رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

یادم رفت اینم بپرسم.

مادربرد Ga-ep45-ds5 تو بازار اومده و اگه اومده قیمتش چنده؟

لینک به دیدگاه

با سلام.

آقای حسینی من یک سوال دارم البته سوالم درمورد قیمت قطعات نیست یک سوال فنی هست.

همونطور که می دونید در مادربردهای گیگابایت یک لیستی به نام مموری ساپورت لیست وجود داره.و در اون لیست اسم یکسری از رم ها که با مادربرد سازگاری دارند اومده.حالا سوال من اینه که فقط و فقط باید رم نوشته شده تو اون لیستو برای مادربرد گرفت یا نه؟یعنی اگه یه رم دیگه که تو لیست نیومده بخرم مادربرد اون رم ساپورت نمی کنه؟

بعنوان مثال من مادربرد ga ep45-ds4p رو مد نظر دارم با رم ocz pc2-8500 reaper یا ocz platinum که در لیست رم های مورد ساپورت این مادربرد نیومده.

اینم لینک لیست رم های مورد ساپورت مادربرد ga ep45-ds4p:

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-ep45-ds4p.pdf

اين رمهايي كه شما ميفرماييد رو بسياري از دوستان روي همين مين دارن استفاده ميكنن.مشكلي بوجود نمياد.سايت گيگا رمهايي رو كه خودش تست كرده قرار ميده و اين دليل بر اين نميشه كه رمهاي ديگه روش جواب نده.

لینک به دیدگاه

با سلام.

آقای حسینی من یک سوال دارم البته سوالم درمورد قیمت قطعات نیست یک سوال فنی هست.

همونطور که می دونید در مادربردهای گیگابایت یک لیستی به نام مموری ساپورت لیست وجود داره.و در اون لیست اسم یکسری از رم ها که با مادربرد سازگاری دارند اومده.حالا سوال من اینه که فقط و فقط باید رم نوشته شده تو اون لیستو برای مادربرد گرفت یا نه؟یعنی اگه یه رم دیگه که تو لیست نیومده بخرم مادربرد اون رم ساپورت نمی کنه؟

بعنوان مثال من مادربرد ga ep45-ds4p رو مد نظر دارم با رم ocz pc2-8500 reaper یا ocz platinum که در لیست رم های مورد ساپورت این مادربرد نیومده.

اینم لینک لیست رم های مورد ساپورت مادربرد ga ep45-ds4p:

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-ep45-ds4p.pdf

درود

دوست من سوال خوبی بود و در تایید حرفهای AZBY جان باید بگم که اون رمهایی که توی دفترچه مادربوردها و سایتشون میزنن توسط اون رکت تولید کننده مادربورد تست شده و به همین خاطره که اون رو تایید میکنن و میخوان کار شما رو راحت کنن ولی این (اصلا و ایدا به قول علی دایی )دلیل بر این نمیشه که سایر رمها رو ساپورت نکنه .

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی لطفا:

q9300

q6600

e8500

تشکر.

قیمتها اینها یه مقدادر نوسان داره :

q9300 = 288

q6600 = 204 شای امروز گرونتر هم بشه ولی هفته دیگه اگه بیاد ارزونتر میشه .

e8500 = موجود نیست فعلا

لینک به دیدگاه

با سلام.

این افزایش قیمت قطعات مثل اینکه 30 درصد بوده نه 3 درصد .شرکت گرونفروش فونیران کارت ساپفایر4850 رو که هفه قبل 250000 تومان بوده کرده 280000 و 4870 که 360000 بوده کرده 380000 تومان.تو سایت های فروش آنلاین(اون ور مرزی) هر روز به دلیل ورود قطعات جدید قیمت قطعات قبلیشون کمتر می شه اما مثل اینکه ما ایرانیا قدر قدیمیارو خوب می دونیم و روز به روز به قدیمیا بیشتر ارج می دیم.

خوب پس از ذکر این مقدمه و متذکر شدن این خصلت بس نیکو در ایرانیا.

آقای حسینی لطف کنید:

case green:

1. tuniq3

2. vine2

و قیمت maxtor sata2 320gb و 500 gb.

asus 4870.

ببخشید اگه زیاد شد.

لینک به دیدگاه

سلام. چندتا سیستم می نویسم قیمت نهایی با نصب قطعات چند در می اد :

p5q

q6600

4850 his icqo

patriot 2 gig - 800 bus

535 w green

250 gig /maxtor

سیستم دوم

لینک به دیدگاه

قیمت کل این سیستم با نصب قطعات چند میشه:

p5q

q6600

4850 his icqo

2gig/ 800 bus / kinston

250 gig/ maxtor

535 w / green

لینک به دیدگاه

قيمت كارت گرافيك ايسوز مدلasusen9600gt Matrix/htd/512رو مخواستم و الا ن كارت گرافيگ تا 280 چي خوبه كه دو سه سال هر بازي بياد جواب بده

لینک به دیدگاه

قيمت كارت گرافيك ايسوز مدلasusen9600gt Matrix/htd/512رو مخواستم و الا ن كارت گرافيگ تا 280 چي خوبه كه دو سه سال هر بازي بياد جواب بده

با سلام

دوست عزیز به نظر من یا 4850 ویا 9800gtx+ هر دو این کارتها توی این رنج قیمت کارتهای خوبی هستند ولی اگر من باشم 9800 رو برمیدارم چون برای بازی میخواید و کارتهای انویدیا از ati بهتر جواب میده برای بازی .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام.

