رفتن به مطلب

دسترسی به usb مودم و روتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان

یک مودم روتر دیلینک 2770L دارم و می خوام از طریق ویندوز به هارددیسک یا فلشی که به درگاه usbش وصله دسترسی داشته باشم. از طریق خط فرمان آیپی مودم رو با \\ وارد می کنم ولی چیزی باز نمی کنه. مشکل یا راه حل چیه؟

لینک به دیدگاه

توی تنظیمات مودم قسمت File sharing اونجا فعال هست؟

یه وقت samba/smb رو بخاطر باجگیر wannacry غیر فعال نکردید؟

shareport هم میتونید فعال کنید و از طریق مرورگر  به فایل ها دسترسی داشته باشید.

لینک به دیدگاه

یه قسمت داره فایل شیرینگ اون رو حتما باید قبلش انیبل کنید و یه پورت بهش اختصاص بدید با یه یوزر پس

بعد از توی مای کامپیوتر میتونید Map local Network Drive کنید به مودم روی پورتی که تنظیم کردید

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، hassanshaikhi گفته است :

توی تنظیمات مودم قسمت File sharing اونجا فعال هست؟

یه وقت samba/smb رو بخاطر باجگیر wannacry غیر فعال نکردید؟

shareport هم میتونید فعال کنید و از طریق مرورگر  به فایل ها دسترسی داشته باشید.

درود

File sharing فعاله.

احتمالا samba رو غیر فعال کرده ام. آفرین به دقتت..

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

یه قسمت داره فایل شیرینگ اون رو حتما باید قبلش انیبل کنید و یه پورت بهش اختصاص بدید با یه یوزر پس

بعد از توی مای کامپیوتر میتونید Map local Network Drive کنید به مودم روی پورتی که تنظیم کردید

درود

فایل شرینگ فعاله.

مشکل اینه که اصلا ip رو باز نمی کنه که بخوام مپ کنم،

احتمالا گمان جناب شیخی درسته. فردا خواهم آزمود.

لینک به دیدگاه

با سپاس از دوست ارجمند و دقیق 

@hassanshaikhi

روی همه ی دستگاهها سامبا رو غیرفعال کرده بودم و علت دسترسی نداشتن به usb همین بود.

حالا یک مشکل دیگه دارم.  دوربین یا ریکوردر رو می خوام به dlna یا همون حافظهی مشترک در شبکه وصل کنم. حین تنظیم کردن پیکربندی دوربین یا ریکوردر برای dlna

Ssid و رمز شبکه رو می خواد و وارد می کنم، منتها جایی نیست که نام دیوایس شبکه و  رمز(همان مشخصاتی که هنگام تنظیم فایل شرینگ تنظیم می کنیم) رو بدم. بدون فدا کردن امنیت راهی براش هست؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام، من آشنایی زیادی با شبکه ندارم ولی شما نمیتونید از طریق WPS Push یا WPS Entry عمل کنید و به اصطلاح دستگاه ها رو با هم Pair کنید؟

دوربین Wi-Fi  Direct نداره؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Saman Taji گفته است :

سلام، من آشنایی زیادی با شبکه ندارم ولی شما نمیتونید از طریق WPS Push یا WPS Entry عمل کنید و به اصطلاح دستگاه ها رو با هم Pair کنید؟

دوربین Wi-Fi  Direct نداره؟

با wps  نمی‌شه. تنظیمات dlna داره که ssd و رمز شبکه رو می‌خواد و بعد تنظیم آیپی. ولی جایی نام و رمز دیوایس حافظه رو نمی‌خواد.

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

با wps  نمی‌شه. تنظیمات dlna داره که ssd و رمز شبکه رو می‌خواد و بعد تنظیم آیپی. ولی جایی نام و رمز دیوایس حافظه رو نمی‌خواد.

من برای استفاده از DLNA و وارد کردن تلویزیون در شبکه از طریق wps اقدام کردم و در خود ویندوز مدیا پلیر هم فایل شیرینگ رو فعال کردم، به هر حال میبخشید اگر نمیتونم راهنمایی تون کنم چون اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

من برای استفاده از DLNA و وارد کردن تلویزیون در شبکه از طریق wps اقدام کردم و در خود ویندوز مدیا پلیر هم فایل شیرینگ رو فعال کردم، به هر حال میبخشید اگر نمیتونم راهنمایی تون کنم چون اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.

لینک به دیدگاه

من منظورتون رو دقیق متوجه نشدم. واسه استفاده از dlna فقط کافی هست به شبکه وصل بشه بعدش توی tv یا موبایل با برنامه عکس های توی دوربین رو ببینید. منظورتون از فایل شرینگ این هست که دوربین به حافظه ای که به مودم وصل هست دسترسی داشته باشه؟ اگه این هست با dlna همچین امکانی نیست چون فقط میتونید استریم کنید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hassanshaikhi گفته است :

من منظورتون رو دقیق متوجه نشدم. واسه استفاده از dlna فقط کافی هست به شبکه وصل بشه بعدش توی tv یا موبایل با برنامه عکس های توی دوربین رو ببینید. منظورتون از فایل شرینگ این هست که دوربین به حافظه ای که به مودم وصل هست دسترسی داشته باشه؟ اگه این هست با dlna همچین امکانی نیست چون فقط میتونید استریم کنید

الان با برنامه هایی که روی رایانه است می تونم محتوای دوربین و رکوردر رو روی رایانه دانلود کنم. می خوام همین کار یعنی انتقال محتوای دوربین و رکوردر روی درایو شبکه انجام بشه.

لینک به دیدگاه

اگه خود دوربین همچین قابلیتی رو نداشته باشه امکانش نیست.مگر اینکه اول توی کامپیوتر دانلود کنید بعد توی درایو شبکه آپلودش کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...