجند دوستانی که تو این کار هستن باید نظر بدن که فک کنم پیدا بشن تو فروم

لینک به دیدگاه

کسانی که کسب و کار بیت کوین دارند، بعید می دونم حاضر بشن به نوآمدگان کمک کنند.

لینک به دیدگاه

درود من پسر داییم یه تحقیق فوق العاده جامع در موردش کرده بود که حدود یک ساعت داشت برا من کنفرانس میداد بحثش خیلی مفصله ولی نه فایده نداره (اینچیزی بود که بهش رسیدم بعدشم یکمم ریسک داره )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 ساعت قبل، mohammadtabrizi گفته است :

سلام دوستان. یه سوالی هست که چند روزی ذهنمو درگیر کرده! آیا ارزش داره با بیت کوین کسب درآمد کنیم؟ اگه آره درآمد ماهیانش دقیقا چنده؟ میدونم باید وقت بزاری تا جمع کنی بعدشم باید بفروشی ولی خیلی سخته! مشکلات زیادی داره! واریزو این جور چیزا!

نظرتون  چیه؟

سوال شما مشخص نیست که منظورتون چه نوع کسب درآمده ؟؟

ماین؟صرافی؟معامله گری (شبیه بورس)؟؟؟

در 11 ساعت قبل، jetalpha گفته است :

به صورت فردی و تنهایی کاری هست تقریبا غیر ممکن مگر اینکه یک حالت شرکت مانند  یا یک موسسه بزرگ  باشه تا بتونید روش حساب کنید که خیلی هم خوبه درآمدش. ارزش بیت کوین فقط در حال افزایش هست. یک زمانی زیر 500 دلار بود الان تا بالای 1900 دلار رفته .

اصلا اینطور نیست که بیت کوین فقط گرون میشه .اگر به نمودارهای قیمتی بیت کوین نگاه کنید یک بار دیگه هم به حدود 1000دلار رسید و بعد رفت روی 200دلار

http://www.coindesk.com/price/

همین طور که بیت کوین هیچ گونه پشتوانه بانکی نداره .می تونه با یک اتفاق یا خبر بد قیمتش یک دفعه بشه 50دلار ممکنم هست با یک خبر خوب بره تا مثلا 3000دلار

در 11 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

منم یه مدت دربارش تحقیق کردم

آخر به این نتیجه رسیدم که ارزش نداره این کار

چون 1_درآمدی که از این کار کسب میشه به اون صورت زیاد نیست و نسبتا سرمایه اولیه زیادی میخواد

و دومی اینه که پولیم که تو این راه در می آد دوباره صرف خرید قطعات جدید و بیشتر در آوردن بیت کوین میشه

و  بیشترین سود رو کسایی که به اصطلاح bitcoin pool دارند میبرن تو این راه

حالا اگه واقعا مشتاق هستین میتونین با تهیه یه سیستم قدیمی با یه کارت گرافیک ای ام دی یه مدتی شروع کنین ببینین ارزش داره یا نه

البته اگه اینطور که دوستمون گفتن 1900 دلار باشه هر بیت کوین یکم فک کنم قضیه فرق میکنه (اون موقع که من تو فکر این کار بودم بیت کوین ارزون تر بود)

هرجند دوستانی که تو این کار هستن باید نظر بدن که فک کنم پیدا بشن تو فروم

ماین بیت کوین با کارت گرافیک در این زمان تقریبا شوخی به حساب میاد . الان فقط باید با اسیک ماینرها ماین انجام داد اونم به نظر من در ایران اصلا صرفه نداره.

نظر کلی من در مورد بیت کوین :

1-ماین کردن بیت کوین در ایران به صرفه نیست.

2-اصلا و ابدا دنبال سایتهای هایپ و....نروید

3-معامله گری بیت کوین بیشتر به شانس بستگی داره  تا دانش پس من به شخصه توصیه نمی کنم و به نظرم کسی اگر واقعا ادعا داره که اینقدر معامله گر خوبی است بره تو بورس ایران سرمایه گذاری کنه خیلی بیشتر و با امنیت بالاتر می تونه معامله کنه

4-اگر همیشه تو سرمایه گذاری های خودتون پولی را به سرمایه گذاری هایی با ریسک بالا اختصاص می دهید مقداری بیت کوین بخرید و بگذارید کنار و اصلا فرض کنید ندارید .مثلا 2سال دیگه بیایید ببینید چی شده؟یا اینکه چندین برابر شده و سود خوبی کردید یا اینکه ممکنه کلا پولتون از بین رفته باشه.

5-افرادی که میگند غیر ممکنه بیت کوین هک بشه و...به نظر من حرفشون درست نیست .همین طور که خیلی شرکتهای گاوصندوق سازی ادعا دارند باز کردن گاوصندوقشون غیر ممکنه اما روزی بالاخره باز میشه .پس هر پولی در بیت کوین می گذارید همیشه احتمال بدهید یک روزی نیست و نابود میشه .یا اینکه یک روزی با قیمت باور نکردنی می فروشید و سود خوبی به جیب میزنید.

6-هنوز بیت کوین مشخص نیست از کجا و به چه صورتی شروع شده (داستان زیاد عنوان میشه اما در پشت این داستانها واقعیت چیه خدا داند) کشورهایی مثل آمریکا ممکنه زمانی که بیت کوین 5دلار بوده .منابع عظیمی را داشته باشند و ممکنه در اوج قیمت مقداری را بفروشند و دوباره در کف شارژ کنند پس به این مسائل ساده نگاه کنید .بازنده هستید .و فکر نکنید این تو سقف فروختن دولت و در کف جمع کردنها فقط در ایران اتفاق می افته بلکه مساله ای بین المللی در تمامی دولتها برای جذب سرمایه است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...