رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

از این اتفاقات برای کارتهای ATI هم رده 9600GT مثل 3850 و 3870 نیوفتاده؟ قیمت ارزونترین برند 3870 الان چنده؟

چرا ارزونتر شدن و الان 3870 حدودا 200 تومان و 3850 هم حدودا 168 تومان

اقاي حسيني گل

hd 4870x2 قيمتش چنده؟

تو بازار موجود هست؟

اگر نيست ايا شما اين كارت گرافيك را وارد ميكنيد؟

كي؟

دوست من ایندفعه ما رفتیم روی خط اینویدیا و یه سری از محصولات زوتاک رو خریداری کردیم که اگر خدا و گمرک ایران بخواد تا 20 روز دیگه میاد و من روز شنبه اعلام میکنم که کدوم مدلهاشو داریم میاریم . قیمت نپرسید عالی

به احتمال زیاد هم روی 4870 X2 هم داریم فکر میکنیم ولی کانال خوبی برای خرید پیدا کردیم حتما انجام میدیم .

وااااااااااااااااااااااااا اااي.نكنه club حراج كرده.اينجوري كه برنداي ديگه بايد برن جلو بوق بزنن.اقاي حسيني شما كيفيت club رو تاييد ميفر ماييد؟

نه عزیز قیمتها خوب شده و قیمت بقیه خوب نیست . ما هم 9600 GT زوتاک رو خریدیم میاد به زودی

دوستان اگه ميشه قيمت كارتهاي گرافيك Ati رو كه در حد 80 تا 100 تومن هستن رو معرفي كنين .

توی این رده به غیر 3650 512mb DDR3 که قیمتش حدودا 91000 تومانه پیشنهاد نمیشه .

لینک به دیدگاه

درود

دوستان قیمت می خواستم لطفا فوری

Lcd Monitor samsung T1900

ممنون

هنوز که خبری توی بازار نیست ولی من میتونم هفته دیگه امار از سما بگیریم که کی میاره و پخشش میکنه .

لینک به دیدگاه

سلام .

قیمت ZOTAC 9600gt Amp 512 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میگن این کارت اورکلاک شده. چجور کارتی هست ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام .

قیمت ZOTAC 9600gt Amp 512 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میگن این کارت اورکلاک شده. چجور کارتی هست ؟؟؟؟

درود

خوب باید بیاریم بعدا همه چیز رو اعلام میکنیم ولی قیمتهای ما توی محصولات زوتاک خوب خواهد بود و دوستان رو راضی میکنه . ولی حدودا باید بگم که 170 تومانه ولی ارزونترشو باید بیاد بعد

لینک به دیدگاه

اقاي حسيني 260 يا 280 هم وارد ميكنيد؟

280 توی سفارشمون هستش ولی 260 به اتفاق نظر دوستان در حال حاضر ارزش خرید نداشت .

لینک به دیدگاه

با سلام

سعید جان قیمت xfx 8600gt رو میخواستم در ضمن آیا امکان داره نوش 60 باشه و در این رنج قیمت چی دیگه هست

لینک به دیدگاه

با سلام

سعید جان قیمت xfx 8600gt رو میخواستم در ضمن آیا امکان داره نوش 60 باشه و در این رنج قیمت چی دیگه هست

درود

علیرضا جان 8600GT XFX در حال حاضر دو مدل هستش یکی 512mb DDR2 که حدودا 90 تومانه و 1GB هم که 100 تومانه ولی من پیشنهاد نمیکنم که این رو بخرید . و توی رنج بالای 60 تومان یعنی 66 تومان 8500GT هستش 512Mb

لینک به دیدگاه

با سلام

سعید جان یه کمک کن ببینیم میشه برا 3 شنبه ازتون خرید کنیم . اگر خدا بخواد ...

Cpu amd 4400

cpu 2180

motherbord msi ultra

main elite 945gct-m2/1333

ram 1gb ddr2 apaser buss800

ram 1 gb king 667

hard 160 gb western

8600gt ddr2 512

vga 8400 gs 512 real

ati 3650

powerاز اینهایی که ریل نیستن

لینک به دیدگاه

با سلام
سعید جان یه کمک کن ببینیم میشه برا 3 شنبه ازتون خرید کنیم . اگر خدا بخواد ...

Cpu amd 4400 = در حال حاضر یه مقدار کم شده و 4800 اگر موجود باشه حدودا 57 تومانه

cpu 2180 = 66000

motherbord msi ultra = حدودا 62000

main elite 945gct-m2/1333 = اگر دنبال مدل ارزونتر هستید من elite GF7050 رو پیشنهاد میکنم که چیپش اینویدیاست و رم باس 800 هم ساپورت میکنه که 44 تومانه .

ram 1gb ddr2 apaser buss800= پایتریوت هستش 22 تومان

ram 1 gb king 667 = 19500

hard 160 gb western = اگر باشه حدودا 39 تومان

8600gt ddr2 512 = حدودا 85 تومان

vga 8400 gs 512 real = 45

ati 3650= DDR3 91000

powerاز اینهایی که ریل نیستنپاور معمولای هم حدودا 12 تومان

لینک به دیدگاه

قیمت 9800 Gtx الان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حدودا اکثر مدلها 350 تومانه البته اگر توی بار ما هم توی زوتاک هستش که حدودا 20 روز دیگه میاد.

