رفتن به مطلب

ایا این کارت خوب است؟

Recommended Posts

حمید برادر بودجتو اگر ممکنه افزایش بده یه 400تومن چون رم هم برای بازی کینگ استون بگیری بهتره
کلیت سیستم با بودجه 2800 همین میشه که جناب الماسی گفتن با در نظر گرفتن مادربرد و پردازنده کبی لیک به جای اسکای لیک برای ارتقا  دادن در اینده و رم کینگ استون بجای رم پیشنهادی ایشون

لینک به دیدگاه

اینم از سیستم بر پایه سری 200

592cd48ad9d73_.thumb.jpg.7b8afa5b9e289e913fd5028afeb76351.jpg

اپدیت : مادربورد رو asus انتخاب کردم که به نظر مدلش بهتره

اپدیت : رم رو هم با سرعت 2400 انتخاب کردم

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

چشم

به احتمال زیاد همینو میبندم و شاید بودجه هم افزایش پیدا کنه

اخر هفته حدود ۵۰۰ تومن دستم میرسه میرم لیون

تشکر از همه دوستان

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام عزیز

بودجه ات چقدره؟ باقی قطعات سیستمتون چیه؟

عزیز حتی 980 TI هم نمیتونه gta v رو با اخرین تنظیمات اجرا کنه (رزولوشن 1080) - این کارت خیلی ضعیفه

با توجه به گفته هاتون به نظر میرسه کلا با قطعات اشنایی ندارید

برای بازی کردن با اخرین تنظیمات بازی gta v باید کارت gtx 1070 بخرید که ارزونترین مدل هاش 1 میلیون و 680 هزار تومن قیمتشه ..البته اگر بخواید روی 60 فریم با همه ی تنظیمات ممکن بازی کنید روی حالت full hd

ولی در کل من بهتون پیشنهاد میکنم کارت rx 570 بخرید که قیمت مناسبی داره نسبت به قدرتش و قیمتش 950 تومنه

http://lioncomputer.ir/product/11877/کارت+گرافیک+سافایر+Pulse+RX+570+ITX+4GB/

اون کارتی که خودتون گفتید خیلی خیلی ضعیفه و بدرد بازی های جدید نمیخوره..کلا بیخیالش بشید

البته بنده حرف هامو بر اساس رزولوشن 1080 و 60 فریم گفتم..30 فریم هم براتون مناسبه..بهتره باقی مشخصات سیستمتون رو بگید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم

داداش گلم من با همین مدل گرافیک البته گیگابایتش روی الترا بتل 1 و جی تی وی بازی میکنم میخوای فیلمشم میفرستم. اینجوریام نیست

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، -HaMiD- گفته است :

سلام به همه دوستان

از عنوان معلومه پرسشم

برای گیم میخوام

لینک کارت:

http://lioncomputer.ir/product/8984/کارت+گرافیک+سافایر+NITRO+RX+460+4GB/

اگر نه چه چیزی پیشنهاد میکنید؟

ایا کارت بالا قدرت اجرای GTA V و ETS2 در بالاترین کیفیت را دارد؟

اره میتونه کامل بکشه فقط 4 گیگ بگیر حتما..من مدل گیگابایت دارم البته

لینک به دیدگاه

عزیز این مادربردی که پیشنهاد دادم رو حتما حتما بخر...دقیقا همین مدل ایسوس که گفتم

برای اینده نگری خیلی خیلی عالیه به نسبت قیمت - حتی روش حافظه m2 هم نصب میشه و کراس فایر (حالت 2 کارته amd) هم ساپورت میکنه و کارت صداش هم 8 کاناله هست

خلاصه عالیه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، 3\>TaNHa گفته است :

داداش گلم من با همین مدل گرافیک البته گیگابایتش روی الترا بتل 1 و جی تی وی بازی میکنم میخوای فیلمشم میفرستم. اینجوریام نیست

بنده با 2 تا تایتان تست کردم...شما لطف کن از تنظیماتت یک عکس بزار تا بهتون بگم...برای بنده anti aliasing روی 4x هستش

