رفتن به مطلب

سوال پیرامون HD5750

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان.من اولین باری هست که با این نام کاربری اینجا پست میدم ، امیدوارم جای درستی اومده باشم و اشتباه نکرده باشم.

من یه سی پی یو AMD ATHLON 64X2 5000 و یک رم 2GIG 800 دارم.حالا می خواستم ببینم اگه یه کارت HD5750 رو کامپیوتر سوار کنم ، میتونم بازی هایی مثل CRYSIS2 ، MAFIA2 ، METRO2033، FIFA11 و ... رو روی رزولوشن 1280*1024 و بالاترین جزییات گرافیکی بازی کنم؟مانیتور من 17 اینچ و بالاترین رزولوشن آن 1024*1280 هست.

در ضمن لطفا به پست زیر یک سر بزنید ، می خواستم ببینم چرا این کارت اینقدر ارزون هست ، آیا واقعا قیمت 5750 تا این حد پایین اومده؟

http://www.rayaneh.com/product-12077.aspx

خیلی خیلی سپاسگذارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

5750 تقریبا تمام اون بازی هارو جواب میده تو اون رزولوشن.

قیمتش به نظر من اشتباه هست.قیمتی که من دارم حدود 135هزار تومان هست که من به شما توصیه میکنم 15 هزار تومان بیشتر هزینه کنید و یک GTS 450 EVGA FPB بگیرید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله GTS450 خیلی به صرفه تر هستش!

لینک به دیدگاه

سلام

قیمت هایی که تو سایت رایانه هست همش مال بار های قبل هستش البته هر سایت فروش اینترنتی به همین گونه هستش و شما بعد از انتخاب باید بزنگید واز موجودی و قیمت نهایی مطلع شوید.

بنده اکثراین بازی هایی که گفتی رو دارم با کارت 5670 با فول اچ دی اجرا میکنم ;حالا5750 که قوی تر هستش و جای خودش رو داره.

البته همه اینها بستگی داره به سی پی یو شما که با توجه به سی پی یو به نظرم 5670 با حدود50 -60 تومان کمتر گزینه ی عاقلانه تری برای شماست که اون رو هم اگرمادربرد شما اسلات خالی داره اختصاص بدید به رم بیشتر که تاثیرش بیشترهستش.

امیدوارم انتخاب درستی بکنین8-}

لینک به دیدگاه

بله شما باید برای اجرای بهتر تمام بازی ها اول رم سیستم رو افزایش بدید که مهمتره.

مادربردتون چه مدلی هست؟

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان گل و خیر مقدم خدمت جناب منتظر.

با رعایت احترام و با تکیه بر لینک زیر باید عرض کنم که کارت HD5750 از GTS450 قویتر و ارزونتر هست.اینکه دوستان می فرمایند GTS450 به صرفه تر هست رو من درک نمی کنم.

http://www.hwcompare.com/7767/geforce-gts-450-1gb-vs-radeon-hd-5750-1gb

در پله دوم ؛ فکر می کنم که در حال حاظر و با توجه به مانیتور ایشون رم دو گیگ کفایت می کنه و ارتقا کارت گرافیک به تنهایی کافی می باشد ، ارتقا رم در اولویت دوم می باشد و مهمتر از همه ارتقا کارت گرافیک می باشد.

از همه اساتید معذرت می خوام اگه وسط بحث پریدم.

التماس دعا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...