رفتن به مطلب

راهنمایی ترکیب 2 اینترنت در یک کامپیوتر

mnbv172
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام کامپیوترم با اینترنت کابلی وصلم یدونه دیگه اینترنت adsl  دارم میتونم با یو اس بی وای فای به شکل همزمان وصل بشم ؟ اگه نه مادربوردی میشناسید که اینطوری ساپورت کنه ؟ قیمت بدین لطفا

نرم افزاری نداره ؟ 

لینک به دیدگاه

در مورد مادربرد اطلاعی ندارم، ولی در روتر چیزی هست به اسم Dual WAN که با تنظیم اون میتونید همون روتر رو به دو سرویس دهنده اینترنت وصل کنید، من تا حالا اینکار رو نکردم اما تصور میکنم برای این منظور اول Dual WAN رو در تنظیمات روتر فعال کنید و بعد اینترنت کابلی تون رو به یکی از پورت های شبکه روتر وصل کنید و در قسمت تنظیمات Dual WAN اینترنت کابلی رو به عنوان Secondary WAN درست تنظیم ش کنید.

اینکار بیشتر برای داشتن ارتباط مطمئن تر ( اگر یکی قطع شد به دیگری وصل بشه ) و یا داشتن پهنای باند بیشتر استفاده میشه که شما یکی از این دو مورد رو در تنظیمات Dual WAN انتخاب میکنید.

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

در مورد مادربرد اطلاعی ندارم، ولی در روتر چیزی هست به اسم Dual WAN که با تنظیم اون میتونید همون روتر رو به دو سرویس دهنده اینترنت وصل کنید، من تا حالا اینکار رو نکردم اما تصور میکنم برای این منظور اول Dual WAN رو در تنظیمات روتر فعال کنید و بعد اینترنت کابلی تون رو به یکی از پورت های شبکه روتر وصل کنید و در قسمت تنظیمات Dual WAN اینترنت کابلی رو به عنوان Secondary WAN درست تنظیم ش کنید.

اینکار بیشتر برای داشتن ارتباط مطمئن تر ( اگر یکی قطع شد به دیگری وصل بشه ) و یا داشتن پهنای باند بیشتر استفاده میشه که شما یکی از این دو مورد رو در تنظیمات Dual WAN انتخاب میکنید.

سلام همین الان دارم از این روش با روتر ایسوس استفاده میکنم منتها من 3 تا سرویس isp  دارم یکی دیگه میخوام ترکیب اون دوتا بشه 

راه دیگه ای نیست ؟ 

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

سلام همین الان دارم از این روش با روتر ایسوس استفاده میکنم منتها من 3 تا سرویس isp  دارم یکی دیگه میخوام ترکیب اون دوتا بشه 

راه دیگه ای نیست ؟ 

والا نمیدونم، درست هم متوجه سوال شما نشدم.میبخشید امیدوارم دیگر دوستان راهنمایی کنند..

لینک به دیدگاه

سلام

یه تاپیک هست توی انجمن قسمت اینترنت،دقیق توضیح داده یکم بگردید پیدا می کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...