رفتن به مطلب

نشتی خنک کننده مایع

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در هم اکنون، M-yousef گفته است :

شما اون کولری و که پیشنهاد شده باید بگیری نصب کنی روی cpu تا حرارت پردارنده رو به هوا منتقل کنه بعد اون فن ها که روی دیواره کیس هستند هوای خنک و هدایت میکنن داخل کیس  و هوای گرم و میفرستن خارج کیس

منظورتون همون مستر کولر هست ؟.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Mohammad Abdollahian گفته است :

منظورتون همون مستر کولر هست ؟.

اون برندی هستش که کولر و ساخته

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

اون برندی هستش که کولر و ساخته

من برم اینو امشب سفارش بدم ؟ 

http://lioncomputer.ir/product/8870/کولر+سی+پی+یو+ترمالرایت+لگراند+ماچو/

بهترین گزینه هست !؟ 

لینک به دیدگاه

این وسیله(ایر کولر) متصل میشه به cpu تا اون و خنک کنه

حرارتی که از cpu میگیره رو میده به هوای داخل کیس 

هوای داخل کیس هم توسط فن ها از کیس خارج میشه

تجربه اسمبل کردن داشتی؟

اگه نداری خواستی خودت اسمبل کنی حتما یه سرچ بزن با نحوه کار و بستن هر کدوم آشنا شو

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Mohammad Abdollahian گفته است :

من برم اینو امشب سفارش بدم ؟ 

بهترین گزینه هست !؟ 

توی قطعات سخت افزاری هیچ وقت بهترین وجود نداره بهتره زنگ بزنی لیون از اونها هم کمک بخوای 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

این وسیله(ایر کولر) متصل میشه به cpu تا اون و خنک کنه

حرارتی که از cpu میگیره رو میده به هوای داخل کیس 

هوای داخل کیس هم توسط فن ها از کیس خارج میشه

تجربه اسمبل کردن داشتی؟

اگه نداری خواستی خودت اسمبل کنی حتما یه سرچ بزن با نحوه کار و بستن هر کدوم آشنا شو

اصلا تجربه اسمبل نداشم. :( باشه چشم حتما.

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Mohammad Abdollahian گفته است :

اصلا تجربه اسمبل نداشم. :( باشه چشم حتما.

البته دوست عزیز یه مورد رو منم بگم به نظرم دوستان دارن بزرگ نمایی میکنن خدایی بستن یدونه ایر کولر که دیگه کاری نداره با یه سرچ ساده میتونی ببینی 

خدایی واقع بین باشیم سرچ هم نمیخواد قشنگ معلومه که چی باید کجا باشه

لینک به دیدگاه

با توجه به تجربه شخصی (برادرم واترکولر دیپکول مایل استورمش خراب شد بعد یه ماه)

موضوع همین تاپیک

نظرات کاربرا تو آمازون و نیو اگگ

واترکولره

دیپکول نخرید !!!!!!!

اگه بخرید پشیمون میشید

اگه واترکولر میخواید سعی کنید واترکولر های باکیفیت از برندایی مثل کولر مستر و کورسیر تهیه کنید

لینک به دیدگاه

واقعا برای استارتر ناراحت شدم... و همین مشکل اگر زودتر متوجه نشده بودم برای خودم میتونست پیش بیاد...

فقط دوست گرامی با توجه به 7700k داشتن و آشنایی نداشتن شما به هیچ عنوان خودتون کولر نصب نکنید چون میزنید سی پی یو رو هم کج میکنید

با توجه به نداشتن محدودیت بودجه میتونید از این دو مدل هم استفاده کنید

ایرکولر  -   کولر مایع

در 2 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

خیلی خیلی کم پیش میاد که این واتر کولر های سیکل بسته نشتی بدن حالا دلیل این که واسه شما نشتی داده فکر کنم اینه که مثل من بد شانس باشی

کلا من از بقل سیستم رد میشم یه چیزیش خراب میشه

دوست عزیز این مدل کاپتان دیپ کول کلا طراحی بدی داره و اتفاقا سیستم خیلی ها رو به فنا داده ! تو تاپیک  دیگه دقیقا به همین مورد اشاره کرده بودم... کافیه نظرات کاربران نیو اگ رو بخونید تا ببینید چقدر 1080 و 1070 شهید کرده... منتها اون ور شرکت دیپ کول خسارت میده اینجا...(  )

ویرایش شده توسط M.z.D
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، M.z.D گفته است :

واقعا برای استارتر ناراحت شدم... و همین مشکل اگر زودتر متوجه نشده بودم برای خودم میتونست پیش بیاد...

فقط دوست گرامی با توجه به 7700k داشتن و آشنایی نداشتن شما به هیچ عنوان خودتون کولر نصب نکنید چون میزنید سی پی یو رو هم کج میکنید

با توجه به نداشتن محدودیت بودجه میتونید از این دو مدل هم استفاده کنید

ایرکولر  -   کولر مایع

دوست عزیز این مدل کاپتان دیپ کول کلا طراحی بدی داره و اتفاقا سیستم خیلی ها رو به فنا داده ! تو تاپیک  دیگه دقیقا به همین مورد اشاره کرده بودم... کافیه نظرات کاربران نیو اگ رو بخونید تا ببینید چقدر 1080 و 1070 شهید کرده... منتها اون ور شرکت دیپ کول خسارت میده اینجا...(  )

ممنونم از راهنمایت داداش گلم. یه سوال داشتم. الان بین این دوتا که معرفی کردی من کدوماشو بگیرم، فقط بی زحمت سریع جوابمو بدی ممنون میشم چون می خوام تا فردا سفارش بدم. بعد یه مدل خنک کننده مایع از گیرین هست با قیمت 250 تومن، به نظرت اونو بخرم یا یکی از بین این دوتا که گفتی. ممنون.

