رفتن به مطلب

مشکل پارتیشن table هارد دوترا کمک!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام
دوستان حقیقتش من یه هارد دوترا wd my pass اکسترنال دارم
دوتا پارتیشن داشت که کلا حدود 20گیگ خالی داشت
به خاطر نداشتن فلش این 20گیگ رو جدا ازش یه پارتیشن ساختم و میخاستم روش ویندوز بوت کنم برای نصب ویندوز ولی کل هاردم به فنا رفت و از حالت online به active تغییر کرد(تو بخش disk managment)
متوجه شدم ک table پارتیشن هام بهم خورده با برنامه test disk انالیز کردم تا درست بشه اما فقط یه پارتیشن هاش درست شد و پارتیشن دیگش به صورت unallocated هستش تو عکس مشخصه (جالب اینجاست این پارتیشن بندی 1.3t و 800g مال زمانیه ک میخاستم اطلاعاتم رو دسته بندی کنم و فکر میکنم برگشته ب اون زمان و نمیتونم new disk کنم چون پاک میکنه اطاعات رو )
دوستان اگر کسی میدونه چجوری میتونم اون یکی پارتیشن رو هم درست کنم ممنون میشم کمکم کنید.

6.png

لینک به دیدگاه

درود

با easeus partition master ببین پارتیشن ریکاوری پارتیشن رو بر می گردونه یا نه. راه دیگرش که البته دقت و حوصله می خواد بازگرداندن پارتیشن با active partition recovery است.

اگر پارتیشن برنگرده، راه نهایی بازیابی اطلاعات روی یک هارددیسک دیگر است و برای این کار می تونی از euseus recovery wizard استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

با easeus partition master ببین پارتیشن ریکاوری پارتیشن رو بر می گردونه یا نه. راه دیگرش که البته دقت و حوصله می خواد بازگرداندن پارتیشن با active partition recovery است.

اگر پارتیشن برنگرده، راه نهایی بازیابی اطلاعات روی یک هارددیسک دیگر است و برای این کار می تونی از euseus recovery wizard استفاده کنی.

اوکی ممنونم تست میکنم ایشاله ک جواب بده بازم ازتون کمک خواهم گرفت ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...