رفتن به مطلب

ساخت بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

اگه کسی بازی سازی بلده یا این کار و انجام میده یه چند تا پرسش در این باره دارم که خوشحال میشم پاسخشون و بده و من و راهنمایی کنه

من تازه میخوام بازی سازی و شروع کنم اطلاعاتی در این باره ندارم 

1.برای بازی سازی حتما برنامه نویسی لازمه؟ چقدر؟

2.چه برنامه هایی لازمه و حداقل سیستمی که بتونه این برنامه ها رو اجرا کنه چیه؟

3.چقدر طول میکشه که یه نفر بتونه بازی خودش و بسازه؟

4.آموزش لازمه یا میتونم بشینم پای سیستم کار با نرم افزار و یاد بگیرم؟

لینک به دیدگاه

درباره سئوال 1- شما که تازه میخوای شروع کنی نه نیازی البته در ابتدا نیست اول باید وقتتونو برای آشنایی با محیط های نرم افزار و پارامترهای اون بزارین بعد تو خود این جور نرم افزارها که بنده unreal engine 4.12  کار میکردم  البته تفننی  تو مراحل ابتدایی نیاز احساس نمیشه و بنده حتی یه کد ساده برنامه نویسی بلد نبودم ولی از طریق آموزشهایی که از سطح نت گرفتم تا حدودی تونستم راحت باهاش کار کنم  بنده فقط آنرئال کار کردم که محیطی بسیار راحت و جذاب ولی امکانات فوق العاده ای داره  .

سئوال دوم هم یکی همین  unreal engine  هست دیگری هم  Unity - Game Engine ,و چند تا هم هستن که میتونی تو سطح نت پیدا کنی . سیستم هم هر چه قویتر بهتر ولی سیستم بنده پردازنده i5 4560  و گرافیک هم  r9 380  4 گیگ بود راحت کار میکردم باهاش فقط قصد بنده از یادگیری این نرم افزار قابلیت خروجی گرفتن پروژه به صورت فیلم بود که من فوق العاده عاشقش شدم فقط نمیدونی چه قدرت خروجی عالی داره بخصوص که میتونه از تمام پتانسیل گرافیک استفاده میکنه و باور نمیکنی رندر رو بنده با این سیستم به صورت فول اچ دی  full hd  به صورت رئال تایم میگرفتم  بنده تونستم برای میکس و مونتاژ از امکانات این نرم افزار راحت استفاده کنم و راحت تو محیط سه بعدی جلوه های  ویژه و باور نکردنی بر روی فیلمها میزاشتم  .  که متاسفانه به علت نیاز مالی سیستم سال قبل فروختم و انشا اله میخوام یه ماه دیگه پردازنده رایزن 1700 همراه با یدونه گرافیک 1000 تومنی ببندم و ادامه بدم .

در خصوص مدت زمان هم بستگی به خودت داره تا چه حد وقت بزاری روی این مقوله . ضمنا اینجا عرض کنم که این نرم افزار ارتباط تنگاتنگی با برنامه فتوشاپ و تری دی مکس و کلا چون سر رو کارش با فایل های گرافیکی در تکسترینگ و مدل سه بعدی داره باید کمی هم آشنایی با اون نرم افزارها داشته باشی 

آموزش -- بنده چندتا پکیج خریدم از سطح نت و چندتا هم دانلود کردم . راحت استفاده کردم .

لینک به دیدگاه

لینک دانلود 

http://p30download.com/fa/entry/55344/

ضمنا دارای خروجی های متفاوتی و وسیعی داره مثلا بخوتای اکسپورت بگیری برای اندروید یا کنسوی و یا pc  و هرچی دیگه موقع خروجی گرفتن باید اونا رو دقت کنی 

ویرایش شده توسط esy2011
لینک به دیدگاه

این قسمت و اضافه کنم که میخوام برای اندروید بازی بسازم

این برنامه خروجی اندروید هم داره؟

ویرایش شده توسط M-yousef
لینک به دیدگاه

در در 1396/03/07, 19:50:03، M-yousef گفته است :

این قسمت و اضافه کنم که میخوام برای اندروید بازی بسازم

این برنامه خروجی اندروید هم داره؟

بله کلیه پلت فورم های به روز رو میتونین خروجی بگیرین .

ولی فک کنم برای اندروید برین سراغ unity3d زودتر نتیجه بگیرین . البته نظر بنده اینه باز میتونین تو اینترنت سرچ کنین  

بهترین نرم افزار ساخت بازی برای اندروید  اونجا هم نتیجه بگیرین .

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/07, 18:07:43، M-yousef گفته است :

سلام دوستان

اگه کسی بازی سازی بلده یا این کار و انجام میده یه چند تا پرسش در این باره دارم که خوشحال میشم پاسخشون و بده و من و راهنمایی کنه

من تازه میخوام بازی سازی و شروع کنم اطلاعاتی در این باره ندارم 

1.برای بازی سازی حتما برنامه نویسی لازمه؟ چقدر؟

2.چه برنامه هایی لازمه و حداقل سیستمی که بتونه این برنامه ها رو اجرا کنه چیه؟

3.چقدر طول میکشه که یه نفر بتونه بازی خودش و بسازه؟

4.آموزش لازمه یا میتونم بشینم پای سیستم کار با نرم افزار و یاد بگیرم؟

1-برنامه نویسی بستگی به موتور بازی داره بعضی موتور های هستن نیاز به برنامه نویسی ندارن مثل کانستراکت که اماده خودش داره باید ازش استفاده کنی ولی بعضیا نیاز دارن مثل گیم میگر استدیو و یونیتی

2- بستگی به بازی داره ولی با حداقل سیستم هم میشه بازی سازی کرد مثلا بازی اندروید که با هر سیستم متوسطی میشه چون موبایل که قدرتش به pc نمیرسه بنظرم بهترین کارم همین بازی سازی اندرویده هم درامدش خوبه هم ساده و راحت تره

3-بستگی داره که شما ابجکت گیمتو خودت طراحی کنی یا اماده از اینترنت دان کنی حالا بازیت 2 بعدی باشه یا 3 بعدی ولی یه بازی ساده اندروید 2 بعدی با ابجکت اماده در صورتی که بدونی چطور باید بسازی(اصول برنامه نویسی و کار با موتور) نزدیک 3 4 ماه حداقل طول میکشه

4- اموزش که 100 درصد لازمه چون برنامه نویسی چیزی نیست خلاقیتی باشه یسری اصول داره که باید یادش بگیری  ولی بعد اون دیگ میشه یه فرمول واست و با یا تابع خاص میتونی 10 تا کد مختلف بزنی

به نظر من شما بهترین کار اینه 2 بعدی بازی سازی کنی و اول هم با گیم میکر استدیو شروع کنی اموزششم تو اینترنت هست و نیاز با ابجکت 3 بعدی مثل یونیتی نداره و بجا ابجکت میتونی از عکس استفاده کنی و بهش انیمیشن بدی

شما اول این برنامه هارو دان کن

photoshop

gamemaker studio

animation studio

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...