رفتن به مطلب

سریعترین فن 140mm برای کیس

Recommended Posts

در 14 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

من هم چون در جای اجاره ای کوچکی هستم همین دردسرها رو دارم. به نظرم عجله نکن در خرید فن، چون اولا اصل جریان هوا از جلو به پشت کیس هست و به ویژه برای کارت رفرنس این جریان مهمتر از دمندگی مستقیم روی کارت گرافیکه.

بهتره همت رو روی بهینه سازی حرکت هوا از جلو به پشت کیس بگذاری.

یک خاطره هم درباره ی فن ty143 بگم به  قول پدر آخوندمان برای حسن ختام منبر.

اون زمان پردازنده ی 2700k داشتم و روش کولر thermalright hr2 گذاشتم با دو تا فن ty143. سه تا از این فنها رو هم در جلو و پشت کیس گذاشتم و مشکل گرما کلا حل شد و زیادی هم حل شد.

پس از مدتی مادربورد z68-v pro سوخت و فرستادم گارانتی و توی این مدت که رایانه کار نمی کرد برای عقب نیفتادن کارها از یک دستگاه ضعیف تر استفاده می کردم.

علی رغم ضعف دستگاه متوجه شدم که در چه آلودگی صوتیی کار می کرده ام و خبر نداشتم. 

نتیجه ی اخلاقی:

اول در این ماه مبارک کمتر معصیت کنید، نمی گم اصلا نکنید، چون خودم می دونم ناممکنه.

دوم فراموش نکن که اگر همه ی هم خودت رو بر کاستن گرما بگذاری ممکنه مشکلات جانبیی پیش بیاد که حلشون دردسر و هزینه ی بیشتری داشته باشه.

صلوات یادتون نره.

تشکر جناب بابت راهنمایی هاتون

خودمم فعلا تصمیم گرفتن برای خرید فن عجله نکنم و فضای پشت کیس رو ازاد کنم تا ببینم انشالله مشکل حل میشه یا نه

نتیجه کار رو حتما در این تاپیک منتشر میکنم تا شاید در اینده به درد کسی خورد و ازش استفاده کرد

شب خوبی داشته باشید 

لینک به دیدگاه

من تا جایی که می دونم کولر کارت های رفرنس این مدلی عمل می کنه که هوا رو از داخل کیس می گیره از رو هیت سینک کارت عبور میده و از ته کارت به خارج کیس انتقال می ده. ینی برخلاف کارت های غیر رفرنس که هوار رو میگره از رو هیت سینک عبور میده و داخل کیس رها می کنه.  وقتی کارت با کولر رفرنس دارید و قراره هوا رو داخل کیس بگیره و بده بیرون باعث میشه تو کیس خلا ایجاد بشه و هوا از منافذ یا توسط فن بیاد داخل کیس. حالا شما بیاید 4 تا فن قوی اونم بالای کارت روی درب کیس قرار بدید که قرار باشه هوا رو از داخل کیس خارج کنن. باعث میشید جلوی فن کارت ها فشار افت کنه و کارت ها با راندمان کمتری هوا رو به خارج کیس منتقل کنن. من نظرم اینه اگه فن ها رو برعکس ببنیدید و هوا رو بجای دادن به بیرون به داخل کیس تزریق کنید . فن های کارت حجم هوای بیشتری رو می تونن از روی هیت سینک کارت عبور بدن و قاعدتا دمای کارت کاهش پیدا می کنه. اگه الان هم فن دارید می تونید امتحان کنید ببینید جواب میده یا نه. هیچی جای آزمایش رو نمی گیره. آزمایش کنید ببینید نتیجه چه میشه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارهایی که گفتید صورت بدید. بالا بردن دور فن گرافیک رو فراموش نکنین. تا حد ممکن دور کیس رو آزاد بذارید و یا اصلا کیس رو بیارید بالای میز.

