رفتن به مطلب

مشکل در استفاده از RX 460

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، بنده به تازگی کارت گرافیک RX 460 Gigabyte با ویرم 4 گیگ خریدم ، ورژن درایور هم 17.4.3 هستش . یه مشکلی وجود داره اونم اینه که تو بازی ها عملکرد خوبی نداره ، رو پایین ترین تنظیمات هم لگ داره ، تو یوتوب یه چند تا فیلم دیدم که داشتند با مشخصات سیستم خودم بتل 1 مولتی می زدن و هیچ مشکلی نداشتن ، اما من یه سره لگ دارم ، پینگم هم خوبه ولی بازم لگ دارم ، تنظیمات رو میارم پایین لگ دارم ، تو آرکهام نایت هم بازی روونه ، هی چند ثانیه چند ثانیه گیر میکنه و نمیشه بازی کرد . کسی تا حالا همچین مشکلی داشته یا نه؟ اگه می دونید راه حل چیه ممنون میشم کمک کنید .

G4400

RX 460

8GB Ram

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالش هست از CPU باشه مقداری
ولی خب گرافیک رو به آخرین ورژن درایور آپدیت کنید

لینک به دیدگاه

سلام  سی پی یو شما ضعیفه و  برای این گرافیک گلوگاه هستش 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، B3HI13 گفته است :

سلام ، بنده به تازگی کارت گرافیک RX 460 Gigabyte با ویرم 4 گیگ خریدم ، ورژن درایور هم 17.4.3 هستش . یه مشکلی وجود داره اونم اینه که تو بازی ها عملکرد خوبی نداره ، رو پایین ترین تنظیمات هم لگ داره ، تو یوتوب یه چند تا فیلم دیدم که داشتند با مشخصات سیستم خودم بتل 1 مولتی می زدن و هیچ مشکلی نداشتن ، اما من یه سره لگ دارم ، پینگم هم خوبه ولی بازم لگ دارم ، تنظیمات رو میارم پایین لگ دارم ، تو آرکهام نایت هم بازی روونه ، هی چند ثانیه چند ثانیه گیر میکنه و نمیشه بازی کرد . کسی تا حالا همچین مشکلی داشته یا نه؟ اگه می دونید راه حل چیه ممنون میشم کمک کنید .

G4400

RX 460

8GB Ram

داداش دوتا بازی در حالت هایی گفتین ک قابل اعتماد نیستن 

بتل میتونه از نتتون باشه حالا به هر شکلی و ملاک خوبی نیست 

بت من هم ک بدترین بازی برای پی سی هستن و اینقدر بد پورت شدن ک این لگ هایی شما گفتین طبیعیه !!! 

قسمت سینگل بتل یا بازی های معمولی دیگه رو تست کنید 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

دوست عزیز برای 460 هیچ گلوگاهی نیست سی پی یو پنتیوم مگر توی بازی سی پی یو خوری مثل جی تی ا ک اونم اینقدر کم هست ک قابل چشم پوشی هست 

لینک به دیدگاه

درود

با مانیتورینگ به راحتی میتونین به این موضوع پی ببرین که گلوگاه میشه یا نه

از نرم افزار MSI Afterburner استفاده کنید

لینک به دیدگاه

برای این کارت 2 هسته پنتیوم جوابگوی کاملی نیست

از مواردی یادمه کارت GTX750 پردازندش پنتیوم بودتو ساده ترین بازی ها فریم کمتر از همون کارت با core i3 ها بود

کارت دوستمون از لحاظ درایور وابسته به cpu هست مسلما تاثیر داره

هاردتون چی هست؟ ssd دارید؟

منبع تغذیه چیه و میزان توان واقعیش؟

ویرایش شده توسط Trevor
لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

داداش دوتا بازی در حالت هایی گفتین ک قابل اعتماد نیستن 

بتل میتونه از نتتون باشه حالا به هر شکلی و ملاک خوبی نیست 

بت من هم ک بدترین بازی برای پی سی هستن و اینقدر بد پورت شدن ک این لگ هایی شما گفتین طبیعیه !!! 

قسمت سینگل بتل یا بازی های معمولی دیگه رو تست کنید 

بتل تو سینگلش ، رو اولترا بالای 30 فریم میده ، ولی تو مولتی رو لا هم داغونه ، 
مورتال کمبت ایکس ال رو تست کردم ، میانگین 45 تا فریم میده ، اونم رو های

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Trevor گفته است :

برای این کارت 2 هسته پنتیوم جوابگوی کاملی نیست

از مواردی یادمه کارت GTX750 پردازندش پنتیوم بودتو ساده ترین بازی ها فریم کمتر از همون کارت با core i3 ها بود

کارت دوستمون از لحاظ درایور وابسته به cpu هست مسلما تاثیر داره

هاردتون چی هست؟ ssd دارید؟

منبع تغذیه چیه و میزان توان واقعیش؟

HDD ، منبع تغذیه هم گرین 380 هستش

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

گلوگاه نمیشه ، قبل خرید تحقیق کردم هم تون ت هم از فروشنده ها ، تو فروم ها رو هم گشتم ،  گلوگاه نمیشه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، B3HI13 گفته است :

خوب لگ آنلاین به دو علت میتونه باشه

یکی تعداد زیاد بازیکنا داخل قسمت آنلاینه که ممکنه سی پی یو رو اذیت کنه

یکی دیگه سرعت نتتونه که این دوتا لگاشون کلا با هم فرق داره و به راحتی از هم قابل تشخیصن!

