رفتن به مطلب

درخواست مشاوره برای خرید قطعات سیستم و انتخاب پلتفرم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

مدتی بود منتظر بودم تا قیمت 7700k منطقی بشه تا سیستم جمع کنم

مانیتور و پاور رو هم خریداری کردم

حالا که قیمت cpu اینتل تقریبا منطقی شده با تردید بدی مواجه شدم! و اون هم رفتن سمت رایزنه...

سیستم انتخابی پلتفرم اینتل رو در زیر میارم... مورد استفاده هم کار با autoCad و corel  و Illustrator - گیم و وب گردی...

تا حدودی محاسن و معایب هر دو پردازنده (7700k و 1700x) رو هم میدونم ولی واقعا انتخاب برام سخت شده...ممنون میشم دوستان آگاه راهنمایی کنند...

اینتل یا ای ام دی؟ در صورتی که اینتل پیشنهاد میشه لیست زیر مورد تایید دوستان هست؟

7700k

asus maximus hero

1070 ( برند ایسوس یا ام اس ای )

trident z 2x8 3200

samsung evo 960 - 250G

cooler master maker 5

cooler master liquid Pro 280

corsair rm750i(خریداری شده)

asus mg279 (خریداری شده)

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، M.z.D گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز

مدتی بود منتظر بودم تا قیمت 7700k منطقی بشه تا سیستم جمع کنم

مانیتور و پاور رو هم خریداری کردم

حالا که قیمت cpu اینتل تقریبا منطقی شده با تردید بدی مواجه شدم! و اون هم رفتن سمت رایزنه...

سیستم انتخابی پلتفرم اینتل رو در زیر میارم... مورد استفاده هم کار با autoCad و corel  و Illustrator - گیم و وب گردی...

تا حدودی محاسن و معایب هر دو پردازنده (7700k و 1700x) رو هم میدونم ولی واقعا انتخاب برام سخت شده...ممنون میشم دوستان آگاه راهنمایی کنند...

اینتل یا ای ام دی؟ در صورتی که اینتل پیشنهاد میشه لیست زیر مورد تایید دوستان هست؟

7700k

asus maximus hero

1070 ( برند ایسوس یا ام اس ای )

trident z 2x8 3200

samsung evo 960 - 250G

cooler master maker 5

cooler master liquid Pro 280

corsair rm750i(خریداری شده)

asus mg279 (خریداری شده)

با تشکر

سلام 

داداش خیلی جاها داری خرج اضافی میکنی ک اگر جور دیگه هزینه شه بهتره 

مثلا اس اس دی رو ساتا برداری ک بتونی 1080 بگیری 

لینک به دیدگاه

با توجه به این که رزلوشنتون 2k هست انتخاب رایزن هم میتونه منطقی باشه چون cpu های رایزن توی رزلوشن های بالاتر کارایی بهتری از خودشون نشون میدن

کارت و هم بهتری 1080 بردارید که بتونید بازی ها رو روی 2k 60 فریم ثابت بگیرید

الآن به نظر من تنها مشکل رایزن مادربرد هستش که موجودیش و تنوعش در بازار خیلی کمه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، The.13east گفته است :

سلام 

داداش خیلی جاها داری خرج اضافی میکنی ک اگر جور دیگه هزینه شه بهتره 

مثلا اس اس دی رو ساتا برداری ک بتونی 1080 بگیری 

سلام... در مورد کیس و کولر حرف شما رو قبول دارم

در 2 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

با توجه به این که رزلوشنتون 2k هست انتخاب رایزن هم میتونه منطقی باشه چون cpu های رایزن توی رزلوشن های بالاتر کارایی بهتری از خودشون نشون میدن

کارت و هم بهتری 1080 بردارید که بتونید بازی ها رو روی 2k 60 فریم ثابت بگیرید

الآن به نظر من تنها مشکل رایزن مادربرد هستش که موجودیش و تنوعش در بازار خیلی کمه

سلام

بر پایه این لینک گفته شده رایزن ها در فول اچ دی کارایی بهتری دارن تا 2k و 4k... اگه اشتباه میکنم شما تصیح کنید

کارت 1070 در رزولشن 1440 - 60 فریم رو جوابگو نیست؟

با شرایط حال حاضر شما نظرتون  رو  ای ام دی یا اینتل؟

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، M.z.D گفته است :

سلام... در مورد کیس و کولر حرف شما رو قبول دارم

سلام

بر پایه این لینک گفته شده رایزن ها در فول اچ دی کارایی بهتری دارن تا 2k و 4k... اگه اشتباه میکنم شما تصیح کنید

