رفتن به مطلب

چطوری سایت خودمونو بسازیم ؟؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان علاقه مند به این موضوع

تازگی ها هر کسی دوست داره سایت خودشو داشته باشه تا هم یه رونقی به کسب و کارش بده یا عقایدشو به اشتراک بذاره 

من تا اونجایی  که سوادم اجازه میده راهنماییتون میکنم :

طراحی سایت دو قسمته یکی سمت کاربر (همون ظاهر سایت که میبینیم ) و دیگری سمت سرور (همون برنامه نویسی که سایت میشه تا یکسری عملیات بنا به درخواست کاربر انجام بده)

البته برای کسانی که برنامه نویسی نمیخوان یاد بگیرن هم راه حلی هست !!!!!

زبانهایی که به شما کمک میکنند ظاهر سایتتون رو به بهترین شکل و جدیدترین حالت بسازید html     و      css     و    javascript    که این زبانها تو دنیا محبوبترین هستند. 

زبانهای سمت سرور بر اساس تحقیقی که خودم کردم بین  asp  و  php  رقابت شدیدی هست . که php کاربر پسندتره (یه جورایی راحت تر اما نه خیلی) که هر دو خیلی قوی هستند و حتی تو پروژه های بزرگ هم مورد استفاده قرار میگیرند 

سومین مطب راجع به سایتهای ساخته شده با wordpress و جوملا است  که برای تازه کارا خیلی خیلی محبوب هست . چون شما درگیر مسائل پیچیده ی برنامه نویسی نمیشید و راحت تر به نتیجه میرسید 

اما باید در نظر بگیرید برای داشتن کیفیت خوب تو هر چیزی بایدزحمت بیشتری بکشید

من سعی کردم برای هر کدوم از اینها یه آموزش خوب و مفید پیدا کنم . امیدوارم بتونید انتخاب خوبی داشته باشید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...