رفتن به مطلب

مشاوره خرید هارد برای Backup

Recommended Posts

سلام

نیاز دارم برای تهیه نسخه پشتیبان از فایل های روی هارد یه هارد اکسترنال حدود 2TB تهیه کنم.

تعدادی Review درباره هارد های WD Elements و Seagate خوندم مثل اینکه درصدی از این هارد ها معمولا بعد از مدت حدود 6 ماه تا 1 سال مشکل دار میشن.

از جایی که پایداری نسخه پشتیبان برای مدت خیلی طولانی برام خیلی مهمه به شک افتادم که چه هاردی بگیرم. 

اگر کسی در این زمینه اطلاعات دقیقی داره ممنون میشم راهنمایی کنین.

ویرایش شده توسط Maximum-Dev
لینک به دیدگاه

درود

اگر هارددیسک رو زیاد جابجا می کنی my passport و گرنه my book به دلیل قیمت کمتر.

اگر اختلاف قیمت مهم نیست هارد قابل حمل همه منظوره است و بهتره. از طرفی هارددیسکهای بزرگ معمولا مصرف و گرمای بیشتری دارند و اگر امنیت بالاتر می خوای بهتره باکسی بگیری که فن و هیتسینک داشته باشه و خودت داخلش هارددیسک بگذاری. البته هزینه بالا می ره.

از نظر سرعت و کارایی و دوام اگر در شرایط مناسب باشند دو گزینه نزدیک به هم اند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در در 1396/02/31, 02:52:58، Maximum-Dev گفته است :

تعدادی Review درباره هارد های WD Elements و Seagate خوندم مثل اینکه درصدی از این هارد ها معمولا بعد از مدت حدود 6 ماه تا 1 سال مشکل دار میشن.

سلام لطفا در این مورد منبع هم قرار بدین ...

اصولا اگه از هارد خوب مراقبت بشه مشکلی براش پیش نمیاد البته کیفیت ساخت هم در این موضوع دخیله

هاردهای Western کیفیت ساخت بالایی دارن

ولی در کل شما نباید از هاردی که در شرایط بد قرار داره انتظار عمر بالا داشته باشین شاید کمتر از 1 ماه عمر کنه...

ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

اگر هارددیسک رو زیاد جابجا می کنی my passport و گرنه my book به دلیل قیمت کمتر.

اگر اختلاف قیمت مهم نیست هارد قابل حمل همه منظوره است و بهتره. از طرفی هارددیسکهای بزرگ معمولا مصرف و گرمای بیشتری دارند و اگر امنیت بالاتر می خوای بهتره باکسی بگیری که فن و هیتسینک داشته باشه و خودت داخلش هارددیسک بگذاری. البته هزینه بالا می ره.

از نظر سرعت و کارایی و دوام اگر در شرایط مناسب باشند دو گزینه نزدیک به هم اند.

سلام

جا به جا نمیکنم زیاد. سوالم بیشتر محض کارایی و دوام هست. اختلاف قیمتش هم مهم نیست. ولی مثل اینکه My Passport 5400 RPM و My Book 7200 RPM هست. فکر میکنم با توجه به حجم بالای داده ها برای من همون My Book گزینه مناسب تری باشه. ممنون بابت راهنماییتون.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، EhsanCPU گفته است :

سلام لطفا در این مورد منبع هم قرار بدین ...

اصولا اگه از هارد خوب مراقبت بشه مشکلی براش پیش نمیاد البته کیفیت ساخت هم در این موضوع دخیله

هاردهای Western کیفیت ساخت بالایی دارن

ولی در کل شما نباید از هاردی که در شرایط بد قرار داره انتظار عمر بالا داشته باشین شاید کمتر از 1 ماه عمر کنه...

سلام

حضور ذهن ندارم ولی بیشتر Customer Review های فروشنده هایی مثل Amazon و Newegg و بقیه فروشگاه هارو خوندم. یکی از دوستان خودم هم هارد My Passport داشت که همین چند وقت پیش معیوب شد.

شرایط و دمای اینجا عادیه مسئله خاصی نداره.

مشکل اصلی اینه که خارج از ایران معمولا همه نسخه های پشتیبان رو به صورت آنلاین تهیه میکنن که دیگه عملا سخت افزاری دخیل نیست که بخواد بعدا دچار مشکل بشه و خود نسخه پشتیبان رو از بین ببره ولی حالا ما مجبوریم دنبال سخب افزاری باشیم که خیلی قابل اعتماد باشه (که متاسفانه هیچ هاردی 100% قابل اعتماد نیست) با این وجود فکر کنم همون My Book 4TB رو باید به سبد خرید اضافه کنم.

خیلی ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام

توصیه بنده هاردهای وسترن my book هستش

من یدونه هارد وسترن my book با ظرفیت  2 ترابایت سال 89-90 خریدم و همچنان داره کار می کنه

البته اون موقع  قیمت 2 ترای my book تقریبا با 1 ترای my passport تقریبا یکی بود حدود 300 تومن

و دوستانم بهم گفته بودند که علاوه بر سرعت انتقال بالاتر، طول عمر my book ها خیلی بیشتر از my passport ها هستش . تنها ضعفش سایز بزرگتر و داشتن آداپتور هستش که حتما باید به برق شهر متصل بشه 

البته ظاهرا قابل حمل های جدید نیز در برابر شوک و... مقاوم هستند البته با اینکه my book ها  این ویژگی ها رو ندارند اما به دلیل قابل حمل نبودن عمر بیشتر داشته باشند

البته اینو هم یادم رفت بگم که بنده خیلی خیلی از هاردم مراقیت می کردما

ویرایش شده توسط iman90
لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، Maximum-Dev گفته است :

سلام

جا به جا نمیکنم زیاد. سوالم بیشتر محض کارایی و دوام هست. اختلاف قیمتش هم مهم نیست. ولی مثل اینکه My Passport 5400 RPM و My Book 7200 RPM هست. فکر میکنم با توجه به حجم بالای داده ها برای من همون My Book گزینه مناسب تری باشه. ممنون بابت راهنماییتون.

