رفتن به مطلب

گارانتی ایستا و تعویض رم Geil EVO X مشکل دار بدون داستان خاصی!!!

_theghostsleader_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام .

من 15 روز پیش یه کیت 16 گیگ geil evo x 3200 خریدم بعد چون هنوز رایزن نیومده بود گذاشتمش کنار تا پردازنده رو بخرم بعد نصب کنم رو سیستم .

هفته قبل سه شنبه که پردازنده رو خریدم رم رو که نصب کردم متوجه شدم rgb هاش کلا مشکل داره و رنگ هارو درست نشون نمیده فک کردم شاید سیم هاشو برعکس زدم چون طبق manual باید مشکلی بالا باشه چک کردم درست بود ولی بازم رنگارو درست نشون نمیداد مثلا تک اسلات که میزدم ابی و بنفش بود جفت که میزدم زرد و صورتی و ابی و سبز رو اصلا روشن نمیشدن ...

خود رم ولی کاملا سالم بود و مشکل فقط سر rgb هاش بود ....

امروز بردمش دفتر ایستا تو به افرین ، تست کرد هم ون جا و متوجه شدن مه خرابه بعد گفتن احتمالا سیمو برعکس زدی سوخته ،گفتم اصلا با سیم برق خالی هم درست نور نداشت و رنگارو نشون نمیداد اصلا کار به وصل سیمای rgb نرسید که شما میگی اشتباه زدم و ...

بعد گفتم حالا این هیچ ، چرا selector switch های روش کار نمی کنه خلاصه مجبورشد عوض کنه برخلاف میلش ....

یعنی طوری بود که نتونست عوض نکنه چون واضح بود خرابه ...

خلاصه خواستم بگم گارانتی خوبیه و زیاد اذیت نمی کنه و راحت برام عوض کردن ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...