رفتن به مطلب

نظر شما درباره كيس DeepCool Genome

Recommended Posts

سلام به همه ي دوستان 

ميخواستم نظر شما رو درباره ي كيس  Genome بدونم به نظر شما با توجه به اين كه يه واتر كولر 360 هم داره آيا ارزش خريد نسبت به كيس هاي ديگه با اين قيمت رو داره و اين كه به نظر شما واتر كولرش نسبت به بقيه كولر ها فرقي داره از نظر قدرت  

http://lioncomputer.ir/product/11910/کیس+دیپ+کول+Genome+II/

لینک به دیدگاه

درود

نظر شخصی بنده اینه که ارزش نداره حدود 900 هزارتومن بابت این کیس بدین حتی با وجود واتر کولر ، تو این رنج قیمت انتخاب های خیلی بهتری دارین، یه کیس

با کیفیت مثل کولر مستر بگیرین و بعدا یک واتر کولینگ تهیه کنین، ایر کولر بهتره و استهلاک و قیمت کمتری داره، ماچو خیلی خوبه با توجه به قیمت.

لینک به دیدگاه

درود

بزار خیالت رو راحت کنم، کیس واقعاً مزخرفیه!

دنبال یه گزینه دیگه باش؛ من پیشنهادم تو این رنج Coolermaster mastercase Maker 5 هست.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mostafa abbac گفته است :

درود

بزار خیالت رو راحت کنم، کیس واقعاً مزخرفیه!

دنبال یه گزینه دیگه باش؛ من پیشنهادم تو این رنج Coolermaster mastercase Maker 5 هست.

ممنون از شما ميشه يه سري از معايبش رو بگيد

لینک به دیدگاه

این کیس یه چیزی ماورای مزخرفه چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ برند همه جوره بی ارزشه ...

ارزش خریدش صفره از نظر من ..

همین دیروز بود یه تاپیک دیدم  تو اینجا که وادرکولره این کیس نشت کرده بوده و ریخته بوده رو مین و کارت یه بنده خدا و کا رتش سوخته بوده ..

لینک به دیدگاه

سلام

کیس ژنوم به حالت ، یکی بخر، دوتا ببر هستش.

و بزرگترین دلیلِ وسوسه شدن برای خرید این کیس همان حالته هست.

مثلا برای ژنوم ۲ پیش خودمون می‌گیم ، در حال حاضر فقط خود captain ex 360 چیزی در حدود ۵۰۰ تومن هست.(و حداقل می فهمی که ۴۰۰ الی ۵۰۰ تومن از ۸۰۰ الی ۹۰۰ تومنه کیس برای چی هست!! :D )

در برابر ژنوم یک با افزایش هزینه و در برابر ژنوم دو تقریبا با همان هزینه می تونید یک عدد کیس master maker 5 و یا دست دوم 5t رو خریداری کنید. و جدای از کیس باید برای خرید یک واتر کولر هم هزینه کنی.

در کل بر اساس سلیقه هستش دیگه.

و امان از وقتی که «دل» بخواهد. :D

در کل از روی مشخصاتش روی کاغذ و تصاویرش،  کیس خوبی میبینمش .

فقط اگر خواستید خریداری کنید ، ورژن دومش رو خریداری کنید .

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من این کیس رو حدود 6 ماه هست که خریدم ، ازش راضیم ، کیفیت بدنه و قطعاتش عالیه ، واتر کولرش که به تنهایی نزدیک به 500 هزار تومان ارش داره قدرت خیلی بالایی داره  ، جا دار هست و تا به الان من هیچگونه مشکلی باهاش نداشتم ، از نظر تحویه هوا عالی عمل میکنه و داخلشم خیلی کم خاک میگیره.

20160905_132652.jpg

20160909_211851.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستانی که درباره یک قطعه نظر میدن خیلی عالی میشه اگر زمانی نظر بدن که اون قطعه رو خودشون داشته باشن ، نه اینکه از روی تعصب نظر بدن.