بنده با کارت 1070 هم تست کردم به زور روی 60 ثابت میموند و دراپ فریم هم داشت

احتمالا شما تنظیمات advanced option رو فعال نکردید

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، 3\>TaNHa گفته است :

اره میتونه کامل بکشه فقط 4 گیگ بگیر حتما..من مدل گیگابایت دارم البته

اینم اسکرین شات بنده از بازی که با 2 تا تایتان که قویتر از 980 تی ای هستش گاهی اوقات 32 فریم میده

GTA5_2017_05_24_19_54_52_526.thumb.jpg.5d5ce811c89e32f39b663d53a0f43af4.jpg

وقتی بنده میگم نهایت تنظیمات منظورم این نیست که چند تا گزینه رو بزاری روی اولترا و بقیه یا خاموش باشن یا متوسط

برای اجرای بازی با اخرین تنظیمات بازی 8 گیگ حافظه گرافیک میخواد فقط

غیر ممکن هستش که شما بتونید با کارتتون با نهایت تنظیمات 60 فریم ثابت بگیرید

لینک به دیدگاه

یه سوال

GTX 950 تصویری از تستش دارید؟منظورم در GTV هست (اسکرین شات نثل این

ویرایش شده توسط -HaMiD-
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، -HaMiD- گفته است :

یه سوال

GTX 950 تصویری از تستش دارید؟منظورم در GTV هست (اسکرین شات نثل این

خودم که متاسفانه تستی ازش ندارم اما بنچمارکش از سایت معتبر guru3d هست

عملکرد 950 رو در برابر کارت های دیگه نشون میده...برای راحتیتون دور 950 یه کادر قرمز کشیدم که راحت پیداش کنید

البته تنظیمات بازی روی اخر نیست ولی بالاست.تونسته 30 فریم بازی رو اجرا کنه

ولی مسئله اینه که 950  مقدار2 گیگ حافظه داره که خیلی خیلی کمه و خودم به شخصه دیدم که بازی با کارت های 2 گیگ لگ میزنه

کم کمش الان باید کارت 4 گیگ بخرید - به نظرم همون کارتی که بهتون گفتم رو بخرید..کارت هایی مثل 950 و 460 ارزش هزینه ای که میکنید ندارن..وقتی که میتونید با افزایش بودجه کارت هایی رو بخرید که 4 برابر قویتر هستن..بنده دارم از روی تجربه بهتون میگم و میدونم که چه چیزی به صلاحتونه

gta_v_1920.thumb.jpg.02c5ea712cf316d2b72683eeb14241cc.jpg

لینک به دیدگاه

اگر واقعا نمیتونید 1 تومن برای کارت هزینه کنید حداقل این مورد رو بخرید که هم جدیده و هم 4 گیگ حافظه داره - قیمتش هم 730 تومن هستش ولی بازم نسبت به 570 ارزش خریدش واقعا پایینه

http://lioncomputer.ir/product/11842/کارت+گرافیک+گالاکس+GTX+1050+Ti+OC/

لینک به دیدگاه

اگر بودجه تا ۳.۵۰۰ رفت  رم ۱۶ شه گرافیک چی بگیرم اونوقت؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، -HaMiD- گفته است :

اگر بودجه تا ۳.۵۰۰ رفت  رم ۱۶ شه گرافیک چی بگیرم اونوقت؟

گرافیک میتونی 580 بخری یا 1060 بخری

این مدل 1060 خیلی عالیه و تخفیف هم خورده قیمتش واقعا مفته

http://lioncomputer.ir/product/10020/کارت+گرافیک+اینو+تری+دی+GTX+1060+X2/

تونستی رو هوا بزنش...کارت فوق العاده قوی هستش..از اون گرافیک اولی هم که گفتم قویتره و میتونی gta v رو با گرافیک اخر بدون anti aliasing بازی کنی راحت اونم 60 فریم یعنی کاملا روان - همه ی بازی های روز رو میتونی باهاش با گرافیک اخر بازی کنی

