رفتن به مطلب

مشاوره

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم
ببخشید دوستان مشاوره میخواستم در چند مورد سوال داشتم...
بودجه من 2100 هست و میخواستم سیستم i7 7700k ببندم بدون مانتیور هارد و ssd و گرافیک و کیبورد و موس هدست و..
یه پاور 430 وات سری eu گرین دارم ایا این پاور واسه سیستم من با هارد 200 گیگ فعلا کافیه؟(گرافیک انبرد)
میشه با 2100 اصلا این سیستمو بست ؟ ممنون میشم در مورد خنک ننده پردازنده یه واتر کولر ارزان ولی خوب پیشنهاد بدید

ممنون

ویرایش شده توسط koala
لینک به دیدگاه

بدون همه اونایی که گفتی آره میتونی با این پاور سر کنی  کل مصرفش با فن استوک زیر 350-360 وات ولی دقت کن پاور با کیفیت خوب همیشه ضامن سلامتی قطعاتته 

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

بدون همه اونایی که گفتی آره میتونی با این پاور سر کنی  کل مصرفش با فن استوک زیر 350-360 وات ولی دقت کن پاور با کیفیت خوب همیشه ضامن سلامتی قطعاتته 

خیلی ممنون ببخشید میشه یه کولر و مادربرد خوب هم معرفی کنید ؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Geek گفته است :

bb3fb8faacd8460b98e53f06a9bd3f37.png

مرسی از نظرتون
ولی برای این سوکت با توجه به کم بودن ضخامت ممکنه خم بشن.پس باید واتر کولر ببندم
مادربرد هم باید ارزون تر بگیرم فکر کنم چون رم کم میارم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

کولر + مین + 7700K  جمعا 2100 ؟ یا باندل تنها ؟

کولر رم مادربرد پردازنده:(

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فک نکنم با یه واتر کولر ارزون و رم بتونید و مادربرد زد270 بتوند بخرید 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، koala گفته است :

مرسی از نظرتون
ولی برای این سوکت با توجه به کم بودن ضخامت ممکنه خم بشن.پس باید واتر کولر ببندم
مادربرد هم باید ارزون تر بگیرم فکر کنم چون رم کم میارم

درود 

کولر مایع ارزان پول دور ریختنه، مگر این که ظاهر توی کیس برات مهم‌تر از این حرفها باشه. پیشنهاد می‌کنم یک کولر بادی متوسط به بالا بگیری که توی بستن خوشدست باشه. thermalright true spirit بین کولرهای کوجود بیشتر کارایی به قیمت رو داره.

پیشنهاد می‌کنم چیزی مثل b85 بگیری با 7700 یا اگر کارایی در برابر بروز بودن برات مهمه بری سراغ پلتفرم 1150.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

خیلی خیلی ممنون از نظراتتون بنده بخاطر کانتر باید فقط همین پردازنده رو بگیرم . ببخشید با گوشط پیام میفرستم نمیشه نقل قول کرد مرورگر ایراد داره . کولر بادی پردازنده رو خم نمیکنه ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، koala گفته است :

خیلی خیلی ممنون از نظراتتون بنده بخاطر کانتر باید فقط همین پردازنده رو بگیرم . ببخشید با گوشط پیام میفرستم نمیشه نقل قول کرد مرورگر ایراد داره . کولر بادی پردازنده رو خم نمیکنه ؟

نه داداش اگ بد و خیلی سفت نبندی طوریش نمیشه 

بعضی ها اینقد پیچ هارو محکم میکنن ک یکم دیگه زور بزنی پیچ میبره بعد میگن بردازنده بده ...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، koala گفته است :

دوست گرامی

پردازنده‌‌های رده‌بالای هازول چیزی کم از اسکای‌لیک و کابی‌لیک ندارند و حتی در مواردی کارکرد بهتری دارند(شخصا با نرم‌افزارهای مورد استفاده‌ام مقایسه کرده‌ام).

اگر کولر با دقت بسته بشه و رایانه به درستی جابجا بشه، مشکلی پیش نخواهد آمد. این آسیبها عمدتا با بد بسته شدن کولر پیش می‌آد. کولر true spirit بستنش آسانه.

لینک به دیدگاه

درود عزیز

میتونید سی پی یو رو  از سری  K برندارید و یک مادربرد ارزان قیمت انتخاب کنید اینطوری پولتون برای خرید کولر و رم بیشتره

http://lioncomputer.ir/product/10563/سی+پی+یو+اینتل+Intel+i7-7700/

http://lioncomputer.ir/product/10688/مادربرد+ام+اس+ای+H110M+PRO-VHL/

http://lioncomputer.ir/product/10594/رم+ای+دیتا+XPG+Flame+8GB+2400Mhz+CL16/

http://lioncomputer.ir/product/7260/واتر+کولر+گرین+120+GLACIER+120+GLC120-A/

لینک به دیدگاه

این شایعاتی که راجع به کولر سنگین برای سوکت 1151 مطرح هست رو من هنوز متوجه نشدم موثق هستن یا نه. دوستان اگر اطلاعی دارن در اختیار ما هم قرار بدن.
شما برای بازی واقعا نیاز به 7700k ندارید. مدل معمولی 7700 که من هم دارم فرکانس بوستش تا تقریبا 4200 مگاهرتز می رسه و واقعا قدرتمند هست و کافی// برای این پردازنده هم یک کولر بادی مناسب هست. من gammaxx s40  استفاده می کنم، فوق العاده نیست ولی دمای لود رو ندیدم که از 70 بالاتر بره. (باتوجه به اینکه این پردازنده اصولا پردازنده گرمی هست - از اونجایی که بر خلاف SkyLake که فقط یک هسته از حالت بوست استفاده می کرد، در سریKabyLake تعداد بیشتری از هسته ها می تونن از CPU Boost استفاده کنند -  به نظرم معقول و مناسب هست این دما)
ولی در کل اگر قصد اورکلاک دارید کولر آبی گزینه مناسب تری هست.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، ONE-TIME گفته است :