نتیجه رو متعاقبا اینجا اعلام کنید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام  اساتید هستن و من جرات نمیکنم حرفی بزنم فقط بگم منم مشکل شما رو داشتم خیلی کارا کردم حتی برادر گرام 14 فن نصب کرد تو کیس زد4 خودش  تا تونست مشکل دفع گرما رو حل کنه ولی من که پول 14 تا فنو نداشتم از طرفی بندرعباس تو  زمستون حداکثر دما 55 بود ولی تو گرما 80 هم میرسه آخرین راه حلم باز گذاشتن درب کیس بود که نزدیک 4-5 درجه فرق کرد تا نزدیک 1 ماه پیش که دیگه خیلی گرم میشد به پیشنهاد برادرم یه لوله خرطومی کوچک از تو کولر گازی کشیدم تو کیس خداروشکر 10-15 درجه کم شده و یه وقتایی تا 20 درجه هم کم میشه  این تجربه من بود 

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

من تا جایی که می دونم کولر کارت های رفرنس این مدلی عمل می کنه که هوا رو از داخل کیس می گیره از رو هیت سینک کارت عبور میده و از ته کارت به خارج کیس انتقال می ده. ینی برخلاف کارت های غیر رفرنس که هوار رو میگره از رو هیت سینک عبور میده و داخل کیس رها می کنه.  وقتی کارت با کولر رفرنس دارید و قراره هوا رو داخل کیس بگیره و بده بیرون باعث میشه تو کیس خلا ایجاد بشه و هوا از منافذ یا توسط فن بیاد داخل کیس. حالا شما بیاید 4 تا فن قوی اونم بالای کارت روی درب کیس قرار بدید که قرار باشه هوا رو از داخل کیس خارج کنن. باعث میشید جلوی فن کارت ها فشار افت کنه و کارت ها با راندمان کمتری هوا رو به خارج کیس منتقل کنن. من نظرم اینه اگه فن ها رو برعکس ببنیدید و هوا رو بجای دادن به بیرون به داخل کیس تزریق کنید . فن های کارت حجم هوای بیشتری رو می تونن از روی هیت سینک کارت عبور بدن و قاعدتا دمای کارت کاهش پیدا می کنه. اگه الان هم فن دارید می تونید امتحان کنید ببینید جواب میده یا نه. هیچی جای آزمایش رو نمی گیره. آزمایش کنید ببینید نتیجه چه میشه.

درود

در حالت استاندارد فن روی در مکش به داخل داره و حالت وارونه ش میشه دمش به بیرون.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

در حالت استاندارد فن روی در مکش به داخل داره و حالت وارونه ش میشه دمش به بیرون.

سلام . بله حق با شماست. در هر صورت هر چقدر فشار مثبت بیشتری در داخل کیس ایجادبشه راندمان فن کارت گرافیکی که رفرنس هستن بالا میره چون قراره هوا رو از کیس بگیره بده بیرون. ضمنا دمای پشت کارت زیاد هست طبیعیه. چون هوا از انتهای کارت که کارت رو خنک کرده و خودش داغ شده خارج میشه اونم از سطح کمی که خوب پشت کارت خیلی داغ میشه. 80 الی 90 درجه هم دمای زیادیه و طبیعیه کسی نتونه این دما رو تحمل کنه و نتونه دستش رو بهش بزنه و براش خیلی داغ بیاد.

لینک به دیدگاه

تاپیک خوبی شد....

با اجازه استارتر گرامی،
دوستان فن 220mm یا همون 22سانتی خوب سراغ دارن معرفی کنن؟

با تشکر

Sent from my HUAWEI MATE 9

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، mephist33 گفته است :

تاپیک خوبی شد....

با اجازه استارتر گرامی،
دوستان فن 220mm یا همون 22سانتی خوب سراغ دارن معرفی کنن؟

با تشکر

Sent from my HUAWEI MATE 9

درود

من یه دونه bitfenix 230mm گرفتم. 900RPM با 156CFM هست ولی اینی که دست من هست روی 1000RPM فیکس میچرخه!نویزش هم پایین و قابل قبول هست و تقریبا شنیده نمیشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...