رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

سلام آقای حسینی.خوبید؟ اگر ممکنه یه لطفی بکنید و یه نمونه با عکس معرفی کنید تا با پد های طبی بیشتر آشنا بشم.راستی شما چی دارید.شما که همیشه ما رو شرمنده میکنید این یه بار هم روش.:(

با تشکر!

با سلام

دوست عزيز پدهاي طبي هم مانند پد هاي معمولي شكل هاي متفاوتي دارند.فقط همشون روي خود پد يه برامدگي دارن كه نرم هم هست و نسبت به سطح پد كمي ارتفاع داره تا شما مچ دستت رو راحت روش قرار بدي.

لینک به دیدگاه

سلام

کسی مشخصات دقیق کارت PALIT 8500GT Super رو داره ؟

میخواستم بدونم قابلیت اورکلاکش چقدره ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بنده یکی از سیستم هام رو میخام مادر بردو سی پی یو و گرافیکش رو بفروشم

Abit IP35 Pro

Club Hd 2900 XT

CPU Intel E4500

چقدر قیمت میخورن؟؟

میشه راهنماییم کنین:(:)

لینک به دیدگاه

سلام

کسی مشخصات دقیق کارت PALIT 8500GT Super رو داره ؟

میخواستم بدونم قابلیت اورکلاکش چقدره ؟

درود

این کارت در دو مدل 512 مگابایتی و یک گیگابایتی عرضه شده که ظاهرا مدل 512 مگابایتی هم با کولینگ بدون فن و سایلنت عرضه شده و هم با کولینگ فن دار

مدل 512 مگابایتی

p00503-pic3.jpg

p00503-pic2.jpg

Bus interface: PCI Express

Memory: 512MB

Memory Interface: 128 bit

RAMDACs: 400 MHz

NVIDIA® unified architecture with GigaThread™ technology

Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support

16x full-screen anti-aliasing

True 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting

NVIDIA® Quantum Effects™ physics processing technology

Dual-link DVI outputs supports 2560x1600 resolution display

NVIDIA® PureVideo™ HDtechnology

HDCP capable

مدل 1 گیگابایتی

Palit_8500GT-1GB.JPG

Bus interface: PCI Express

Memory: 1024MB

Memory Interface: 128 bit

RAMDACs: 400 MHz

NVIDIA® unified architecture with GigaThread™ technology

Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support

16x full-screen anti-aliasing

True 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting

NVIDIA® Quantum Effects™ physics processing technology

Dual-link DVI output supports 2560x1600 resolution display

NVIDIA® PureVideo™ HD technology

HDCP capable

OpenGL® 2.0 support

NVIDIA ForceWare® Unified Driver Architecture (UDA)

NVIDIA® Lumenex™ Engine

Innovative Cooling System

Built for Microsoft® Windows Vista™

لینک به دیدگاه

ati hd 3650 ddr3 الان تو بازار موجود هست؟ همچنین 2600xtddr4 !!!

دوستان اگه هست لطفا بگین دقیقا کجا؟

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی

میبخشین بنده یک دونه کارت گرافیک club HD2900GT 256Mg دارم از بچه ها که پرسیدم گفتن که با سری 3 و 4 کراس نمیشه .ضمنا یه دونه کارت گرافیک Calibre p960g 1Gig هم دارم البته یکی میخاد بخره

میخاستم ببینیم با این شرایط آیا که 2900GT کراس نمیشه و مجبورم واسه کراس کردنش یکی دیگه هم مدل همین بخرم آیا از نظر قدرت اگه این دوتا با هم کراس بشن قدرتشون از کالیبره بیشتر میشه یا نه؟؟

ضمنا محبت می کنین قیمت این کلاب رو هم بهم بگین ببینیم اگه زیاد افت نکرده که شاید این یکی رو با همه زیبایی که داره بفروشم

ضمنا از بین سی پی یوهای 6600 و 6750 کدوم بهتر هستن من مقایسه ای که کردم هر کدوم یه مزیتی دارن کدوم بنظر شما بهتره و با چه قیمتی می تونم تهیه اش کنم؟

ضمنا یه سوال دیگه معذرت سرتون رو درد میارم اونم اینکه مادر برد من ماکزیمم فرمولا هست ایا واسه کراس کردن به درد مبخوره عنی اینکه pci experes 16X هست هر دو گذرگاهش یا نه؟؟ خودم که فکر میکنم باید یکیش 16 اون یکی 8 باشه !!!! اگر اینوطور باشه پس کراس بی معناست دیگه؟؟؟؟!!!!!

