رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید نوت بوک

Sir_MKH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یادم میاد یه تاپیکی بود برای مشاوره جهت خرید نوت بوک.الان گیرش نیاوردم!اگه هنوز هستش لطفا همین تاپیک و منتقل کنید اونجا.ممنون

اما اینکه برای یکی از دوستانم قصد خرید نوت بوک دارم.مدل HP DV6-6050se با کانفیگ : CPU Core i5-2410 / 4GB DDR3 Memory / HDD 500 / 15.6 LED / AMD HD 6770m به نظرم جالب اومد.دلیلش هم فکر کنم مشخصه!گرافیک 6770!8-}

می خواستم ببینم کسایی که باهاش کار کردن نظرشون در مورد این نوت بوک چیه و آیا تو این رنج قیمت (1 تومن) چیز بهتری سراغ دارید؟

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام خدمت شما دوست عزیز . من 2ماهه این نوت بوک رو دارم و واقعا تو این رنج از همه بهترینه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست عزیز اون پردازنده گرافیک معادل دسکتاپیش میشه 6670.زیاد قوی نیست.البته بازهم دسکتاپیش با این که مچ کامل نشده باز قویتره.بهتره محصولات اپل رو استفاده کنید چون تو کارهای گرافیکی نوت بوک های معمولی زیاد قوی نیستند و باید بازی رو بیخیال شید و اپل هم بازی های خوبی داره و هم کارایی بالایی داره گرچه مشخصات پایینی داره

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزيز اگه با برند ايسر مشكل نداريد مدل زير بسيار عالي هست:

http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=40893

يا علي

لینک به دیدگاه

سلام

6050 توی رنج 1 تومن بهترین انتخابه اینو شک نکنید

البته 5110 از دل هم هست که فقط از نظر سی پی یو و رم قویتره

اما برای کار گرافیکی 6050 خیلی بهتره با گرافیک 6770 از 5110 گرافیکش 525 هست که اصلا خوب نیست در ضمن طراحی 6050 خیلی قشنگتره + صدای دالبی و بلوتوث 3 + lightscribe + fingerprint مابقی امکانات مثل هم هست

در خرید 6050 شک نکنید مگر اینکه فقط در لپ تاپ سی پی یو براتون مهم باشه و دیگر هیچ

اگر هم می خواهید سی پی یو i7 و رم 6 هم داشته باشه 6080 باید بگیرید که 200 تومن بیشتر میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...