رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

power 1030w green +785w green

دورد

رضا جان 785 وات من ندبدم ولی 780واتش هستش که حدودا 149 تومانه و 1030وات هم حدودا 190 تومان

اگه ممكنه بگيد ram ddr2 bus 800 چه مدلي داريد + قيمت.همچنين مادر برد اي ام دي ساپورت كه از چيپستهاي پل شمالي وجنوبي مدل rd 700 استفاده كند.

دوست من رمهای باس 800 اکثر مدلها موجوده مثلا patriot - ocz - geil - corseir خلاصه اکثرا هم با اختلاف قیمت 5000 تومان از هم فاصله قیمتی دارن . در مورد مادربوردتون اگر زحمت بکشید و مدل دقیقشون رو بفرمایید خیلی بهتره چون اینطوری اشتباه من کمتر خواهد شد .

قیمت مانیتور Samsung 226bw Lcd 22 میخواستم. و اینکه از کدوم سریه S,a یا C

متاسفانه دوست عزیز توی بازار کم شده و اخرین بار حدودا 290 تومان بود .

لینک به دیدگاه

ممنونم از جوابتون اما نفهمیدم کدوم کارت رو گفتین که خوبه منظور شما 2900 gt بود یا کالیبره ؟؟؟

کدومش بهتره ؟؟

برادر موچیکم چون طرفدار بازی کردنه واسه اون میخام فقط کارت گرافیک رو واسه بازی اون میخام

مثلا 2900 gt توی بازیهای اسانس کرید یا بازی گرید کم میاورد دیدم نق نق میکنه واسش این کالیبره رو گرفتم

الان ازش راضیه اما مشکلی که هست 2900 gt رو دستم مونده قیمت رو میخاستم که ببینم چقدر باید بفروشمش

ضمنا میبخشین یه مادربرد خوب توی رنج قیمت زیر 270 با چیپست انویدیا چی شما پیشنهاد میدین ؟؟

آیا این نوع چیپست محصول خوبیه ؟؟؟

ممنون باز هم

درود

دوست من مشخصات دقیق و مدل و پارت نامبر کارت رو بفرمایید تا من بررسی کنم . و در ضمن اینها 2900Xt باید باشه نه GT .

مادربورد هم با پیچ اینویدیا چیزی سراغ ندارم و خیلی توی بازار کمه که حرفه ای باشه ولی با چیپ اینتل مدلهای خوب زیادی وجود داره .

لینک به دیدگاه

درود

آقای حسینی cpu : e8400 , e8500 آلان چنده ؟

روند تغییر قیمت این دو توی 10 روز آینده چگونه خواهد بود ؟؟

ممنون

لینک به دیدگاه

درود

آقای حسینی cpu : e8400 , e8500 آلان چنده ؟

روند تغییر قیمت این دو توی 10 روز آینده چگونه خواهد بود ؟؟

ممنون

درود

افشار جان قیمت الانشون حدودا 8400 الان شده 168 تومان و 8500 هم شده حدودا 185 تومان ولی در مود قیمتشون تا چند روز دیگه اطلاعای ندارم . البته میدونم اگر کم بشه بالا میره ولی اگر کم نشه همین حدودها میمونه .

لینک به دیدگاه

لطفا قيمت قطعات زير هركدام كه موجود بود:

1- MSI K9A2VM-FD,Abit A-S78H,Abit AX 78 , MSI k9a2 cf

2- 1GB*2 ram ddr2 bus 800 G.Skill NQ Series ,1GB*2 ram ddr2 bus 800 corsair

با تشكر.

لینک به دیدگاه

لطفا قيمت قطعات زير هركدام كه موجود بود:

1- MSI K9A2VM-FD,Abit A-S78H,Abit AX 78 , MSI k9a2 cf

2- 1GB*2 ram ddr2 bus 800 G.Skill NQ Series ,1GB*2 ram ddr2 bus 800 corsair

با تشكر.

درود

دوست من قطعاتیک هفرمودید اونهایی که موجود بوده رو براتون قیمت حدودیشو میزارم .

MSI k9a2 cf = 108000

Abit AX 78 = 91000 تومان که کم شده توی بازار

Abit A-S78H = 90000

ram corseir هم الان اگر موجود باشه حدودا 65 تومانه 2گیگش البته امارم دقیق نیست

لینک به دیدگاه

با سلام

شرمنده آقای حسینی یه سوال دیگه ازتون داشتم 1030 وات گرین آیا کابلهاش جدا میشه یا نه بعد اگر من بخوام یه پاور 1030 بگیرم به مشکل بر نمیخورم از نظر کیس چون کیسم یه خورده قدیمیه عکسش رو براتون گذاشتم و 1230 وات گرین قیمتش چنده+ cpu q6600 لطف کنید و قیمت بدید ممنون میشم .

با تشکر .

28rntoz.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

شرمنده آقای حسینی یه سوال دیگه ازتون داشتم 1030 وات گرین آیا کابلهاش جدا میشه یا نه بعد اگر من بخوام یه پاور 1030 بگیرم به مشکل بر نمیخورم از نظر کیس چون کیسم یه خورده قدیمیه عکسش رو براتون گذاشتم و 1230 وات گرین قیمتش چنده+ cpu q6600 لطف کنید و قیمت بدید ممنون میشم .

با تشکر .

