رفتن به مطلب

مشکل عدم تنظیم خودکار رزولیشن rx 480

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان

( صحبت های در رابطه با مبدل و ... در پایین اضافه شده )

مشکل جدیدی که با این کارت گرافیک پیدا کردم خیلی برام عجیبه

قبل از اینکه گرافیک RX 480 رو بگیرم از گرافیک مجتمع یعنی HD 4600 استفاده میکردم یه مانیتور 19 دارم و یه TX از Xvision اون هم 48 اینچ

قبلا وقتی سیستمو به TV وصل میکردم خوب راحت شناسایی میکرد و مشکلی نبود و وقتی باز متصل میکردم به مانیتور شناسایی میشد و تصویر درست میداد و ...

حتی وقتی رزولیشن TV رو تغییر میدادم به رزولیشن خودش که 3840*2160 بود و وقتی خاموش میکردم و متصل میکردم به مانیتور خودش اتومات رزولیشن رو تغییر میداد و تصویر میداد

اما یه دورزه یه RX 480 گرفتم به چه مصیبتی افتادم

وقتی وصلش کردم به TV که رولیشن رو دستی تغییر دادم و وقتی ریست دادم رزولیشن فیکس شد و TV و در بخش آداپتور شناسایی کرد و حل شد

وقتی از TV قطع کردم و سیستم رو خاموش و متصل به مانیتور همه چیز تا صفحه بوت خوب بود تا وقتی وارد ویندوز شد که مانیتور پیغام داد out of range و 67 رو نمیکشه یه همچین چیزی

حالا کار ما شده بود وصل به TV تغییر رزولیشن و پایین آوردن و دوباره وصلش به مانیتور حتی به رزولیشن خود مانیتور که 900*1440 بود تغییر دادم باز وقتی وصل کردم نشد

پایینتر آوردم بازم نشد

دقت کردم وقتی به TV وصل هست میزان Screen refresh rate رو میزنه 59 تنظیمش کردم رو 60 زدم به مانیتور بازم همون پیغام دیگه کلافم کرد خاموشش کردم

دوستان یه راهنمایی بکنن این مشکل ماله همس ؟

کجای کار ایراد داره ؟

مگه نباید گرافیک خودش بر اساس رزولیشن ست بکنه ؟

59 و 60 که فرقی زیادی ندارن که مانیتور ساپورت نکنه

اصلا 67 ست نیست که پیغام میده رو 67 سته

( اضافه میشه : تبدیل HDMI به VGA از قبل خریداری و متصل شده

در رابطه با مبدل و غیره لازمه یه توضیح بدم

مانیتور من فقط ورودی VGA داره و من قبلا برای استفاده از گرافیک مجتمع برای TV از خروجی HDMI استفاده میکردم و برای مانیتور از خروجی VGA که هر دو روی مین قرار داشت اما برای این گرافیک و استفادش برای مانیتور مجبور به خرید مبدل شدم

برا همین هر موقع از گرافیک مجتمع استفاده میکردم بین مانیتور و تلویزیون هیچ مشکلی نبود و رزولیشن خودش تغییر میکرد و یا فوقش نیاز به تغییر اندازه آیکون ها داشتم همین اما تو این یکی کلا همه چی به هم ریخته)

ممنون از همه

ویرایش شده توسط 3D-Designer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مگه ویندوز خودش شناسایی نمیکنه الان به چی وصله؟؟؟ چه رزولیشنی؟؟؟ بنظرم شما چون می گی تا بوت مشکلی نداری ویندوزت مشکل پیدا کرده یا تو درایورت یه تغییری ایجاد کردی ... تعییرات رو دیفالت کن باید مشکلت رفع بشه بنظرم!!!!o.O

من خودمم شده گاهی به تی وی وصل کردم خودش شناسایی میکنه بنظرم و احتیاجی به تنظیمات نداره معمولا البته شاید چون رزولیشن یکی بوده من ندیدم همچین مشکلی رو !!!

در کل شما درایور رو تنظیماتش رو دیفالت کنید باید درست بشه! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز

کارت گرافیکهای جدید از پورتهای DVI-D. HDMI1.2و یا DISPLAYPORT 1.2 به بالا پشتیبانی میکنند و مانیتور 19 اینچ شما نهایتا درگاه ورودیش DVI-I هست این طور که به نظر میادکلا با گرافیکهای جدید سازگاری نداره شما باید یک تبدیل سر راهش قرار بدید تا به ورژنهای پایین تر تقلیل پیدا کنه .تلویزیون شما HDMI1.2 رو ساپورت میکنه به همین خاط هست که مشکلی نداره باهاش

لینک به دیدگاه

گفته دوست مون hd5870 تایید میشه، شما باید از یک تبدیل HDMI به VGA یا DVI-I برای اتصال مانیتور به کارت گرافیک استفاده کنید، تبدیل رو از بازار میتونید خرید کنید.