لینک به دیدگاه

درود خدمت دوستان و اساتید گرامی!

بنده خودم بشخصه مدت زیادیه از واتر کولر های Deepcool استفاده میکنم هنوز مشکلی ندیدم و عین ساعت برام کار میکردن!

این اتفاقی هم که برای شما افتاد، دلیل بر این نمیشه که شما کلا واترکولر رو بذاری کنار اخوی! بدون واترکولر دمای سی پی یو شما خیلی بالا میره بهترین کار همینه که یه واترکولر ببندید!

بلخره در زمینه کامپیوتر هر اتفاقی ممکنه بیوفته! مثلا شما سیستمو از برق بکشید یهو گرافیک آتیش بگیره (EVGA 1080 FTW) آیا این یعنی کلا برند EVGA بده؟؟ یا مثلا رم رو میزنید به سیستم یهو مادربرد میسوزه! آیا این یعنی رم هایی که کورسیر میزنه همشون این شکلی هست؟؟ یا مثلا دکمه پاور رو میزنید یهو مادربرد ملا به فنا میره (مادربرد خودم) آیا این یعنی ایسوس کلا بلد نیست مادربرد بزنه و بده؟؟

شما اینکه دیدی خنک کننده مایعتون داره چکه میکنه به این معنا نیست که کلا بیخیال بشید!

یه مسئله دیگه هم هست اینه که فکر میکنم واترکولرتون مستقیم به کیس وصله، آیا امکان جدا کردنش اصلا وجود داره از کیس؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اگر از واتر کولر دیگه استفاده ای نمیکنید و میخواهید ایر کولر بذارید، بهتره رادیات کولر به همراه مخزن جلوی کیس رو خارج کنید تا مانعی سر راه اون سه فن بالایی نباشه و هوا بهتر خارج شه.تو این فروم کسایی هم هستن که رادیاتور و پمپ های کولر رو خریداری میکنند،میتوانید به آنها بفروشید.

یه چیز دیگه.اگر نشتی از کولر باشه در مخزن جلویی کولانت باید هوا وارد شده باشه، ببینید اگر هوا وارد شده ، یعنی ایراد از کولر بوده.اگر هوا نیست و مایع درون مخزن به صورت یکپارچه قرار داره مشکل از جای دیگست.

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Mohammad Abdollahian گفته است :

ممنونم از راهنمایت داداش گلم. یه سوال داشتم. الان بین این دوتا که معرفی کردی من کدوماشو بگیرم، فقط بی زحمت سریع جوابمو بدی ممنون میشم چون می خوام تا فردا سفارش بدم. بعد یه مدل خنک کننده مایع از گیرین هست با قیمت 250 تومن، به نظرت اونو بخرم یا یکی از بین این دوتا که گفتی. ممنون.

دوست عزیز سی پی یو 7700k تولید گرماش بالاس... و از طرفی اگر کولر سنگین روش ببیندید احتمال کج شدنش هست! ( بخاطر نازک بودنش و ضعف طراحیش )  بخاطر همین اکثرا از کولر مایع استفاده میکنن...

از اونجایی که شما خودتون تجربه بد از استفاده کولر ارزون قیمت و بی کیفیت داشتید اگر خواستید کولر مایع استفاده کنید فقط سراغ برندهای مطمئن برید... از جمله کورسیر ( که در حال حاضر تو بازار نیست و اگه باشه قیمت کاذب داره ) یا کولرمستر... مدلی که معرفی کردم بهترین مدلشه و شلنگ هاش روکش محافظ داره...

فقط تاکید میکنم از اونجایی که آشنایی ندارید خودتون نصب نکنید... چون به سی پی یو آسیب بزنید یک میلیون سیصد میره تو زباله...!

MasterLiquid Pro 280

این مدل هم میتونید بگیرید

MasterLiquid Pro 240

ویرایش شده توسط M.z.D
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، M.z.D گفته است :

دوست عزیز سی پی یو 7700k تولید گرماش بالاس... و از طرفی اگر کولر سنگین روش ببیندید احتمال کج شدنش هست! ( بخاطر نازک بودنش و ضعف طراحیش )  بخاطر همین اکثرا از کولر مایع استفاده میکنن...

از اونجایی که شما خودتون تجربه بد از استفاده کولر ارزون قیمت و بی کیفیت داشتید اگر خواستید کولر مایع استفاده کنید فقط سراغ برندهای مطمئن برید... از جمله کورسیر ( که در حال حاضر تو بازار نیست و اگه باشه قیمت کاذب داره ) یا کولرمستر... مدلی که معرفی کردم بهترین مدلشه و شلنگ هاش روکش محافظ داره...

فقط تاکید میکنم از اونجایی که آشنایی ندارید خودتون نصب نکنید... چون به سی پی یو آسیب بزنید یک میلیون سیصد میره تو زباله...!

MasterLiquid Pro 280

این مدل هم میتونید بگیرید

MasterLiquid Pro 240

خیلی ممنونم از راهنمایتون‌، انشاالله یکی از اون دو مدل رو می گیرم‌

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...