این افزایش قیمت قطعات مثل اینکه 30 درصد بوده نه 3 درصد .شرکت گرونفروش فونیران کارت ساپفایر4850 رو که هفه قبل 250000 تومان بوده کرده 280000 و 4870 که 360000 بوده کرده 380000 تومان.تو سایت های فروش آنلاین(اون ور مرزی) هر روز به دلیل ورود قطعات جدید قیمت قطعات قبلیشون کمتر می شه اما مثل اینکه ما ایرانیا قدر قدیمیارو خوب می دونیم و روز به روز به قدیمیا بیشتر ارج می دیم.

خوب پس از ذکر این مقدمه و متذکر شدن این خصلت بس نیکو در ایرانیا.

آقای حسینی لطف کنید:

case green:

1. tuniq3

2. vine2

و قیمت maxtor sata2 320gb و 500 gb.

asus 4870.

ببخشید اگه زیاد شد.

درود

دوست من هر كشوري مشكلات خاص خودشو داره وايران هم مشكلات خوشو ولي با اين همه بايد ساخت .

براي قيمت جديد كيسهاي گرين به لينك زير بريد :

http://lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=186

براي هارد هم :البته قيمتهاش يه مقدار بالا رفته و فكر ميكنم به دليل رقابت ربازار بياد پايين :

http://lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=131

asus 4870 هم فكر نميكنم توي بازار باشه و من نديدم شايد باشه

لینک به دیدگاه

p5q = 145

q6600 = بالا رفته و روي 204 تومانه

4850 his icqo = 263000تومان

2gig/ 800 bus / kinston = حدودا 39

250 gig/ maxtor = 46500

535 w / green= 54000 تومان

من خودم در قيمت 280 تومان هيچ چيزي رو به جز 9800GTX+ پيشنهاد نميدم امروز دارن بچه ها اينها رو تست ميكنن و فكر ميكنم نتجه اوليه شو بهتون ميگم .

سلام.

آقای حسینی لطف کنید قیمت لپ تاپ:

HP Pavilion dv6835nr

دوست گلم به اين تاپيك بريد لطفا :

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=1420&page=2

لینک به دیدگاه

قیمت 9800gtx از برند های مختلف توی بازار رو میخواستم.

مرسی.

درود

با وجود 9800GTX+ توي بازار 9800GTX پيشنهاد نميشه ولي :

9800GTX = asus 320 toman

9800GTX club هم هستش كه فكر ميكنم خون جلو چشماشون رو گرفته و دارن روي 340 اعلام ميكنن .

GIGA هم فكر ميكنم حدود 400 تومان باشه كه اصلا و ابدا ارزش خريد نداره .

9800GTX+ هم موجوده كه 9800GTX قويتزه ZOTAC 280000 تومان

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت آقای حسینی، ممنون میشم قیمت این قطعات رو لطف کنید :

q6600

p5q

patriot 1x2 gig 800

9500gt

pionee sata

western 500gig / western 250 gig / western 320 gig

case : cooler master cm690

و یه پاور گرین متناسب با قطعات

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.یه زحمتی میکشید قیمت دقیق دقیق کیس CM-690 Cooler Master رو بگیرید.والا دست این بازار موندم چی کار کنم.از پاساژ رضا پرسیدم گفت 105 تومن بعد از پاساژ ایران پرسیدم گفت 85 تومن.چی بگم آخه؟!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت آقای حسینی، ممنون میشم قیمت این قطعات رو لطف کنید :

q6600

p5q

patriot 1x2 gig 800

9500gt

pionee sata

western 500gig / western 250 gig / western 320 gig

case : cooler master cm690

و یه پاور گرین متناسب با قطعات

با تشکر

برای پاور یه 535 گرین عالیه و راحت جواب میده.

فقط حواست باشه جای 535 یه 530 نگیری چون از نظر قیمتی فرقی ندارن ولی 535 گرینpfc active هست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اگه دوست داری یک جنسو 30-40 درصد گرونتر از جاهای دیگه بخری حتما از پاساژ رضا بخر.در ضمن اینم بگم علاوه بر اینکه یک جنسو 30-40 درصد گرونتر از جاهای دیگه میدن دارای 2 حسن دیگه هم هستن:

1- اصلا و ابدا تخفیف نمی دن(با اینکه جنسو 2 براربر قیمت پاساژ بغلی می دن).

2-وقتی یک جنس معیوب بخری ازشون(دارای آسیب فیزیکی) ببری و بخوای عوض کنی قبول نمی کنند.

این بود حاصل 4-5 سال تجربه بنده در رابطه با فروشنده های گل بازار رضا.:D

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.یه زحمتی میکشید قیمت دقیق دقیق کیس CM-690 Cooler Master رو بگیرید.والا دست این بازار موندم چی کار کنم.از پاساژ رضا پرسیدم گفت 105 تومن بعد از پاساژ ایران پرسیدم گفت 85 تومن.چی بگم آخه؟!!!!!!!!

من قبلا گفته بودم که اصلا برای خرید طرف بازار رضا نرید اینم دلیلشه.!!! :eek:

اصلا به جز اینکه گرون میگن خیلی هم بی ادب هستن من قبلا زیاد میرفتم هر موقه هم میخواستم قیمت بگیرم فروشنده میگفت اگه میخوای بخری قیمت بدم.!!!!:D

لینک به دیدگاه

برای پاور یه 535 گرین عالیه و راحت جواب میده.

فقط حواست باشه جای 535 یه 530 نگیری چون از نظر قیمتی فرقی ندارن ولی 535 گرینpfc active هست.

خیلی ممنون دوست عزیز

میشه اسم مدلش رو هم بگی + قیمت

گرین بگیرم بهتره یا تو رنج قیمت گرین برند خوب دیگه ایی هم هست؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...