کارت 1070 در رزولشن 1440 - 60 فریم رو جوابگو نیست؟

با شرایط حال حاضر شما نظرتون  رو  ای ام دی یا اینتل؟

در مطلبی که من خوندم به این موضوع اشاره میکنه که در رزلوشن های پایین تر فشار بیشتری به cpu وارد میشه تا کارت گرافیک به همین دلیل فریم افت میکنه ولی وقتی بازی در رزلوشن های بالاتر اجرا میشه فشار روی کارت گرافیک میفته و علت عملکرد بهتر پردازنده های رایزن در وضوح بالاتر همینه

فکر کنم توی یکی از مطالب شهر سخت افزار خوندم حالا اگه شد میگردم و لینکش و قرار میدم

اینم لینک

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/cpus/11724-amd-ryzen-low-1080p-gaming-performance

ویرایش شده توسط M-yousef
لینک به دیدگاه

در در 1396/03/10, 12:13:18، M-yousef گفته است :

در مطلبی که من خوندم به این موضوع اشاره میکنه که در رزلوشن های پایین تر فشار بیشتری به cpu وارد میشه تا کارت گرافیک به همین دلیل فریم افت میکنه ولی وقتی بازی در رزلوشن های بالاتر اجرا میشه فشار روی کارت گرافیک میفته و علت عملکرد بهتر پردازنده های رایزن در وضوح بالاتر همینه

فکر کنم توی یکی از مطالب شهر سخت افزار خوندم حالا اگه شد میگردم و لینکش و قرار میدم 

شما درست میگی بنچمارک ها هم تایید میکنن که تو 2K رایزین هیچ فرقی با 7700 نداره کلا بالای FHD رایزن مناسبه بنظرم

لینک به دیدگاه

سلام . در مورد پردازنده و کارت گرافیک:
یک پردازنده 7700 و کارت 1080 روزهای خوبی رو در این رزولوشن براتون رقم خواهد زد!
1070 برای شماری از بازی ها در 2k یک مقداری ضعیف هست. (کارت 1070 برای رزولوشن 2k مثل کارت 1060 برای رزولوشن  FHD هست. اکثر بازی ها اوکی و فریم فیکس 60 رو خواهید گرفت ولی شماری از بازی ها رو نمی تونید فیکس 60 بگیرید)

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، meepo گفته است :

سلام . در مورد پردازنده و کارت گرافیک:
یک پردازنده 7700 و کارت 1080 روزهای خوبی رو در این رزولوشن براتون رقم خواهد زد!
1070 برای شماری از بازی ها در 2k یک مقداری ضعیف هست. (کارت 1070 برای رزولوشن 2k مثل کارت 1060 برای رزولوشن  FHD هست. اکثر بازی ها اوکی و فریم فیکس 60 رو خواهید گرفت ولی شماری از بازی ها رو نمی تونید فیکس 60 بگیرید)

سلام و ممنون دوست گرامی

در مورد رایزن نظر شما چیه؟ با اینکه همیشه اینتل رو ترجیح دادم ولی این سری کمی ای ام دی وسوسه کننده س

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، M.z.D گفته است :

سلام و ممنون دوست گرامی

در مورد رایزن نظر شما چیه؟ با اینکه همیشه اینتل رو ترجیح دادم ولی این سری کمی ای ام دی وسوسه کننده س

خواهش می کنم. راجع به رایزن اطلاعاتی که دارم رو باهاتون به اشتراک میزارم.
 اینکه الان در بازه های کوتاه آپدیت های بایوس و نرم افزاری مختلف واسه رایزن منتشر میشه هم نشونه خوبی هست هم بد. خوب از این نظر که توجه بهش بالاست و ایرادهاش داره رفع میشه. چون به هر حال بعد از مدت ها یک انقلاب در لیتوگرافی AMD دیدیم اینها هم نسبتا طبیعی هست. نکته منفیش این هست که خوب حتما ایرادهایی وجود داره که این آپدیت ها منتشر میشه. فکر می کنم تا آخر امسال طول می کشه که رایزن جا بیفته و به احتمال قوی نسخه rebrand که تخصص AMD هست هم منتشر بشه که دیگه نیازی با آپدیت ها و رفع مشکل نرم افزاری نداشته باشه. اگر شخصا بخوام پردازنده ای برای صرفا بازی بگیرم، تا وقتی که بالانس مناسبی ایجاد نشده سمت AMD نمی رم (که همین اواخر خرید داشتم و همین کار رو هم کردم).البته این اصلا نشانگر بد بودن رایزن نیست.
-------------

با این اوصاف و با وجود اینکه من خودم الان اینتل رو تریجیح میدم، در مورد کسانی هم که با رایزن مخالف شدید هستند و یک مقدار تعصب بیش از حد در این مخالفت دارند، خدمتشون باید عرض کنم که به نظرم اگر عرضه رایزن ها نبود، اینتل به خودش نمیومد و تکنولوژی ای که مدت هاست در دست داره و ارائه نمیده رو دوباره ارائه نمیداد و قیمت های جهانی رو تعدیل نمی کرد و به فکر بهبود کیفیت سری های پیش رو نمی افتاد.

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...