رفتن به مطلب

درخواست نرم افزار مشابه Rivatuner

mnbv172
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  از برنامه ریواتونر خیلی وقته استفاده میکنم و خوب بوده تا الان اما دیگه داره اذیت میکنه 

تنها از قابلیت OSD  استفاده میکنم  یعنی با برنامه دیگه تنظیماتشو انجام میدم و ریواتونر فقط اطلاعاتو نشون میده یه برنامه دیگه ای هست که این کارو انجام بده ؟

لینک به دیدگاه

سلام

با این نرم افزار هم میتونید اورکلاک کنید هم اورولتاژ 

و OSD هم داره

https://www.evga.com/precisionxoc/

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

سلام

با این نرم افزار هم میتونید اورکلاک کنید هم اورولتاژ 

و OSD هم داره

https://www.evga.com/precisionxoc/

not hardware support drtected 

مرسی

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

not hardware support drtected 

مرسی

کارت گرافیک تون چیه ؟

من با این نرم افزار اکثر کارت های انویدیا (760,980,1060,1070) رو روی DX11 و DX12 استفاده کردم

کارت AMD هم ۴۸۰ رو امتحان کردم

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

کارت گرافیک تون چیه ؟

من با این نرم افزار اکثر کارت های انویدیا (760,980,1060,1070) رو روی DX11 و DX12 استفاده کردم

کارت AMD هم ۴۸۰ رو امتحان کردم

r9 280 

لینک به دیدگاه

والا الان دارم فکر میکنم حتی ۳۹۰ هم با همین آور کردم و البته از OSD  هم مثل دما و کلاک و فن و... اطلاعات میده 

اون هم با ورژن قدیمی 607 

که در ورژن جدید 611 مشکلات DX12 هم برطرف شده

ببخشید اطلاعات در همین حد بود و اصلا سری r9 2xx تا حالا نداشتم

ورژن درایور هم مهمه

الان شما درایور جدید نصب کردی OSD قدیمی ریوا تونر کار نمیکنه؟ قبلا ریوا کار میکرد ؟

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

والا الان دارم فکر میکنم حتی ۳۹۰ هم با همین آور کردم و البته از OSD  هم مثل دما و کلاک و فن و... اطلاعات میده 

اون هم با ورژن قدیمی 607 

که در ورژن جدید 611 مشکلات DX12 هم برطرف شده

ببخشید اطلاعات در همین حد بود و اصلا سری r9 2xx تا حالا نداشتم

ورژن درایور هم مهمه

الان شما درایور جدید نصب کردی OSD قدیمی ریوا تونر کار نمیکنه؟ قبلا ریوا کار میکرد ؟

درایور آخرین ورژنه ولی ریوا تونر اذیت میکنه  تو گیم لگ میده البته همیشه نیست ولی داره اذیت میکنه قبلا کار میکرد ولی نمیدونستم لگ برای چی بود ولی الان که متوجه شدم دیگه ریختشم نمیخوام ببینم  مرسی دادا

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/08, 16:15:08، mnbv172 گفته است :

سلام  از برنامه ریواتونر خیلی وقته استفاده میکنم و خوب بوده تا الان اما دیگه داره اذیت میکنه 

تنها از قابلیت OSD  استفاده میکنم  یعنی با برنامه دیگه تنظیماتشو انجام میدم و ریواتونر فقط اطلاعاتو نشون میده یه برنامه دیگه ای هست که این کارو انجام بده ؟

سلام،

یکی از قابلیت های نرم افزار AIDA64، نمایش لحظه ای داده های مربوط به سخت افزار است.

592dcc9befece_AIDA64OSD1.thumb.png.c414a51643a9fb6b2382b089a881c9ae.png فعال کردن نمایش اطلاعات سخت افزار(OSD)

592dcca417824_AIDA64OSD2.thumb.png.df37aa4711a746f46b3c3ced30b956aa.png گزینش داده های مورد نظر برای نمایش

پی نوشت: 0.080 ولت مربوط به ولتاژ هسته ی پردازنده است که به دلیل Overclock پردازنده و تغییر تنظیمات ولتاژها در BIOS هر از گاهی مقدار ولتاژ هسته ی پردازنده ی مرکزی، اشتباه گزارش داده می شود. نرم افزار AI Suite ولتاژها را به درستی نشان می دهد.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

یکی از قابلیت های نرم افزار AIDA64، نمایش لحظه ای داده های مربوط به سخت افزار است.