لینک به دیدگاه

سلام.
اگر منظورتنو از حداکثر تنظیمات این هست که تنظیمات MSAA بازی GTA V رو  می خواید بزارید روی 8x و یا تنظیمات Multi Sampling بازی ETS2 رو می خواید بزارید روی 4x  به سری مطالب رو خدمتتون عرض کنم:
-در این صورت کارت 1070 هم برای اجرای بازی هاتون با این شرایط ممکن هست کم بیاره دوست عزیز. گاها یکی دو تا تنظیم هست داخل بازی ها که باید روشون خیلی حساس باشید. شما بنچمارک ها رو هم که نگاه کنید اکثرا تنظیمات AA  و Super Sampling رو غیر فعال می کنند. 
- برای کارت های پایین تر از 1070 پردازنده شما مناسب هست. البته جناب الماسی فرمودن که کارت 1070 با پردازنده i3  گلوگاه نمیشه. خوب اگر می فرمودن که گلوگاه میشه، اما مقدار این گلوگاه تاثیری در اکثر بازی ها نداره بیشتر موافق بودم. بحث جدا از گوگاه، بحث بالانس بین قطعات هست. کارت 1070 و اصولا کارت های HighEnd دوست دارن از 4 هسته واقعی استفاده کنند تا اینکه 2 هسته و حالت HyperThreading.  . برای این هست که عملکرد i5 و i7 در اکثر بازی ها تقریبا مشابه هم هست و یک مرحله از i3 جلوتر هستند. این اواخر بازی هایی اومدن که خوب علاوه بر 4 هسته واقعی نیاز به HyperThreading هم دارن که خوب اصولا برای روانتر بازی کردن باید i7 داشته باشید. هرچند تعداد این بازی ها محدود هست. 
شما 2500 بودجه کلی تون هست؟ اون وقت کارت 470 یا 570 گزینه مناسبی براتون هست. به شدت دور 460 رو خط بکشید.

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

نهایتا ۲۰۰ تا ۴۰۰ میتونم افزایش بدم 

شاید هم ۱ تومن شاید

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

اینم از سیستم بر پایه سری 200

592cd48ad9d73_.thumb.jpg.7b8afa5b9e289e913fd5028afeb76351.jpg

اپدیت : مادربورد رو asus انتخاب کردم که به نظر مدلش بهتره

اپدیت : رم رو هم با سرعت 2400 انتخاب کردم

این سیستمی که دوستمون پیشنهاد دادن خیلی خوبه
در این رنج از بودجه بهترین کیفیت و کارکرد رو داره. 
اگر بودجتون بیشتر از این بود می تونید به جای 570، یک 580 بردارید.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، meepo گفته است :

سلام.
اگر منظورتنو از حداکثر تنظیمات این هست که تنظیمات MSAA بازی GTA V رو  می خواید بزارید روی 8x و یا تنظیمات Multi Sampling بازی ETS2 رو می خواید بزارید روی 4x  به سری مطالب رو خدمتتون عرض کنم:
-در این صورت کارت 1070 هم برای اجرای بازی هاتون با این شرایط ممکن هست کم بیاره دوست عزیز. گاها یکی دو تا تنظیم هست داخل بازی ها که باید روشون خیلی حساس باشید. شما بنچمارک ها رو هم که نگاه کنید اکثرا تنظیمات AA  و Super Sampling رو غیر فعال می کنند. 
- برای کارت های پایین تر از 1070 پردازنده شما مناسب هست. البته جناب الماسی فرمودن که کارت 1070 با پردازنده i3  گلوگاه نمیشه. خوب اگر می فرمودن که گلوگاه میشه، اما مقدار این گلوگاه تاثیری در اکثر بازی ها نداره بیشتر موافق بودم. بحث جدا از گوگاه، بحث بالانس بین قطعات هست. کارت 1070 و اصولا کارت های HighEnd دوست دارن از 4 هسته واقعی استفاده کنند تا اینکه 2 هسته و حالت HyperThreading.  . برای این هست که عملکرد i5 و i7 در اکثر بازی ها تقریبا مشابه هم هست و یک مرحله از i3 جلوتر هستند. این اواخر بازی هایی اومدن که خوب علاوه بر 4 هسته واقعی نیاز به HyperThreading هم دارن که خوب اصولا برای روانتر بازی کردن باید i7 داشته باشید. هرچند تعداد این بازی ها محدود هست. 
شما 2500 بودجه کلی تون هست؟ اون وقت کارت 470 یا 570 گزینه مناسبی براتون هست. به شدت دور 460 رو خط بکشید.