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
خوب کارت 460 یک کارت معمولی هست (اگر نگیم ضعیف)
پردازنده شما با اینکه پنتیوم 2 هسته هست، ولی کارت شما رو ساپورت خواهد کرد و مشکل چشمگیری از نظر گلوگاه روی این کارت نخواهید داشت
مسئله ای که هست خود پردازنده شما ضعیف هست (بدون در نظر گرفتن گلوگاه) .. معمولا بازی های روز تمایل به استفاده از 4 هسته دارن. بازی بتلفیلد در رزولوشن 1080 پردازنده i5 رو بالای 70 - 80 درصد کار می کشه. من نمی دونم دقیق شما چه بنچمارکی رو دیدید. 
بازی بتمن یک مقدار مشکل optimization  داره و معیار درستی برای تست نیست.
به نظرم شما داخل بازی با MSI Afterburner مانیتورینگ انجام بدید و میزان GPU Usage و CPU Usage رو دقیق ببینید چند هست. ببینید می تونید رابطه منطقی پیدا کنید (برای مثال ببینید هنگام لگ میزان CPU Usage شما چه مقداری هست - همچنین دمای پردازنده. همین کار رو برای GPU Usage هم تست کنید.)
+ راجع به پاور با اینکه پاور شما توان کمی داره ولی کارت 460 در حالت ماکزیمم فکر کنم 100 تا نهایتا 120 وات توان مصرف کنه. با توجه به پردازنده شما اگر پاورتون سالم و با کیفیت باشه از نظر میزان وات اصولا نباید مشکلی داشته باشید. مگر اینکه مستهلک شده باشه

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، B3HI13 گفته است :

G4400

RX 460

8GB Ram

وقتی توی سینگل بتل خوب فریم میگیری و توی مولتی مشکل داری یعنی نت مشکل داره

بت من هم کرک گروه cpy رو استفاده کن با آپدیت جدید گرچه کلا بت من بازی سنگینی هست.

مشکل سخت افزاری نداری.فقط اگر سی پی یو رو ارتقا بدی فریم بهتری میگیری ولی گیر و لگ مربوطه به سخت افزارت نیست.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، B3HI13 گفته است :

داداش کارت درسته 

یا بتل چت کرده به خاطر تعداد بازی کنان توی سرور یا بخاطر نت شما ! شما پینگ فقط نیست ک مورد نظر هست برای بازی و یه چیز دیگه هم هست به نام پاکت لاست 

اگر اونم مقدارش زیاد بشه گیم بسیار داغون میاد !!! 

به بت من هم اصلا توجه نکن کل سری بت من از لحاظ پورت شدن اشغاله و حتی با 480 و 1070 هم اون افت فریمی رو شما میگی رو هر یه مدت میده ... 

تا موقعی سینگل داره خوب کارت کار میکنه مال سرعت نت و تعداد دوستان توی سرور هست 

شما افتر برنر ام اس ای رو بگیر ببین موقعی توی سرور هستین سی پی یو شما 100% میشه یا نه اگر میشه گلوگاه سی پی یو  هست بخاطر تعداد زیاد و اگر 100% نمیشه و حتی 99% میشه مشکل از نت شماس

لینک به دیدگاه

توان سی پی یو و کش اون به اندازه کافی نیست . من خودم همین کارت رو داشتم از همین برند . رو تنظیمات مدیوم عالی عمل میکنه . 100 درصد سی پی یو هماهنگ نیست . برای بازیهای آنلاین حتما سی پی یو 4 هسته تهیه کنید . تفاوتش رو حس خواهید کرد

لینک به دیدگاه

پس نتیجه میگیریم که سی پی یو بنده ضعیفه ، اوکی دوستاندمتون گرم ممنون کمک کردید ، پول دستم که اومد یه آی 5 دسته دو جور می کنم. ممنون;)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دایس ی اپدیت داده،پینگت بره بالای ۱۵۰ بازی زهر مار میشه برات.

بتمن هم که ملاک نیست با اون پورت اشغالش. شما چار تا بازی سینگل پلیر تست کن ببین چه خبره.

بحث گلوگاه هم عجیبه فکر نکنم روی ۴۶۰ یدونه i7 هم ببندی انچنان فرق بکنه. توان این کارت همین قدره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...