شما بجای بنده باشین چیکار میکنن کدوم کارت رو نگه می دارین واسه خودتون؟؟

شرمنده اینهمه سوال واسه دفعه اول خیلی.....:(

club3d_radeon_hd_2900gt.gif

لینک به دیدگاه

ati hd 3650 ddr3 الان تو بازار موجود هست؟ همچنین 2600xtddr4 !!!

دوستان اگه هست لطفا بگین دقیقا کجا؟

با سلام

asus 3650 512 mb ddr3 حدوداي 97000 .2600 رو دنبالش نرو پيدا نميكني

لینک به دیدگاه

قابلیت اورکلاک این کارت تا چه حد هستش ؟

من این کارت رو گرفتم . تقریباً میشه گفت بد نیست اما فکر میکنم RamDaC 400 خیلی واسه این کارت پائین هستش

خواهشن اگه کسی تست اورکلاک کرده بگه

لینک به دیدگاه

سلام جناب حسيني قيمت اينها رو ميخواستم اگه تو بازار باشند

Q6700

Q9300

Q9450

Biostar Tpower I45

Palit 3650 DDR2

لینک به دیدگاه

من این کارت رو گرفتم . تقریباً میشه گفت بد نیست اما فکر میکنم RamDaC 400 خیلی واسه این کارت پائین هستش

درود

در آدرس زیر میتونید مشخصات کامل این کارتها رو بررسی کنید.

http://www.palit.biz/main/vgapc.php?mid=2

و الان کارت GTX 280 هم که فعلا قدرتمند ترین کارن ان وی دیا هست دارای RAMDAC: 400 MHz

هست.

لینک به دیدگاه

سلام جناب حسيني قيمت اينها رو ميخواستم اگه تو بازار باشند

Q6700

Q9300

Q9450

Biostar Tpower I45

Palit 3650 DDR2

درود

متاسفانه قطعاتی ور که خواستید یه مقدار کم شدن توی بازار و مقیتشون زیاد جالب نیست .

Q6700 = موجود نیست

Q9300 = 295000

Q9450 = هفته اینده میاد اگر خوش قیمت بدن حدودا 355 تومان

Biostar Tpower I45 = تماس که با شرکت داشتم موجود نداشتش ولی اگر توی بازار باشه میتونید پیدا کنید و من قیمتش رو ندارم .

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون Azbyجان

یه چیزی تو مایه های 2600 که قابلیت کراس فایر داشته باشه و قیمتشم از 130 بیشتر نباشه چی پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون Azbyجان

یه چیزی تو مایه های 2600 که قابلیت کراس فایر داشته باشه و قیمتشم از 130 بیشتر نباشه چی پیشنهاد میدین؟

درود

دوست من 3850 قیمتش خیلی پایین اومده و در حال حاضر قیمتش حدودا 165 تومانه که فکر میکنم چند روز دیگه پایینتر هم بیاد و واقعا با این قیمت ارزش خرید داره . البته امروز موجود نبود ولی تا چند روز دیگه میاد و قیمتش از هم پایینتر میاد .

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون Azbyجان

با سلام

دوست عزيز همونطور كه جناب حسيني فرمودند اگه ميتوني 3850 بگير.اگرم راهي نداره كه بالاي 130 پول بدي فك كنم يه انتخاب بمونه.3650 512 mb ddr3. قيمت اسوس 97000 تومان.

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان

واقعا اگه اینطور باشه که آقای حسینی فرمودن ارزش صبر کردن داره.

AZBY جان همونطوری که گفتم 3650 ddr3 پیدا نمیشه یا حداقل من که پیدا نکردم. همشون ddr2 بودن!!!

لینک به دیدگاه

اقاي حسيني قيمت اين دو قطعه رو بدين

cpu : amd phenom x4 qude-core 9750 2.4ghz

main : asus m3a32 mvp deluxe wifi ap

ايا تو بازار وجود داره؟

در انبار شما جي؟

لطفا سريع اند جواب بديد.

با تشكر.

درود

دوست من 9750 متاسفانه کم شده و الان 9550 موجوده که حدودا 165 تومانه و مادربوردتون هم بدون wifi موجوده که 265 تومان بهم اعلام قیمت کردن

لینک به دیدگاه

درود

دوستان 3650 Ddr3 هم امروز با مارک کلاب موجود شد و حدودا 95 تومانه .