سلام - تشکر از توضیحات..البته anti aliasing رو من برای تنظیمات خودم در بازی عنوان کردم - بازی مثل gta v متاسفانه نیاز زیادی به anti aliasing داره و حداقل برای داشتن کیفیت خوب x2 پیشنهاد میشه

در رابطه با گلوگاه هم میخواستم توضیح بدم که اکثرا کسانی که کارتی مثل 1070 میخرن حداقل پردازنده i5 دارن...حالا چون استارتر عزیز محدودیت بودجه دارن به همون i3 بسنده کردیم

بنده هم میدونم ممکنه این پردازنده مقدار بسیار کمی از قابلیت های 1070 رو هدر بده ولی این مقدار کمه و تاثییر انچنانی نداره...اونم روی رزولوشن 1080p - بهمین خاطر بنده ازش چشم پوشی کردم چون استارتر تصمیمی هم برای خرید چنین کارت گرانی ندارن و به نسبت بودجه اشون پردازنده 7100 میتونه اکثر گرافیک ها رو هندل کنه

اما صحبت اینه که بیشتر راهنمایی ها و پیشنهادهایی که ما میکنیم در حالت کلی و میانه در نظر میگیریم و نمیایم جزئییات رو دقیق و قاطع شرح بدیم چون جواب اینگونه سوالات بیشتر از روی دانسته های قبلی و حدسیات نسبتا درست هستش و میایم چکیده اطلاعات رو برای کاربر شرح میدیم که ساده تر بتونه درک کنه

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام - تشکر از توضیحات..البته anti aliasing رو من برای تنظیمات خودم در بازی عنوان کردم - بازی مثل gta v متاسفانه نیاز زیادی به anti aliasing داره و حداقل برای داشتن کیفیت خوب x2 پیشنهاد میشه

در رابطه با گلوگاه هم میخواستم توضیح بدم که اکثرا کسانی که کارتی مثل 1070 میخرن حداقل پردازنده i5 دارن...حالا چون استارتر عزیز محدودیت بودجه دارن به همون i3 بسنده کردیم

بنده هم میدونم ممکنه این پردازنده مقدار بسیار کمی از قابلیت های 1070 رو هدر بده ولی این مقدار کمه و تاثییر انچنانی نداره...اونم روی رزولوشن 1080p - بهمین خاطر بنده ازش چشم پوشی کردم چون استارتر تصمیمی هم برای خرید چنین کارت گرانی ندارن و به نسبت بودجه اشون پردازنده 7100 میتونه اکثر گرافیک ها رو هندل کنه

اما صحبت اینه که بیشتر راهنمایی ها و پیشنهادهایی که ما میکنیم در حال کلی و میانه در نظر میگیریم و نمیایم جزئییات رو دقیق و قاطع شرح بدیم چون جواب اینگونه سوالات بیشتر از روی دانسته های قبلی و حدسیات نسبتا درست هستش و میایم چکیده اطلاعات رو برای کاربر شرح میدیم که ساده تر بتونه درک کنه

سلام
موافقم باهاتون
بازی ها دارن میرن به سمت استفاده بیشتر از CPU . این هم مایه خوشحالی هست (برای کسانی که پردازنده قوی دارن و می تونن از فیزیک و دینامیک بهتری بهره ببرند) و هم مایه ناراحتی و ناامیدی (برای دوستانی که خوب مشکل بودجه دارن) . امیدوارم با جا افتادن DX12 و Vulkan بشه قسمتی از بار رو از دوش پردازنده بردارند.
اون بحث GTA V و ETS2 رو از این باب برای دوستمون گفتم که بعد از خرید اگر خواستن کارت رو با تنظیمات مذکور تست کنن، شوکه نشن یهو. 
زنده باشید

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

+ فعلا GTX 950 بگیرم کارم راه میافته (بعضی ها رو اف کنم تو تنظیمات ) تا بعدا ؟ اگه کارت دیگه ای مد نظر دارید بفرمایید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...