592dcc9befece_AIDA64OSD1.thumb.png.c414a51643a9fb6b2382b089a881c9ae.png فعال کردن نمایش اطلاعات سخت افزار(OSD)

592dcca417824_AIDA64OSD2.thumb.png.df37aa4711a746f46b3c3ced30b956aa.png گزینش داده های مورد نظر برای نمایش

پی نوشت: 0.080 ولت مربوط به ولتاژ هسته ی پردازنده است که به دلیل Overclock پردازنده و تغییر تنظیمات ولتاژها در BIOS هر از گاهی مقدار ولتاژ هسته ی پردازنده ی مرکزی، اشتباه گزارش داده می شود. نرم افزار AI Suite ولتاژها را به درستی نشان می دهد.

سلام  آره دیده بودمش ولی این برنامه پولیه و من زیاد کرک نمیکنم وگرنه فکر کنم کار منو راه مینداخت مرسی

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/10, 00:30:20، mnbv172 گفته است :

سلام  آره دیده بودمش ولی این برنامه پولیه و من زیاد کرک نمیکنم وگرنه فکر کنم کار منو راه مینداخت مرسی

نه عزیز همچین  پولی پولی هم نیست 

من چند ساله دارم از این نرم  افزار استفاده میکنم.با اینکه حجمش ۵۰مگ هست اینقدر امکانات داره و گسترده هست که نگو.همین قابلیت OSD که بصورت گرافیکی هست رو هم تا الان نمیدونستم فقط از sensor که دمای تمام قطعات رو توی تسک بار نشون میده بهره میبردم. از ورژن های قدیمی تا  ورژن ۵.۲۰ رو هم با همین یدونه لایسنس استفاده کردم (خیلی نرم افزار قانعی هست و اکسپایر شدن در کارش نیست)

F9X14-93CD6-XSDG4-XDV1Y-5CRN5

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

نه عزیز همچنین پولی هم نیست 

من چند ساله دارم از این نرم  افزار استفاده میکنم.با اینکه حجمش ۵۰مگ هست اینقدر امکانات داره و گسترده هست که نگو.همین قابلیت OSD که بصورت گرافیکی هست رو هم تا الان نمیدونستم فقط از sensor که دمای تمام قطعات رو توی تسک بار نشون میده بهره میبردم. از ورژن های قدیمی تا ه ورژن ۵.۲۰ رو هم با همین یدونه لایسنس استفاده کردم(خیلی نرم افزار قانعی هست و اکسپایر شدن در کارش نیست ?)

این لایسنس برای منه ؟ استفاده کنم ؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

این لایسنس برای منه ؟ استفاده کنم ؟ 

بله من ورژن قدیمی تا جدید رو با همین لایسنس استفاده کردم

وقتی هم سیستم آنلاین میشه اکسپایر نمیشه

فقط از داخل نرم افزار آپدیت نکن

ورژن Aida64 Extreme 5.20 رو دارم و همه امکانات رو داره و با این کار میکنه

روی ورژن ۵.۹۰ نمیدونم کار میکنه یا نه

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/10, 01:18:36، aVaOMi گفته است :

نه عزیز همچین  پولی پولی هم نیست 

من چند ساله دارم از این نرم  افزار استفاده میکنم.با اینکه حجمش ۵۰مگ هست اینقدر امکانات داره و گسترده هست که نگو.همین قابلیت OSD که بصورت گرافیکی هست رو هم تا الان نمیدونستم فقط از sensor که دمای تمام قطعات رو توی تسک بار نشون میده بهره میبردم. از ورژن های قدیمی تا  ورژن ۵.۲۰ رو هم با همین یدونه لایسنس استفاده کردم (خیلی نرم افزار قانعی هست و اکسپایر شدن در کارش نیست)

عجب

لایسنس  روی سیستم یکی دیگه کار نمی کنه منفی ش رو ما میگیریم

IMG_20170601_105333.jpg

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

عجب

لایسنس  روی سیستم یکی دیگه کار نمی کنه منفی ش رو ما میگیریم

IMG_20170601_105333.jpg

خیلی ممنون ولی برای من که کار کرد مرسی:$ منفی هم حذفش کردیم بعضیا خوش ندارن 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

خیلی ممنون ولی برای من که کار کرد مرسی:$ منفی هم حذفش کردیم بعضیا خوش ندارن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...