رفتن به مطلب

مشکل جدا کردن heat sink بعد از چسبوندن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

خسته نباشید

شرمنده من یه مشکل بزرگ پیدا کردم

چند روز پیش یه فن deepcool V400 خریدم ،داخل جعبه محصول thermal pad واسه اتصال heat sinka به کارت نبود

بعد یکم گشتن دیدم با چسب سیلیکون میشه اینارو متصل کرد از اونجا که برند درستی پیدا نکردم و خیلی عجله داشتم یه چسب سیلیکون بیکیفیت خریدم (هرچی گشتم برای thermal pad پیدا نمیشد)

http://xvml_img_8770_thumb.jpg

امروز بعد چند روز از نصب فن ها سعی کردم  کمی بازی کنم  دیدم خیلی fps پایین میده  و بعد چند دقیقه خاموش میکنه یا بعضی اوقات blue screen میده

کمی سرچ کردم Driver آپدیت کردم تاثیری نداشت آخر سر GPU-Z نصب کردم دیدم رو GPU temp #2 و #3 به شدت میره بالا حتی تا ۱۰۱ هم رفت ، کارت باز کردم بگردم دنبال محل گرما دیدم یه سری از heat sink روی VRM به شدت داغه طوری که دست میسوزونه

الان متاسفانه نمیتونم نمیتونم heat sink هارو از روی VRM جدا کنم  چون با اون چسب ها چسبوندمش

اگه راهی میدونید واسه جدا کردن heat sink ممنون میشم کمک کنین

http://8raa_img_8771_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Arvand
لینک به دیدگاه

درود

اول از همه چرا خمیر سیلیکون روی GPU اینقدر نامنظم ریخته شده؟!

چسب سیلیکون هم بدترین کاری بود که میشد انجام داد، چون اصلاً ناقل حرارت نیست!

بعید میدونم بتونید در بیارید، پیشنهادم اینه اطراف ماژول‌های حافظه و همچنین VRM رو بوسیله سشوار گرم کنید تا چسب سیلیکون سفتی و سختی خودش رو از دست بده. بعد هیت‌سینک رو جدا کنید، امیدوارم جدا بشه!

اگر جدا نشد باید اینکارو با سشوار صنعتی انجام بدید (سشوار صنعتی دمای خیلی بالاتری داره و باید حواستون باشه برد آسیب نبینه - بدید دست یه نفر که وارد هست)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mostafa abbac گفته است :

درود

اول از همه چرا خمیر سیلیکون روی GPU اینقدر نامنظم ریخته شده؟!

چسب سیلیکون هم بدترین کاری بود که میشد انجام داد، چون اصلاً ناقل حرارت نیست!

بعید میدونم بتونید در بیارید، پیشنهادم اینه اطراف ماژول‌های حافظه و همچنین VRM رو بوسیله سشوار گرم کنید تا چسب سیلیکون سفتی و سختی خودش رو از دست بده. بعد هیت‌سینک رو جدا کنید، امیدوارم جدا بشه!

اگر جدا نشد باید اینکارو با سشوار صنعتی انجام بدید (سشوار صنعتی دمای خیلی بالاتری داره و باید حواستون باشه برد آسیب نبینه - بدید دست یه نفر که وارد هست)

از بس بیحوصلم اینطوری خمیر سیلیکون خورده فقط به صورت x روی GPU زدم بعد heat sink فن روش نصب کردم

متاسفانه تو youtube دیدم یکی در نبود thermal pad از این چسب ها واسه heat sink استفاده کرده منم به تقلید همچین خراب کاری کردم

اوه خیلی کار سخت شد

سشوار بگیرم (سشوار معمولی) نمیسوزونه برد رو؟

لینک به دیدگاه

حرارت بالا و هر حرکتی روی چیپ های رم باعث جدا شدن چیپ رم میشه . اگر حوصله دارین و مثل خمیر سیلیکن زدنتون بی حوصله نیستی با تیغ کم کم چسب رو ببر . با سشوار معمولی هم میتونی کمک بگیری . ولی کل عواقب استفاده از تیغ یا سشوار به گردن خودته (تا باشی بی حوصله نباشی)با خمیر سیلیکن معمولی هم اون هیت سینکا رو چیپ میموندن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

حرارت بالا و هر حرکتی روی چیپ های رم باعث جدا شدن چیپ رم میشه . اگر حوصله دارین و مثل خمیر سیلیکن زدنتون بی حوصله نیستی با تیغ کم کم چسب رو ببر . با سشوار معمولی هم میتونی کمک بگیری . ولی کل عواقب استفاده از تیغ یا سشوار به گردن خودته (تا باشی بی حوصله نباشی)با خمیر سیلیکن معمولی هم اون هیت سینکا رو چیپ میموندن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

پس نتيجه اين شد ببرم جايي بدم بهترين گزينست؟ فقط چي باس بگم؟ همين توضيحاتو بدم متوجه ميشن چيكار بايد بكنن؟چون احتمالش خيلي زياده خودم با تيغ خراب كاري كنم

خمير سيليكون عادي امتحان كردم اتفاقا قبل از اينكه برم دنبال اين چسب مسخره، جدا ميشدن يكم كارت محكم تكون ميدادم

ویرایش شده توسط Arvand
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1396/03/15, 10:45:27، Arvand گفته است :

پس نتيجه اين شد ببرم جايي بدم بهترين گزينست؟ فقط چي باس بگم؟ همين توضيحاتو بدم متوجه ميشن چيكار بايد بكنن؟چون احتمالش خيلي زياده خودم با تيغ خراب كاري كنم

خمير سيليكون عادي امتحان كردم اتفاقا قبل از اينكه برم دنبال اين چسب مسخره، جدا ميشدن يكم كارت محكم تكون ميدادم

سلام عزیز تونستی درستش کنی یا نه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...