بنده تا قبل از این کیس از کیس X7 گرین استفاده میکردم و در عین حال که کیس خوبی در رنج قیمت خودش بود واقعا کیفیت پایینی داشت و بزرگترین مشکل من باهاش خاک گیر بودن بیش از حدش بود ، اما این کیس تا به حال خداروشکر باهاش مشکلی نداشتم.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

دوستانی که درباره یک قطعه نظر میدن خیلی عالی میشه اگر زمانی نظر بدن که اون قطعه رو خودشون داشته باشن ، نه اینکه از روی تعصب نظر بدن.

بنده تا قبل از این کیس از کیس X7 گرین استفاده میکردم و در عین حال که کیس خوبی در رنج قیمت خودش بود واقعا کیفیت پایینی داشت و بزرگترین مشکل من باهاش خاک گیر بودن بیش از حدش بود ، اما این کیس تا به حال خداروشکر باهاش مشکلی نداشتم.

درود

داداش من با 900 تومن خیلی انتخابای بهتری داری، و در ضمن تفاوت واتر 360 با 240 اونقدرا فاحش نیست، من طرفدار برندی خاصی نیستم، اما واقعا

کولر مستر کیس های بسیار با کیفیتی تو لید میکنه.

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

سلام دوستان گرامی

حرف شما درسته و تنها میشه بر گفته هایه دوستانی به عنوان «رهنمایی» استناد کرد که حداقل اون قطعه رو لمس! کرده باشند!!!!

به عنوان مثال شما دو کیس داشتید و مقایسه ایی کردید و در نهایت کیس برتر رو بر اساس «تجربه» معرفی کردید.

واین نوع انتخاب خیلی برای من و به طور حتم برای دیگر دوستان نیز ارزش منده‌.

اما

از بقیه نظرات میشه به عنوان یک نظر و حداقل کسب اطلاع از سلیقه دیگر دوستان ، استفاده کرد.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

در در 1396/03/14, 22:03:25، xLucif3rBKlyn گفته است :

سلام به همه ي دوستان 

ميخواستم نظر شما رو درباره ي كيس  Genome بدونم به نظر شما با توجه به اين كه يه واتر كولر 360 هم داره آيا ارزش خريد نسبت به كيس هاي ديگه با اين قيمت رو داره و اين كه به نظر شما واتر كولرش نسبت به بقيه كولر ها فرقي داره از نظر قدرت  

http://lioncomputer.ir/product/11910/کیس+دیپ+کول+Genome+II/

شما چه سیستمی می خوایید ببندید که 900 تومن می خوایید خرج کیس کنید؟ آیا واقعا به یه کیس فول تاور با یه واتر کولر 360 احتیاج دارید؟ضمن اینکه این کیس خیلی خاصه و برای زیبایی و داشتن یه سری امکانات مثل واتر کولر 360 از پیش نصب شده یه سری امکاناتش حذف شده(امکان استفاده از درایو 5.25 نداره 2 تا هارد و 2 تا SSD هم بیشتر نمی خوره.)به نظر من اگه می تونید یه کیس Z4 و یک کولر 240 Glacier بگیرید خرجش 500 تومن می شه 400 تومن دیگه رو هم خرج بقیه قطعاتتون بکنید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

کولربیکیفیت کاپتان دیپکول

فقط برید نطرات نیواگ رو بخونید درباره لیک کولر

لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز کولر مستر خیلی مناسبتر نسبت به این کیس  .(ا ز نظر ثبات قیمت و از نظر فروش) 

کولر مستر رو می تونی بگیری 3ماه دیگه 100ت کمتر چیزی که خریدی بفروشی ، ولی این مدل کیس ها رو نه ، 1.فروش سخت تره (خریدار هم کیس تست میگیره و هم کولر رو ) 2.زیبایی نچندان جالب 3.قابلیت ماد خیلی کم ، درصورتی که کولر مستر رو تا خرخره می تونی روش حرکت بزنی یا ماد بزنی  4.یه چیزه دیگه هم حس لاکچری بودنه ، که کولر مستر میده خیلی خوبه .

.

دوست عزیزی هم که میگه تا وقتی نخریدیش نمی تونی نظر کنی. باید اینو بگم که ، (تقریبا 70%بکس لیون حرفه ای اند با 20-30کیس مختلف سرکله زدن ، کیس بو کنن می فهمن چقدر کارکرده اگه نظری میگن روی دوست داشتن ، یا روی کمک کردنه .)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...