رفتن به مطلب

کمک جهت خرید قطعات مناسب

Recommended Posts

سلام دوستان این قطعات مناسبه؟با کمک یکی از رفقام انتخاب کردم متناسب با بودجه خودم اگه خوبه نسبت به خریدشون اقدام کنم

تشکر دوستان

موفق باشید:x

10101010.thumb.jpg.230fd5112bb661a91f1a54a8088ad812.jpg

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

اخوی حدود بودجه رو مشخص میکنی؟

پاور و هاردو اینا رو جدا حساب کردی؟

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

اخوی حدود بودجه رو مشخص میکنی؟

پاور و هاردو اینا رو جدا حساب کردی؟

سلام بقیه جیزها جوره فقط این سه مورد مونده

بودجه هم نزدیک های 1800 یا کمتر

پاورم

Power: GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

موفق باشی

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

خیلی هم خوبه

فقط رم ۲×۴ گیگ زیاد جالب نیست 

چون بعدها بخواهی ارتقا بدید میشه ۴×۴ 

ولی اگه الان ۲×۸ تهیه کنید در آینده میتونید تا ۳۲گیگ افزایش داشته باشید 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

خیلی هم خوبه

فقط رم ۲×۴ گیگ زیاد جالب نیست 

چون بعدها بخواهی ارتقا بدید میشه ۴×۴ 

ولی اگه الان ۲×۸ تهیه کنید در آینده میتونید تا ۳۲گیگ افزایش داشته باشید 

سلام بعدا اگه بخوابم ارتقا بدهم رم بالاتری می گیرم ولی فعلان فکر کنم بسه و برام کافیه من بیشتر جهت کاری از سیستم استفاده می کنم تا بازی سیستم فعلیم یکم اذیت می کنه

با این حال فعلا قطعات فعلی رو بفروشم تا تهیه قطعات جدید

تشکر داداش

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

50 تومن اگه بتونی زیاد کنی بودجتو سیستم زیر را میتونی بگیری ولی به نظر من همو سی پی یو سیستم قبلیتو عوض میکردی بهتر بود

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

رم رو یدونه 8 گیگ تهیه کنید . در آینده می تونید با خرید یک 8 گیگ دیگه به 16 ارتقا بدید/
افزایش پرفورمانس در حالت Dual Channel نمی ارزه به اینکه شما بخواید در هنگام ارتقا هر دو رم رو بفروشید و ضرر مالی کنید.

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mrp7 گفته است :

50 تومن اگه بتونی زیاد کنی بودجتو سیستم زیر را میتونی بگیری ولی به نظر من همو سی پی یو سیستم قبلیتو عوض میکردی بهتر بود

Capture.PNG

سلام داداش تشکر

والا cpu قبلی یافت شد ولی به قیمت بالا از یکی از دوستان پرسیدم می گفت 650 بیشتر ارزش نداره و مین من فقط جای یکی sata6gb داره و فقط ssd بهش متصل در صورتی که هارد وسترن بلک بنده هم که باید با بالاترین سرعت در حال  کار باشه با کمترین سرعتش داره کار می کنه و گاهی اوقات اذیتم می کنه و همچنین چون بیشتر با فتوشاپ کار می کنم در حال انجام کارهای گرافیک فتوشاپ آهسته  میشه و کاراو برام سخت می کنه پس نتیجه گرفتم با هر باندلی و مین و رمی شده برم رو سوکت جدید که حداقل تفاوتی ایجاد بشه

موفق باشی داداش:x

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، meepo گفته است :

رم رو یدونه 8 گیگ تهیه کنید . در آینده می تونید با خرید یک 8 گیگ دیگه به 16 ارتقا بدید/
افزایش پرفورمانس در حالت Dual Channel نمی ارزه به اینکه شما بخواید در هنگام ارتقا هر دو رم رو بفروشید و ضرر مالی کنید.

سلام

والا معمولا در حالت Dual Channel  کارایی بیشتر ی داره و اگه من این سیستم رو گرفتم حالا حالا به فکر عوض کردنش نیستم چون بیشتر باهاش کار می کنم تا بازی:D

تشکر داداش

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام داداش تشکر

والا cpu قبلی یافت شد ولی به قیمت بالا از یکی از دوستان پرسیدم می گفت 650 بیشتر ارزش نداره و مین من فقط جای یکی sata6gb داره و فقط ssd بهش متصل در صورتی که هارد وسترن بلک بنده هم که باید با بالاترین سرعت در حال  کار باشه با کمترین سرعتش داره کار می کنه و گاهی اوقات اذیتم می کنه و همچنین چون بیشتر با فتوشاپ کار می کنم در حال انجام کارهای گرافیک فتوشاپ آهسته  میشه و کاراو برام سخت می کنه پس نتیجه گرفتم با هر باندلی و مین و رمی شده برم رو سوکت جدید که حداقل تفاوتی ایجاد بشه

موفق باشی داداش:x

دقت داشته باشید که 7600 از 7400 بسیار قوی تره و خریدن سی پی یو قوی برای Photoshop ضروری است و این که در آینده سی پی یو کم نیاره. کلا سی پی یو ارزش خرج بیشتر را دارد.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mrp7 گفته است :

دقت داشته باشید که 7600 از 7400 بسیار قوی تره و خریدن سی پی یو قوی برای Photoshop ضروری است و این که در آینده سی پی یو کم نیاره. کلا سی پی یو ارزش خرج بیشتر را دارد.

7600 قیمتش خیلی بالا و فکر کنم فعلان 7400 جواب منو بده وکمک کنه تو فتوشاپ و همینطور رم های ddr4:D

تشکر داداش

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان یک سوال پاور بنده برای این قطعات مناسبه یعنی کم نمیاره؟ چون یکی کولر دو فنه و سه تا فن 14 دارم در جمع 5 تا فن دوتا 12 برای کولر و 3 تا 14 برای کیس و همینطر ssd و hdd

:x

Power: GREEN GP650A-UK 80Plus Gold PSU

10101010.jpg.8ec057bcea3a61c5322cd0b01a7fc722.thumb.jpg.ad5731cb040c14aeb1a0bc7d0530d46e.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...