رفتن به مطلب

کدام کیس کولر مستر

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید

بازم امدم از شما مشورت بگیرم کیس الان بنده این مدل است

http://lioncomputer.ir/product/6155/کیس+کولر+مستر+MasterCase+Pro+5/

کیس خیلی خوبیه فقط یک مشکلش جلو است که فیلتر جلوش که دوتا فن داره خیلی خاک می گیره و هر بار تمیز کردنند هم رو اعصابه:D

592f106d53724_orginal_1442932969_MasterCasePro5-07.thumb.jpg.ac866a82de1ced1ab34b5afa6f1551a0.jpg

حالا به نظرتون ارزش داره بفروشم  و یکی از این سه تا رو بگیرم؟یا نه فعلان همینطوری سر کنم:D

http://lioncomputer.ir/product/11929/کیس+کولر+مستر+MasterBox+Lite+3+MasterCase+Pro+6+Blue/

http://lioncomputer.ir/product/9058/کیس+کولر+مستر+MasterCase+Maker+5/

http://lioncomputer.ir/product/11931/کیس+کولر+مستر+Cooler+Master+MasterCase+Pro+6+Red/

موفق باشید:x

لینک به دیدگاه

سلام نظر شخصیمو میگم : نه 

منم خیلی کیس عوض کردم تا مرز داشتن 750D  کورسیر که مال برادرم بود هم رفتم کالا خاک میگیره چه بخوای و چه نخوای اگه نخریده بودی خوب میگفتم خوبه ولی وقتی داری اونم یکی از خوبا پس تعویضش اصرافه 

بجاش یدونه فیلتر بذار جلوی فنها یا ببین منبع خاک کجاست مثلا پنجره بغلی من خیلی خاک میومد تو که جلشو گرفتم بازم نظر شخصیمو میگم نه xD

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

سلام نظر شخصیمو میگم : نه 

منم خیلی کیس عوض کردم تا مرز داشتن 750D  کورسیر که مال برادرم بود هم رفتم کالا خاک میگیره چه بخوای و چه نخوای اگه نخریده بودی خوب میگفتم خوبه ولی وقتی داری اونم یکی از خوبا پس تعویضش اصرافه 

بجاش یدونه فیلتر بذار جلوی فنها یا ببین منبع خاک کجاست مثلا پنجره بغلی من خیلی خاک میومد تو که جلشو گرفتم بازم نظر شخصیمو میگم نه xD

سلام داداش والا فیلتر داره تو تصاویر اگه نگاه کنی معلوم اینجا هم یزد است گردو خاک هم زیاد میاد و راسیتش کیس هم جلو پنجره نیست ولی خاک خیلی جلوش قرار می گیره و با خاک که جلو رو فیلترها میره کارایی کیس کمی میاد پایین در نتیجه دما زیاد میشه:Dدر اصل اون جلو مهمه که خاک زیادی جمع میشه ولی تو سری جدیدهای که کولر مستر زده به این جلو کیس توجه کردنند و خیلی بهتر شده

موفق باشی داداش:x

لینک به دیدگاه

نظر منم اینه که زیاد فرقی بین مدل خودتون و مدل پیشنهادی نیستش

کیس خودتون هر چی باشه باز توی این زمینه عالیه

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام داداش والا فیلتر داره تو تصاویر اگه نگاه کنی معلوم اینجا هم یزد است گردو خاک هم زیاد میاد و راسیتش کیس هم جلو پنجره نیست ولی خاک خیلی جلوش قرار می گیره و با خاک که جلو رو فیلترها میره کارایی کیس کمی میاد پایین در نتیجه دما زیاد میشه:Dدر اصل اون جلو مهمه که خاک زیادی جمع میشه ولی تو سری جدیدهای که کولر مستر زده به این جلو کیس توجه کردنند و خیلی بهتر شده

حوشبختم دادا اینجا هم بندرعباسه اگه بدتر نباشه وضعیت بهتر نیست  میخوای خاکایی که رو فنهام بسته برات بفرستم ؟xD  سخته دوری از این خاکا و من که فکر نکنم اونقدر اختلاف داشته که ارزش تعویض کردنو داشته باشه کیس 750D  برادرم کیلویی خاک جمع میکرد خخخ

راستی هرچی وسواس بیشتری به خرج بدی خود خاکا بیشتر دوستت میدارن:D

مرسی خودتم موفقتر باشی :$

ویرایش شده توسط mnbv172
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز من خودم maker دارم.

کلا اون پنل جلو زیاد خاک میگیره و طبیعی هم هست

از اونجایی که شیرازی نیستی، خب هر دفه بشین تمیز کن دیگه کلا 5 دقیقه هم نمیشه

لینک به دیدگاه

سلام.

تمیز کردن کیس مستر کیس پرو5 کلا 2 دقیقه هم وقت نمیخاد.

برو یه بلوور ارزون زیر 100 تومن بخر.

بعد هر وقت احساس کردی خاک گرفته. یه لحظه بزنش به برق و بگیرش تو کیس و پشت فیلتر ها. از تمیزی برق میزنه همه چی.

فیلتراشم که با یه اشاره در میان همشون. همون فیلتر جلوش رو میکشی در میاد! از اب خوردن هم راحت تره! یه باد بگیری کلا نو میشه.