28rntoz.jpg

درود

رضا جان پاور 1030 کابلهاش جدا نمیشه و در مورد کیست باید بگم که معمولیه و دقیقا نمیدونم که پاسخ این سیستم رو بده یا نه البته با این پاور 1030 فکر نکنم زیاد به مشکل بخوری ولی اگر 1230 وات که قیمتش حدودا 245 تومانه استفاده کنی یه مقدا به مشکل بر میخوری چون پاور بزرگیه .

Q6600 هم حدودا 178 تومانه .

لینک به دیدگاه

با سلام

ممنون آقای حسینی همین 1030 وات گرین رو تا چند روز دیگه + cpu q6600 ازتون میگیرم و اینکه اگر میدونید با این پاور یه وقت به مشکل بر میخورم در مورد کیس بگید شاید کمی صبر کنم و یه کیس هم بگیرم اگر هم مشکلی نیست خوب بهتر .

تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام ......

قیمت این دوتا کارت گرافیک رو می خواستم ::eek:

Xpertvision 9600GSO 384MB

Xpertvision 9600GSO 768MB

ممنون :(

لینک به دیدگاه

سلام ......

قیمت این دوتا کارت گرافیک رو می خواستم ::eek:

Xpertvision 9600GSO 384MB

Xpertvision 9600GSO 768MB

ممنون :(

درود

دوست من امروز چند جایی پرسیدم و از نمایندگیهای سازگار هم پرسیدم متاسفانه موجود نبود و من نتونستم گیر بیارم و قیمتش و بدم بهتون

لینک به دیدگاه

درود

دوست من امروز چند جایی پرسیدم و از نمایندگیهای سازگار هم پرسیدم متاسفانه موجود نبود و من نتونستم گیر بیارم و قیمتش و بدم بهتون

ممنون ولی هر وقت قیمتشو فهمیدید بهم خبر بدید ( بی زحمت :( )

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

ممنون ولی هر وقت قیمتشو فهمیدید بهم خبر بدید ( بی زحمت :( )

خیلی ممنون

حتما ولی فرقی نمیکنه که چه چیزی بخرید برند ها زیاد توی این رده فرقی ندارن و هر چیزی میتونید با این مدل بخرید مثل Club یا inno3d . البته اینرو بگم که چند روز قیمت 9600GT خیلی خوب شده و حدودا داره 165 تومان اعلام میشه که از نظر کیفیت از GSO قدرت بیشتری داره .

لینک به دیدگاه

آقای حسینی P45 neo3-f موجود هست؟ اگه هست قیمتش چنده؟

موجوده و قیمتش هم 135 تومانه .

لینک به دیدگاه

ممنونم سعید آقای گل. یه دونه یی!!!:(

آقای حسینی متاسفانه نداری!!....تقصیر خودتم نیست که نداری!!!....لنگه نداری!!!:eek:

لینک به دیدگاه

سعید جان این p5e3 permimum بالاخره به تهران رسید اگه نه دیگه من منتظر خبر شما می مونم دیگه

لینک به دیدگاه

حتما ولی فرقی نمیکنه که چه چیزی بخرید برند ها زیاد توی این رده فرقی ندارن و هر چیزی میتونید با این مدل بخرید مثل Club یا inno3d . البته اینرو بگم که چند روز قیمت 9600GT خیلی خوب شده و حدودا داره 165 تومان اعلام میشه که از نظر کیفیت از GSO قدرت بیشتری داره .

با سلام

اقاي حسيني با چه برندي.عجب قيمت خوبي...........................

لینک به دیدگاه

سعید جان این p5e3 permimum بالاخره به تهران رسید اگه نه دیگه من منتظر خبر شما می مونم دیگه

امروزم پیگیری کردم متاسفانه هنوز نیومده

اقاي حسيني با چه برندي.عجب قيمت خوبي...........................

دوست خوبم اگه خوشحال شدی میخوام خوشحالترت کنم و امروز 9600GT CLUB قیمتش 159 تومان .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست خوبم اگه خوشحال شدی میخوام خوشحالترت کنم و امروز 9600GT CLUB قیمتش 159 تومان .

موفق باشید

به نظر شما بازم میآد پایین تر یعنی صبر کنم ؟:(

لینک به دیدگاه

به نظر شما بازم میآد پایین تر یعنی صبر کنم ؟:(

دوست من حدودا یک ماه طول میکشه که بازم ارزونتر از این بشه . فعلا این قیمت میمونه .

لینک به دیدگاه

موفق باشید

از این اتفاقات برای کارتهای ATI هم رده 9600GT مثل 3850 و 3870 نیوفتاده؟ قیمت ارزونترین برند 3870 الان چنده؟

ممون

لینک به دیدگاه

اقاي حسيني گل

hd 4870x2 قيمتش چنده؟

تو بازار موجود هست؟

اگر نيست ايا شما اين كارت گرافيك را وارد ميكنيد؟

كي؟

لینک به دیدگاه

موفق باشید

وااااااااااااااااااااااااااااي.نكنه club حراج كرده.اينجوري كه برنداي ديگه بايد برن جلو بوق بزنن.اقاي حسيني شما كيفيت club رو تاييد ميفر ماييد؟

لینک به دیدگاه

دوستان اگه ميشه قيمت كارتهاي گرافيك Ati رو كه در حد 80 تا 100 تومن هستن رو معرفي كنين .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...