لینک به دیدگاه

سلام ....

قیمت اینارو می خوام :

Xpertvision 9600GSO 384MB

Xpertvision 9600GSO 768MB

راستی کیفیت این کارت گرافیک خوبه ؟:confused::)

ram 1gb ddr2 kingston

power green GP480A

خیلی ممنون ;);)

لینک به دیدگاه

سلام

می خواستم بدونم این دو قطعه در بازار هست و اگر ممکنه قیمتش رو هم بفرمایید

q9450 intel

و

sapphire 4850 hd toxic

لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید.

آقای حسینی لطفا:

asus p5e

cpu e8500

و یه سوال هم ازتون داشتم آقای حسینی من میخوام 2 گیگ رم اضافه کنم و متاسفانه gskill 2gb 1066 موجود نبود داخل بازار البته مدتی پیش بود که خودتون گفتید و باتایمینگ متفاوت هم که نمیشه آیا داخل بازار رم دیگه ای هستش که تایمینگشون مثل همین رمهای GSKILL باشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

اگه ميشه قيمت اينارو به من بديد ؟؟

CPU : Intel - dual core - E2180

RAM : Patriot - dual Channel - 2GB (2x1GB)

VGA : ATI 3650 - 512MB DDR3

MAIN : ASUS P5KPL-C

DRW : ASUS 20x sata

يه كارت صداي معمولي در حد 20 الي 25 هم معرفي كنيد .

لینک به دیدگاه

و یه سوال هم ازتون داشتم آقای حسینی من میخوام 2 گیگ رم اضافه کنم و متاسفانه gskill 2gb 1066 موجود نبود داخل بازار البته مدتی پیش بود که خودتون گفتید و باتایمینگ متفاوت هم که نمیشه آیا داخل بازار رم دیگه ای هستش که تایمینگشون مثل همین رمهای GSKILL باشه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

داش رضا مطمئنی نبود چون من شک دارم

لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید ....من میخواستم نظرتون رو در مورد این قطعات بدونم. و دیگه اینکه میخوام یه سیستم خیلی خوب تا چند وقت دیگه بگیرم و میخوام تا حدود 2 میلیونم هزینه کنم . میخواستم ببینم با این هزینه ای که میکنم بهترین قطعاتی که می تونم بگیرم چیه ؟این قطعاتی که خودم میگم خوب هست؟ اگه قیمتشونم بهم بدید که خیلی خوبه دیگه:

مادربورد: Asus Rampage Formula (چیپ ست: Intel x48-ICH9R)

NFORCE 790i (xfx یا zotac)

Gigabyte Intel x48-DQ6 (میخواستم ببینم از این سه مدل کودوم بهتره یا اصلا انتخابای خوبی هست؟ اگه مدل بهتری به نسبت قیمت و کارایی میشناسید بگید).

پردازنده: intel: core 2 Duo E8500 یا intel: Core 2 Quad Q6600 (کودوم بهتره ؟یه 2 هسته ای قوی یا یه 4 هسته ای متوسط).

کارت گرافیک: Geforce GTX 280 OR 260( کودوم نسبت به کارایی و قیمت مناسب تره ؟ من شنیدم که 260 تقریبا همون کاره 280 رو میکنه و نسبت به قیمتش مناسب تره . نظره شما چیه؟)

مانیتور: سامسونگ T1900 19"wide

منبع تغذیه : cooler Master ucp 900 w (این منبع تغذیه ازنظر قدرت فک کنم خووب بااشه ولی در مورد صدایی که تولید میکونه چی؟ صداش خیلی زیاد و ازار دهنده نیست؟)

Hard drive: samsung spinpoint F1 (یک ترابایت)

CD-ROM يا CD-RW/DVD-ROM چی بگیرم بهتره؟

در مورد RAM هم اگه بگید چی تو بازار خوبه که ممنون میشم .(میخوام 2 تا 2g بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی بهتره).

پاور و خنک کننده چی بگیرم ؟(اصلا پاور چی هست و به چه دردی میخوره؟!).

با تشکر. (من این پست رو قبلا دادم ولی به من قیمت ندادین اقای حسینی گفت اینجا بدم تا قیمت قطعاتی که گفتم رو بهم بگید)

لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید.