من هفته ای یه بار کل کیس رو یه بلوور میگیرم همه چی حال میاد. کلا 2 دقیقه وقت میخاد.

تعویض کیس به هیچ وجه مناسب نیست چون هر کیسی بخری هست این قضیه گرد و خاک کاریشم نمیتونی بکنی.

من رو کیس قبلیم 2تا فیلتر سلولوزی برای هر فن 12 سانتی گذاشته بودم! رسما بادی ازشون رد نمیشد ولی بازم تو پر گرد و خاک بود.

اگر فک میکنی خاک گرفتن فیلتر دمای قطعات رو بالا میبره پس نباید فیلتر بزاری.

اگر فکر میکنی خاک میگیره باید فیلتر بزاری.

کلا نمیشه هم دما پایین بیاری هم خاک نگیره.

مگر اینکه بزاریش تو محیط ایزوله که اون موقع فک نمیکنم بتونی استفاده کنی ازش!

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است :

سلام.

تمیز کردن کیس مستر کیس پرو5 کلا 2 دقیقه هم وقت نمیخاد.

برو یه بلوور ارزون زیر 100 تومن بخر.

بعد هر وقت احساس کردی خاک گرفته. یه لحظه بزنش به برق و بگیرش تو کیس و پشت فیلتر ها. از تمیزی برق میزنه همه چی.

فیلتراشم که با یه اشاره در میان همشون. همون فیلتر جلوش رو میکشی در میاد! از اب خوردن هم راحت تره! یه باد بگیری کلا نو میشه.

من هفته ای یه بار کل کیس رو یه بلوور میگیرم همه چی حال میاد. کلا 2 دقیقه وقت میخاد.

تعویض کیس به هیچ وجه مناسب نیست چون هر کیسی بخری هست این قضیه گرد و خاک کاریشم نمیتونی بکنی.

من رو کیس قبلیم 2تا فیلتر سلولوزی برای هر فن 12 سانتی گذاشته بودم! رسما بادی ازشون رد نمیشد ولی بازم تو پر گرد و خاک بود.

اگر فک میکنی خاک گرفتن فیلتر دمای قطعات رو بالا میبره پس نباید فیلتر بزاری.

اگر فکر میکنی خاک میگیره باید فیلتر بزاری.

کلا نمیشه هم دما پایین بیاری هم خاک نگیره.

مگر اینکه بزاریش تو محیط ایزوله که اون موقع فک نمیکنم بتونی استفاده کنی ازش!

سلام علی جان کلان نمایی جلوی کیس کلان زیبا نمیشه و زود هم خاک میگیره والا من با بلوور بیش از دو دقیقه میشه چون کیسو باید از برق جدا کنم و بیارم پایین وقشنگ تمیز کنم حداقل تو مدل های جدید کولر مستر وقتی خاک جلو زیاد معلوم نباشه خیلی بهتره و منظره قشنگتری هم داره برای همین کولر مستر تو کیس های جدیدش برای جلو این طرحو داده:D

الان با این خاکی که جلو نشته نمای کیس اصلا قشنگ نیست:D

قبول دارم که هر ماه یک بار باید کیس تمیز بشه ولی هر ماه یا زودتر باید این نمایی جلوی کیسو یک جوری تحمل کنم:D

مثلا این سری جدید خیلی روش خوب کار شده

http://lioncomputer.ir/product/11929/کیس+کولر+مستر+MasterBox+Lite+3+MasterCase+Pro+6+Blue/

با این

http://lioncomputer.ir/product/9058/کیس+کولر+مستر+MasterCase+Maker+5/

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

سلام

تایپک بالا میارم تا بازم نظر بقیه رو بدونم

تشکر از دوستان که وقت گذاتشنند و پست دادنند:x

موفق باشین:x

لینک به دیدگاه

درود

اگر از کیست خسته شده‌ای، دنبال بهانه نگرد. خیلی‌ها آرزوی این طفل معصوم رو دارند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

خب به خاطر نوع مش بودن پنل جلو، طبیعی هست که خاک بگیره، شما با ظاهر کیس مشکل دارید نه خود کیس. به نظر من کیس رو مد کنید، یعنی ظاهر جلو رو تغییر بدین، این کیس شما  ماژولار هست، راحت میتونید با سلیقه خودتون ظاهر رو عوض کنید.

اگر نه، واقعا از عملکرد کیس راضی نیستید و یا نمیتونی مد کنی، خب با کیس های دیگه که پنل جلو شون صاف هست مثل انتخاب های خودت عوض کنی، با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه تون از مدل های که تهویه خوب با ظاهر مطلوب دارند بگیرید!

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

اگر از کیست خسته شده‌ای، دنبال بهانه نگرد. خیلی‌ها آرزوی این طفل معصوم رو دارند.

سلام سعید جان خوبی؟

والا نه خدای دنبال بهانه نیستم :Dاین خاک های جلوی کیس خدای نمایی خوبی نداره و جالب نیست ولی تو کیس های جدید کولر مستر به این نمایی جلو اهمیت دادنند و خیلی بهتر از قبل شده

لینک به دیدگاه

آقا منصرف شدم ولش خرج اضافیه:D

ممنون دوستان:x

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

آقا منصرف شدم ولش خرج اضافیه:D

ممنون دوستان:x

مطمنم که از تصمیمت پشیمون نمیشی

تمیز کردن کیس از جلوی خاک گرفتنش به صرفه تره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...