رفتن به مطلب

مشکل با msi afterburner

ted mosby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من توی ویندوز 10 و اخرین اپدیت برنامه afterburner هنوز هم نمیتونم مشخصات کارت گرافیک رو توی بازی ببینم

یعنی اون گوشه سمت چپ بالا نمیاد هیچی

ممنون میشم راهنمایی کنید

کارت گرافیک هم Rx 580 هست

لینک به دیدگاه

سلام
قبلا استفاده کردید از این نرم افزار ؟
تنظیمات مربوط رو انجام دادید؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ted mosby گفته است :

سلام

دوستان من توی ویندوز 10 و اخرین اپدیت برنامه afterburner هنوز هم نمیتونم مشخصات کارت گرافیک رو توی بازی ببینم

یعنی اون گوشه سمت چپ بالا نمیاد هیچی

ممنون میشم راهنمایی کنید

کارت گرافیک هم Rx 580 هست

اون چیزی که بالا صفحه میومد مربوط به Riva Tuner هست که به همراه Afterburner نصب میشه، نرم افزار ریوا تیونر رو اجرا کنید تنظیماتش رو درست کنید مشکلتون حل میشه

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

اون چیزی که بالا صفحه میومد مربوط به Riva Tuner هست که به همراه Afterburner نصب میشه، نرم افزار ریوا تیونر رو اجرا کنید تنظیماتش رو درست کنید مشکلتون حل میشه

هنگام اجرای Afterburner، نرم افزار Riva Tuner هم به صورت خودکار اجرا میشه دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، meepo گفته است :

هنگام اجرای Afterburner، نرم افزار Riva Tuner هم به صورت خودکار اجرا میشه دوست عزیز

برای خود من پیش اومده که اجرا نشده!

لینک به دیدگاه

دوستان من هم با riva اشنا هستم هم چند ساله از msi afterburner استفاده میکنم

ولی اینبار به شکل عجیبی هیچی نمایش نمیده

لینک به دیدگاه

یک بار برنامه رو کلا پاک کنید و آخرین نسخه رو از Guru3d بگیرید بعد از نصب برید توی تب مانیتورینگ ببینید گزینه هایی که میخوایید انتخاب شده و در پایین همون صفحه هم هر گزینه Show Overlay شده یا نه الان دقیقا گزینه هاش یادم نیست شب اسکرین شات میذارم براتون، منم یه سری مشکلات با نسخه قبلیش توی DX12 داشتم که مثلا دمای کارت یا مقدار مصرفی و پاور رو نشون نمیداد ولی توی این نسخه جدید کاملا حل شده.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ted mosby گفته است :

دوستان من هم با riva اشنا هستم هم چند ساله از msi afterburner استفاده میکنم

ولی اینبار به شکل عجیبی هیچی نمایش نمیده

نسخه آخر MSI Afterburner شامل Statistics Server ورژن 6.6 هست که این نسخه رو به صورت اتوماتیک نصب می کنه. می تونید این کار رو انجام بدید.
- ابتدا Afterburner و Riva Tuner رو پاک کنید به صورت کامل، شاید نیاز باشه به Safe Mode برید
- آخرین نسخه Afterburner رو نصب کنید منتها هنگام نصب Riva Tuner اون رو نصب نکنید (چون نسخه 6.6 رو نصب می کنه) و به صورت دستی از Guru3d نسخه 7 رو دانلود کنید و نصب کنید. فکر کنم با یک بار ری استارت مشکلتون حل شه. 
* من داخل مود DX12 بازی بتلفیلد 1 مشکل داشتم نشون نمی داد. با این کار رفع شد. همچنین به واسطه جدید بودن کارت شما ممکن هست که آپدیت مربوطه در نسخه 7 از Statistics Server قرار داده شده باشه

ST7.JPG

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، meepo گفته است :

نسخه آخر MSI Afterburner شامل Statistics Server ورژن 6.6 هست که این نسخه رو به صورت اتوماتیک نصب می کنه. می تونید این کار رو انجام بدید.
- ابتدا Afterburner و Riva Tuner رو پاک کنید به صورت کامل، شاید نیاز باشه به Safe Mode برید
- آخرین نسخه Afterburner رو نصب کنید منتها هنگام نصب Riva Tuner اون رو نصب نکنید (چون نسخه 6.6 رو نصب می کنه) و به صورت دستی از Guru3d نسخه 7 رو دانلود کنید و نصب کنید. فکر کنم با یک بار ری استارت مشکلتون حل شه. 
* من داخل مود DX12 بازی بتلفیلد 1 مشکل داشتم نشون نمی داد. با این کار رفع شد. همچنین به واسطه جدید بودن کارت شما ممکن هست که آپدیت مربوطه در نسخه 7 از Statistics Server قرار داده شده باشه

خیلی خیلی ممنونم دقیقا مشکل حل شد با همین کار و نصب نسخه 7

داشتم نصب میکردم دیدم شما اینو نوشتید

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...