از چه رابطی برای اتصال مانیتور به کارت گرافیک استفاده میکنید و ورودی خروجی های مانیتور چی هست؟

میدونید که میتونید همزمان از TV و مانیتور ( با قابلیت Dual Display کارت گرافیک ) استفاده کنید و نیازی به قطع و وصل کردن های مکرر نیست.

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

گفته دوست مون hd5870 تایید میشه، شما باید از یک تبدیل HDMI به VGA یا DVI-I برای اتصال مانیتور به کارت گرافیک استفاده کنید، تبدیل رو از بازار میتونید خرید کنید.

از چه رابطی برای اتصال مانیتور به کارت گرافیک استفاده میکنید و ورودی خروجی های مانیتور چی هست؟

میدونید که میتونید همزمان از TV و مانیتور ( با قابلیت Dual Display ) کارت گرافیک استفاده کنید و نیازی به قطع و وصل کردن های مکرر نیست.

سلام

من فراموش اضافه کنم

تبدیل ازقبل تهیه شده و تبدیل HDMI به VGA هست

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

میدونید که میتونید همزمان از TV و مانیتور ( با قابلیت Dual Display کارت گرافیک ) استفاده کنید و نیازی به قطع و وصل کردن های مکرر نیست.

نکته خوبی رو گفتید به این مورد توجه نداشتم

یعنی گرافیک میتونه 2 مانیتور با Screen refresh Rate مختلف رو ساپورت کنه ؟ و به هردو خروجی بده ؟

لینک به دیدگاه

منم کارت گرافیک 970 دارم مانیتورم 19 اینچه تصویر میده ولی رزولیشن اصلی مانیتور نیست  یعنی به قولی تصویر فیت نیست 

از تبدیل Dvi به Vga هم استفاده میکنم و به دلیل گرون بودن قیمت تبدیل های Hdmi هنوز اون رو تست نکردم 

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، 3D-Designer گفته است :

سلام

من فراموش اضافه کنم

تبدیل ازقبل تهیه شده و تبدیل HDMI به VGA هست

سلام

قاعدتا نباید مشکلی داشته باشید، در صورت امکان تبدیل رو روی یک سیستم دیگه هم تست کنید، بعضی تبدیل ها کیفیت مناسبی ندارند.

در 51 دقیقه قبل، 3D-Designer گفته است :

نکته خوبی رو گفتید به این مورد توجه نداشتم

یعنی گرافیک میتونه 2 مانیتور با Screen refresh Rate مختلف رو ساپورت کنه ؟ و به هردو خروجی بده ؟

بله، کارت گرافیک شما به ۴ تا مانیتور میتونه همزمان تصویر بده، شما این رو میتونید در برنامه کارت گرافیک فعال و تنظیم کنید... در واقع میتونید از مانیتور به عنوان نمایشگر اصلی و از تلویزیون به عنوان نمایشگر فرعی استفاده کنید

7bffa923-0897-e011-9798-0025902c7e73_2_full.jpg

شما مانیتور و تلویزیون رو همزمان با هم  وصل کنید، با مشاهده در تلویزیون سعی کنید که مانیتور رو درست تنظیم کنید تا تصویر بگیرید.

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

نکته ای دیگه ای که واسم سواله اینه که کارت گرافیک نه روی TV و نه روی مانیتور بیش از 60 هرتز نمیتونه بده در صورتی که گرافیک مجتمع بیشتر از این میداد

چرا ؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، 3D-Designer گفته است :

نکته ای دیگه ای که واسم سواله اینه که کارت گرافیک نه روی TV و نه روی مانیتور بیش از 60 هرتز نمیتونه بده در صورتی که گرافیک مجتمع بیشتر از این میداد

چرا ؟

چون از کارت گرافیک های جدید استفاده نمیکنم به درستی نمیدونم، شاید روی اون اندازه قفل شده اما تا جایی که من میدونم در کارت های گرافیک جدید AMD شما میتونید با قابلیت Free Sync روی مانیتور خیلی  بیشتر از ۶۰ هرتز خروجی بگیرید.

باز به تنظیمات کارت گرافیک تون مراجعه کنید...

لینک به دیدگاه

خیلی خنده دار این مشکل رو حل کردم

مشکل اینجا بود که رزولیشن پیش فرض خود مانیتور ست نبود

مشکل رو با narrator حل کردم :8_laughing:

با چشم بسته و فقط تکیه به راهنمای گویای صوتی که متوجه شدم رزولیشن ست نیست

تنظیمش کردم و بعد رفتم سراغ تنظیم میزان Screen refresh rate که حل شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...