چون قصد جایجایی نداری ، همون mu book برای شما خیلی بهتره. و مسلما دوام بیشتری داره.

بله عزیز جان سرعت my book ها بیشتر هستش. البته این رو هم یادآوری کنم که برای اینکه خیالتون از نظر دوام و مقاوم بودن و از دست ندادن اطلاعات راحت بشه (چون اختلاف قیمت براتون مهم نیست)، می تونید دو تا my book با ظرفیت 2 ترا بخرید که این کار باعث میشه تا اگه یک موقع یکیشون خراب شد حداقل نصف اطلاعات  پر پر بشه. یا اینکه میتونید الان یدونه دو ترا بخری و هر موقع که پر شد مثلا 6 ماه دیگه بعد برید یدونه 2 ترای دیگه بخرید

لینک به دیدگاه

سلام

My Book رسید و داره به خوبی کار میکنه. فقط یه سوال, این هیچ دکمه خاموش و روشنی نداره. کشیدنش از برق به نظر کار جالبی نمیاد. برای مدت طولانی هم روشن باشه احتمال داره بعد ها مشکل دار بشه. :|

لینک به دیدگاه

سلام

مبارکتون باشه

اول سیف ریمو کن

بعدش usb3 رو جا کن،  خودش باید به صورت خودکار خاموش بشه

سپس از برق شهر جداش کن

دقت کن که هنگام روشن بودن و تبادل داده هاردت تکون نخوره

کدوم رو دقیقا گرفتی؟

به هر حال بکابگیری این جور نباید باشه که هر روز سه ساعت  وصل بشه

یکی از دوستام میگفتش من یدونه سال 89 خریدم اما تاحالا بیش از 20 الی 30 بار به سیستم وصلش نکردم  و آخ هم نگفته. معمولا بکابگیری می کنی که در شرایط لزوم ازش استفاده کنی نه اینکه روی 5 ساعت روشن باشه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، iman90 گفته است :

سلام

مبارکتون باشه

اول سیف ریمو کن

بعدش usb3 رو جا کن،  خودش باید به صورت خودکار خاموش بشه

سپس از برق شهر جداش کن

دقت کن که هنگام روشن بودن و تبادل داده هاردت تکون نخوره

کدوم رو دقیقا گرفتی؟

به هر حال بکابگیری این جور نباید باشه که هر روز سه ساعت  وصل بشه

یکی از دوستام میگفتش من یدونه سال 89 خریدم اما تاحالا بیش از 20 الی 30 بار به سیستم وصلش نکردم  و آخ هم نگفته. معمولا بکابگیری می کنی که در شرایط لزوم ازش استفاده کنی نه اینکه روی 5 ساعت روشن باشه.

داداش  درسته اول باید safe remove کنه ولی بعدش باید اداپتور رو از برق بکشه نیازی نیستش کابل usb رو بکشه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، nasabam گفته است :

داداش  درسته اول باید safe remove کنه ولی بعدش باید اداپتور رو از برق بکشه نیازی نیستش کابل usb رو بکشه

بعضی از دوستان عقیده دارند که هر دو روش یکی هستش اما قاعدتا فکر کنم این جوری بهتر باشه . کار از محکم کاری که عیب نداره

اول safe remove  (این عمل باعث میشه که دیگه تبادل داده ای بین هارد اکسترنال و سیستم متصل به آن  صورت نگیرد)

دوم کشیدن کابل usb از پشت یا جلوی کیس یا درگاه های کناری لپ تاب ( این عمل باعث کامل خاموش شدن هارد اکسترنال می شود)

سوم  کشیدن آداپتور از برق 

توجه کن که اگر یه موقع نتونستی safe remove  کنی و با پیغام خطا مواجه شدی بهترین کار خاموش کردن کامپیتور هستش و سپس کابل USB رو جدا و در آخر هم آداپتور رو از برق جدا کن  

ویرایش شده توسط iman90
لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

درود دوستانه گل ...

یک عدد هارد 2 ترا اینترنال نیاز دارم برای آرشیو از مدلهای زیر کدوم بهتره ؟(رنج 300 هزار تومان)

http://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/هارد-پی-300-توشیبا--2-ترابایت-77.html

http://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/هارد-اینترنال-سیگیت-barracuda-2tb-40.html

http://lioncomputer.ir/کامپیوتر/قطعات-اصلی/هارد-دیسک/wd-purple-2tb-64mb-buffer-hdd-15.html

گزینه ی آخری (وسترن) سرعت چرخش رو زده IntelliPower که برای صرفه جویی در مصرف برقه به درد سیستم های اند نمیخوره  (منم سیستم های اند ندارم) اما قیمتش برای آرشیو مناسبه

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...