رفتن به مطلب

اطلاعات در مورد ماین با گرافیک های جدید AMD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی در مورد ماین با کارت های 570 و 580  ای ام دی رو داره؟

با توجه به اینکه چند سالیه با وجود هزینه های بالا قطعات , استحلاک ,  برق و مشکلات دیگه در ایران خیلی کم هستند دنبال اینکار هستند

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره در میون بذاره

اگر هم کسی پیشنهاد تخصصی داره و در حال حاضر در این زمینه فعالیت میکنه بنده حاضرم بابت آموزش و تجربه هزینه پرداخت کنم.

به طور کلی مشتاقم در این زمینه بیشتر و بیشتر تحقیق کنم , اگر سایت خاصی هم جهت مطالعه مد نظرتونه لطفا عنوان کنید

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

اگر توی اینترنت خودتون سرچ کرده باشید اطلاعات زیاده در رابطه با ماینینگ

خیلی ها رو دیدم که این کار رو به صورت حرفه ای و با گرافیک های بسیار زیاد انجام میدادن اما همشون بیخیالش شدن چون به صرفه نبود - حداقل توی مملکت ما

طبق بررسی که بنده چند روز پیش کردم حتی توی کشورهای خارجی هم اینکار زیاد به صرفه نیست

جدیدا با افزایش ارزش بیت کوین دوباره ماینرها دست به کار شدن - من جایی خوندم که توی ماینینگ چند تا تیم میان با هم شریک میشن و با همدیگه همکاری میکنن و سهم ها رو بین خودشون تقصیم میکنن چون در حالت تک نفره اینکار سود زیادی نداره

اگرشما قراره اینکارو انجام بدید باید حداقل نزدیک 30 تا 40 تومن سرمایه هزینه کنید و حتی بیشتر تا تازه به سوددهی ( اونم در حد کم) بتونید برسید

وگرنه اگر قراره با مثلا 2 یا 4 تا گرافیک اینکارو انجام بدید بهتره از همین الان کلا بیخیالش بشید

به احتمال زیاد لینک زیر رو خوندید اما اگر نخوندینش حتما یه مطالعه دقیق بکنید که توضیحات بسیار خوبی ارائه میده

http://mybitcoin.persianblog.ir/tag/ماینینگ_چیست_؟

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ شما

بله ، برآورد من هم حدود ۴۰ میلیون واسه این کار بوده ، حتی در صورت اینکه فعالیت در این زمینه توجیه داشته باشه می تونم ببشترم هزینه کنم

ویرایش شده توسط hamedrock
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...