رفتن به مطلب

مشکل در جا زدن کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.

سیستم من اینه :

M.B : ASUS M2N-X

VGA:GEFORCE 9400GT(تا دو روز دیگه به یاری خدا)

CPU:AMD ATHLON64 5000

RAM:2GIG 800 TRANSCEND

POWER:T.C.M 550W

من قبلا وقتی رم رو در می آوردم و دوباره جا می زدم، وقتی کامپیوتر رو روشن می کردم مانیتور هیچ چیز نشون نمی داد و از کیس هم صدای بوقی نمی اومد.بعد از کلی تلاش فهمیدم که بعد از هربار جایگذاری مجدد رم باید باتری قرصی شکل روی مین رو دربیارم و دوباره جا بزنم تا مشکل حل بشه.این کار تقریبا عادی بود و هر بار که رم رو در می آوردم این کار رو می کردم.

تا اینکه دیروز مجبور شدم کارت گرافیک رو در بیارم(می خواستم یه جایی ببرمش) و بعد که دوباره جا زدم همون مشکل بوجود اومد.یعنی هیچ صدای بوقی از کیس نیومد و مانیتور هم هیچ چیز نشون نمی داد.در حالی که پاور روشن بود ، چراغ روی مین روشن بود ، فن کارت گرافیک و سی پی یو می چرخیدو...فکر کردم دوباره مشکل از باتری هست ، اما با در آوردن و جا زدن مجدد باتری مشکل حل نشد.یه چند باری کارت گرافیک رو درآوردم و به طرق مختلف جا زدم اما مشکل حل نشد.تا اینکه آخرین باری که کارت رو جا زدم بعد از روشن کردن کیس شش بوق میزد.4بوق منظم و پشت سر هم و کمی فاصله و بعد دو بوق بسیار سریع.من یه بار دیگه کارت گرافیک رو بیرون کشیدم و دوباره جا زدم و خوشبختانه این دفعه مشکلم حل شد و الان مشکلی نداره.

حالا می خواستم ببینم دلیل این قضایا چی بوده؟ چون به زودی می خوام کارت گرافیکم رو عوض کنم ، می ترسم مادربرد مشکل داشته باشه ، البته اینو بگم که مشکل از کارت نیست چون یه کارت HD6570 هم انداختم روش و مشکل هنوز پا بر جا بود.خواهش می کنم کمک کنید و بگید مشکل از کجاست.آیا لازمه که مین رو هم عوض کنم؟

ببخشید طولانی شد.

ممنون از توجهتون

لینک به دیدگاه

سلام

شما باید برای جابجایی قطعات کلید پاور رو خاموش کنید یا از برق بکشید.

منم برای رم هام اینجوری شد کل قطعات رو باز کردم آوردم بیرون بعد از اسمبل مجدد مشکلم حل شد.

قطعات سیستم حساس اند با حاشون کشتی نگیر(میدونم با گرافیکی که موجب بوق زدن سیستم میشده چطور رفتار کردی@};-)

موفق باشید8-}

لینک به دیدگاه

سلام

بنده هم با جناب Up90 موافق هستم.

خیلی ها برای جا زدن قطعات فراموش میکنن پاور رو خاموش کنن که موجب این چنین مشکلاتی میشه.

اگر دیکه مشکلی نداشته پس میتونی هر گرافیک دیگه ای رو بعد از خاموش کردن دکمه پشت پاور جا بزنید.big%20bug.gif

نتیجه رو اعلام کنید.call%20me.gif

لینک به دیدگاه

با تشکر از اظهار نظر همه دوستان.اما باید بگم که من هنگام چنین کارهایی کل سیم ها از جمله کابل پاور رو از کیس جدا می کنم.اما درباره خشن رفتارکردن کاملا موافقم.

باز هم منون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...