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی

میبخشین بنده یک دونه کارت گرافیک club HD2900GT 256Mg دارم از بچه ها که پرسیدم گفتن که با سری 3 و 4 کراس نمیشه .ضمنا یه دونه کارت گرافیک Calibre p960g 1Gig هم دارم البته یکی میخاد بخره

میخاستم ببینیم با این شرایط آیا که 2900GT کراس نمیشه و مجبورم واسه کراس کردنش یکی دیگه هم مدل همین بخرم آیا از نظر قدرت اگه این دوتا با هم کراس بشن قدرتشون از کالیبره بیشتر میشه یا نه؟؟

ضمنا محبت می کنین قیمت این کلاب رو هم بهم بگین ببینیم اگه زیاد افت نکرده که شاید این یکی رو با همه زیبایی که داره بفروشم

ضمنا از بین سی پی یوهای 6600 و 6750 کدوم بهتر هستن من مقایسه ای که کردم هر کدوم یه مزیتی دارن کدوم بنظر شما بهتره و با چه قیمتی می تونم تهیه اش کنم؟

ضمنا یه سوال دیگه معذرت سرتون رو درد میارم اونم اینکه مادر برد من ماکزیمم فرمولا هست ایا واسه کراس کردن به درد مبخوره عنی اینکه pci experes 16X هست هر دو گذرگاهش یا نه؟؟ خودم که فکر میکنم باید یکیش 16 اون یکی 8 باشه !!!! اگر اینوطور باشه پس کراس بی معناست دیگه؟؟؟؟!!!!!

شما بجای بنده باشین چیکار میکنن کدوم کارت رو نگه می دارین واسه خودتون؟؟

شرمنده اینهمه سوال واسه دفعه اول خیلی.....:(

www.cooling-

درود

دوست من اول چند تا سوال : ایا شما با این کارت حاضرتون مشکلی دارید که میخواید تعویضش کنید ؟

این کارت در حال حاضر موجود نیست که قیمت داشته باشم ولی اون زمانی که بود کارت خوبی بود به نظر من الان هم کارت خوبیه نمیدونم شاید کارهای شما بیشتر از کارایی این کارت باشه اگر این مورد رو روشن کنید ممنون میشم .

در مورد CPU هم به نظر من q6600 انتخاب بهتریه هم از نظر قیمت و هم از کیفیت و به روز شدن برنامه ها در اینده بر طبق چهار هسته ای ها ساخته میشن .

در مورد مادروبردتون هم فکر میکنم منظورتون ماکسیموس فورمولا باشه دیگه ؟

اگر چنین باشه من اطلاعاتی که دارم هر دو اسلاتش 16X هستش .

لینک به دیدگاه

جناب حسینی قیمت این قطعات چنده؟

lcd 1932 bw سامسونگ

cpu 2180 box

dvd rw samsung 22x

speaker edifier e3300 va e2200

ممنون قیمت بدین

درود

قیمتها حدودی هستند :

lcd 1932 bw سامسونگ = 209

cpu 2180 box = 69

dvd rw samsung 22x = 27.5

speaker edifier e3300 va e2200 = قیمتشون رو ندارم .

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت اقاي حسيني.

اگه ممكنه بگيد ram ddr2 bus 800 چه مدلي داريد + قيمت.همچنين مادر برد اي ام دي ساپورت كه از چيپستهاي پل شمالي وجنوبي مدل rd 700 استفاده كند.

با تشكر.

لینک به دیدگاه

درود

دوست من اول چند تا سوال : ایا شما با این کارت حاضرتون مشکلی دارید که میخواید تعویضش کنید ؟

این کارت در حال حاضر موجود نیست که قیمت داشته باشم ولی اون زمانی که بود کارت خوبی بود به نظر من الان هم کارت خوبیه نمیدونم شاید کارهای شما بیشتر از کارایی این کارت باشه اگر این مورد رو روشن کنید ممنون میشم .

در مورد CPU هم به نظر من q6600 انتخاب بهتریه هم از نظر قیمت و هم از کیفیت و به روز شدن برنامه ها در اینده بر طبق چهار هسته ای ها ساخته میشن .

در مورد مادروبردتون هم فکر میکنم منظورتون ماکسیموس فورمولا باشه دیگه ؟

اگر چنین باشه من اطلاعاتی که دارم هر دو اسلاتش 16X هستش .

ممنونم از جوابتون اما نفهمیدم کدوم کارت رو گفتین که خوبه منظور شما 2900 gt بود یا کالیبره ؟؟؟

کدومش بهتره ؟؟

برادر موچیکم چون طرفدار بازی کردنه واسه اون میخام فقط کارت گرافیک رو واسه بازی اون میخام

مثلا 2900 gt توی بازیهای اسانس کرید یا بازی گرید کم میاورد دیدم نق نق میکنه واسش این کالیبره رو گرفتم

الان ازش راضیه اما مشکلی که هست 2900 gt رو دستم مونده قیمت رو میخاستم که ببینم چقدر باید بفروشمش

ضمنا میبخشین یه مادربرد خوب توی رنج قیمت زیر 270 با چیپست انویدیا چی شما پیشنهاد میدین ؟؟

آیا این نوع چیپست محصول خوبیه ؟؟؟

ممنون باز هم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...