رفتن به مطلب

مشکل عجیب با 6500

Recommended Posts

سلام من یه مدتی هست یه مشکلی پیدا کردم با cpu   . مشکل بعضی وقت ها وسط کار و بعضی مواقعه از لحظه روشن کردن    core speed از 800 mgh  بالاتر نمیره   و سیستم به شدت کند میشه تو عکس معلومه .   بعضی مواقعه با ریستارت کردن ویا خاموش روشن کردن حل میشه  الان که دارم پست میزنم هر کاری کردم درست نشد . برا حل مشکل ویندوز عوض کردم  بایوس رو به اخرین ورژن  و بقیه درایور ها رو هم همین طور به اخرین ورژن ارتقا دادم که اثری نداشت . cpu با فن فابریک کار می کنه ودر حالتی که درست  هستش دماش به بالا ترین حدی که رسید 58 درجه بوده .

مشخصات سیستم .

mian :msi z170 gaming m3

cpu:intel 6500

ram :g skill ripjaws 16gb(8*2) ddr4 3000 

ssd :Plextor M8PeG PCIe NVMe M2

gpu: zotac gtx 950 2gb

power :green 1000wat oc

ممنون میشم راهنمایی کنین . تشکر

photo_2017-06-02_14-13-06.jpg

لینک به دیدگاه

توی بازی ها هم سرعتش بالا نمیره؟ 

در 1 ساعت قبل، sadeghdx گفته است :

سلام من یه مدتی هست یه مشکلی پیدا کردم با cpu   . مشکل بعضی وقت ها وسط کار و بعضی مواقعه از لحظه روشن کردن    core speed از 800 mgh  بالاتر نمیره   و سیستم به شدت کند میشه تو عکس معلومه .   بعضی مواقعه با ریستارت کردن ویا خاموش روشن کردن حل میشه  الان که دارم پست میزنم هر کاری کردم درست نشد . برا حل مشکل ویندوز عوض کردم  بایوس رو به اخرین ورژن  و بقیه درایور ها رو هم همین طور به اخرین ورژن ارتقا دادم که اثری نداشت . cpu با فن فابریک کار می کنه ودر حالتی که درست  هستش دماش به بالا ترین حدی که رسید 58 درجه بوده .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
از داخل کنترل پنل ،  قسمت Power Option رو بزنید و پروفایل مربوطه رو روی Balanced قرار بدید و تست کنید 
Balanced ---- در صورت نیاز کلاک رو افزایش میده
High Performance ---- همواره کلاک در بیشترین میزانش قرار می گیره
Power Saver --- کلاک همیشه در کمینه مقدارش قرار می گیره
------------------
برای تست کلاک لحظه ای بهتره از CPU-Z  استفاده کنید

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون 

با کلی سرچ خارجی بلخره مشکل رو تونستم حل کنم  . اول با این نرم افزار Throttlestop  تیکه bd prochot  برداشتم غیر فعال کردم  تو محیط ویندوز درست میشد هر با روشن خاموش می کردم باید اینو غیر فعال میکردم . با یه خورده تلاش بیشتر فهمیدم Intel Adaptive Thermal Monitor باید غیر فعال کنم تو بایوس تا به کل درست بشه .تا الان مشکلی نداشتم . 

ولی یه مشکلی دیگه پیش اومده بازه تغیرات cpu تو هر حالتی زیاده  هیچ برنامه خاصیم استفاده از cpu نداره . یه لحظه رو 1 گیگا هرتز لحظه بعد رو 2 و 3 همین جور سریع بالا پایین میشه . تو همه شرایط تست کردم  همش همین طوره 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...