درود عزیز

میتونید سی پی یو رو  از سری  K برندارید و یک مادربرد ارزان قیمت انتخاب کنید اینطوری پولتون برای خرید کولر و رم بیشتره

http://lioncomputer.ir/product/10563/سی+پی+یو+اینتل+Intel®+i7-7700/

http://lioncomputer.ir/product/10688/مادربرد+ام+اس+ای+H110M+PRO-VHL/

http://lioncomputer.ir/product/10594/رم+ای+دیتا+XPG+Flame+8GB+2400Mhz+CL16/

http://lioncomputer.ir/product/7260/واتر+کولر+گرین+120+GLACIER+120+GLC120-A/

سلام ممنون از شما
نه باید این پردازنده رو بگیرم چون میخوام اورکلاک کنم و در صحنه های سنگین اصلا کم نیاره و افت فریم نداشته باشم

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، meepo گفته است :

این شایعاتی که راجع به کولر سنگین برای سوکت 1151 مطرح هست رو من هنوز متوجه نشدم موثق هستن یا نه. دوستان اگر اطلاعی دارن در اختیار ما هم قرار بدن.
شما برای بازی واقعا نیاز به 7700k ندارید. مدل معمولی 7700 که من هم دارم فرکانس بوستش تا تقریبا 4200 مگاهرتز می رسه و واقعا قدرتمند هست و کافی// برای این پردازنده هم یک کولر بادی مناسب هست. من gammaxx s40  استفاده می کنم، فوق العاده نیست ولی دمای لود رو ندیدم که از 70 بالاتر بره. (باتوجه به اینکه این پردازنده اصولا پردازنده گرمی هست - از اونجایی که بر خلاف SkyLake که فقط یک هسته از حالت بوست استفاده می کرد، در سریKabyLake تعداد بیشتری از هسته ها می تونن از CPU Boost استفاده کنند -  به نظرم معقول و مناسب هست این دما)
ولی در کل اگر قصد اورکلاک دارید کولر آبی گزینه مناسب تری هست.

سلام خیلی ممنون از نظر مفیدتون
بله فصد اورکلاک دارم و میخواستم کولر خوب و ارزان برای این پردازنده معرفی کنید .
استثنا در کانتر گلوبال هیچ پردازنده ای نمیتونه فریم رو بالا و ثابت نگه داره به جز 7700k بخاطر فرکانسش

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دوست گرامی

پردازنده‌‌های رده‌بالای هازول چیزی کم از اسکای‌لیک و کابی‌لیک ندارند و حتی در مواردی کارکرد بهتری دارند(شخصا با نرم‌افزارهای مورد استفاده‌ام مقایسه کرده‌ام).

اگر کولر با دقت بسته بشه و رایانه به درستی جابجا بشه، مشکلی پیش نخواهد آمد. این آسیبها عمدتا با بد بسته شدن کولر پیش می‌آد. کولر true spirit بستنش آسانه.

سلام و خیلی ممنون از شما اقا سعید
بله ولی میخوام سیستم ddr4 و جدید ببندم که بعدا نیاز به ارتقا نباشه
ممنون میشم کولر مناسب این پردازنده معرفی کنید ارزان باشه

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، The.13east گفته است :

نه داداش اگ بد و خیلی سفت نبندی طوریش نمیشه 

بعضی ها اینقد پیچ هارو محکم میکنن ک یکم دیگه زور بزنی پیچ میبره بعد میگن بردازنده بده ...

سلام و خیلی ممنون از نظرتون
ولی نمیخوام ریسک کنم چون اگر یهو خم شد دگ نمیشه کاری کرد و منم که ب سختی پولو جمع کردم

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان که پاسخ میدن
یه سوال دگ داشتم من میخوام رم از فروشگاه فافا بخرم از کجا بفهمم اصل میده یا نه ؟hyper x میخوام
و این که واتر کولر در حد 160 تومن برای خنک کنندگی 7700k چی پیشنهاد میدید ؟
و اینکه مادربرد PRIME Z270-P برای اورکلاک خوبه چیزی کم نداره از بقیه ؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، koala گفته است :

سلام و خیلی ممنون از شما اقا سعید
بله ولی میخوام سیستم ddr4 و جدید ببندم که بعدا نیاز به ارتقا نباشه
ممنون میشم کولر مناسب این پردازنده معرفی کنید ارزان باشه

خواهش

ترمال رایت true spirit کولر خوب و خوش قیمتیه.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، koala گفته است :

ممنون از همه دوستان که پاسخ میدن
یه سوال دگ داشتم من میخوام رم از فروشگاه فافا بخرم از کجا بفهمم اصل میده یا نه ؟hyper x میخوام
و این که واتر کولر در حد 160 تومن برای خنک کنندگی 7700k چی پیشنهاد میدید ؟
و اینکه مادربرد PRIME Z270-P برای اورکلاک خوبه چیزی کم نداره از بقیه ؟

فافا فروشگاه معتبریه و کالاهاش اصلیند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...