آقای حسینی لطفا:

asus p5e

cpu e8500

درود

asus p5e = حدودا 220 تومانه و اگر خواستید بیشتر هزینه کنید میتونید ماکسیموس فورمولا بردارید که حدودا 260 تومان شده

cpu e8500 = حدودا 185 تومانه

در مورد رم هم میتونید کروشیال بر دارید که حدودا 85 تومانه که تایمینگش فکر میکنم با Gskill یکیه

اگه ميشه قيمت اينارو به من بديد ؟؟

CPU : Intel - dual core - E2180

RAM : Patriot - dual Channel - 2GB (2x1GB)

VGA : ATI 3650 - 512MB DDR3

MAIN : ASUS P5KPL-C

DRW : ASUS 20x sata

يه كارت صداي معمولي در حد 20 الي 25 هم معرفي كنيد

قیمتها رو حدودی بهتون مید م

CPU : Intel - dual core - E2180 = 66

RAM : Patriot - dual Channel - 2GB (2x1GB)= 46

VGA : ATI 3650 - 512MB DDR3= 91

MAIN : ASUS P5KPL-C= 72 یه مقدار گرون شده چند روزه

DRW : ASUS 20x sata = حدودا 30 تومانه

يه كارت صداي معمولي در حد 20 الي 25 هم معرفي كنيد = توی این رنج قیمت هم باید کریتیو ببرید و به نظر من با انیبردذ این مادربورد زیاد تفاوتی نداره مگر اینکه شما خودتون بخواید بخریدش برای دل خودتون

لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید ....من میخواستم نظرتون رو در مورد این قطعات بدونم. و دیگه اینکه میخوام یه سیستم خیلی خوب تا چند وقت دیگه بگیرم و میخوام تا حدود 2 میلیونم هزینه کنم . میخواستم ببینم با این هزینه ای که میکنم بهترین قطعاتی که می تونم بگیرم چیه ؟این قطعاتی که خودم میگم خوب هست؟ اگه قیمتشونم بهم بدید که خیلی خوبه دیگه:

مادربورد: Asus Rampage Formula (چیپ ست: Intel x48-ICH9R)

NFORCE 790i (xfx یا zotac)

Gigabyte Intel x48-DQ6 (میخواستم ببینم از این سه مدل کودوم بهتره یا اصلا انتخابای خوبی هست؟ اگه مدل بهتری به نسبت قیمت و کارایی میشناسید بگید).

پردازنده: intel: core 2 Duo E8500 یا intel: Core 2 Quad Q6600 (کودوم بهتره ؟یه 2 هسته ای قوی یا یه 4 هسته ای متوسط).

کارت گرافیک: Geforce GTX 280 OR 260( کودوم نسبت به کارایی و قیمت مناسب تره ؟ من شنیدم که 260 تقریبا همون کاره 280 رو میکنه و نسبت به قیمتش مناسب تره . نظره شما چیه؟)

مانیتور: سامسونگ T1900 19"wide

منبع تغذیه : cooler Master ucp 900 w (این منبع تغذیه ازنظر قدرت فک کنم خووب بااشه ولی در مورد صدایی که تولید میکونه چی؟ صداش خیلی زیاد و ازار دهنده نیست؟)

Hard drive: samsung spinpoint F1 (یک ترابایت)

CD-ROM يا CD-RW/DVD-ROM چی بگیرم بهتره؟

در مورد RAM هم اگه بگید چی تو بازار خوبه که ممنون میشم .(میخوام 2 تا 2g بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی بهتره).

پاور و خنک کننده چی بگیرم ؟(اصلا پاور چی هست و به چه دردی میخوره؟!).

با تشکر. (من این پست رو قبلا دادم ولی به من قیمت ندادین اقای حسینی گفت اینجا بدم تا قیمت قطعاتی که گفتم رو بهم بگید)

دوست خوبم به لینک زیر مراجعه کنید من در اونجا جوابتون رو دادم .

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?p=12389#post12389

لینک به دیدگاه

سلام ....

قیمت اینارو می خوام :

راستی کیفیت این کارت گرافیک خوبه ؟:confused:;)

ram 1gb ddr2 kingston

power green GP480A

خیلی ممنون :eek:;)

سلام .....

قیمت اینا رو می خواستم !

ممنون :confused:;)

لینک به دیدگاه

راستی کیفیت این کارت گرافیک خوبه ؟

ram 1gb ddr2 kingston

power green GP480A

درود

دوست من با وجود پایین اومدن قیمت 9600GT این مدلهای 9600GSO پیشنهاد نمیشه چون حدود 15 درصد ضعیفتر هستن .

ram 1gb ddr2 kingston = 19

green GP480A = یه مقدار کم شده ولی حدودا 46 تومانه

لینک به دیدگاه

داش رضا مطمئنی نبود چون من شک دارم

آقای حسینی که گفتن نیست .

لینک به دیدگاه

آقای حسینی که گفتن نیست .

تا چند وقت پیش بودش ولی الان باس 1000 فکر میکنم موجود باشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...