رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

آقای حسینی

قیمت مانیتورهایی که تو سایت گذاشتید با گارانتی هست؟؟

بله . مادیران و سام سرویس

لینک به دیدگاه

سلام آقاي حسيني.قيمت فن كيس Tt A1926 رو لطف ميكنيد.با اون فني كه تو سايتتون گزاشتين فرق ميكنه ها!

لینک به دیدگاه

با سلام

آقای حسینی این فن ThermalTake A2460 از نظر سرعت و تهویه هوای داخل کیس آیا با فنهای 12 سانتی دیگه مثل همین فنی که در پشت کیس nzxt tempest هستش فرقی داره یا نه یا اینکه نه فرقی باهم ندارند و فقط این فن tt دما رو نشون میده و........

با تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام آقاي حسيني.قيمت فن كيس Tt A1926 رو لطف ميكنيد.با اون فني كه تو سايتتون گزاشتين فرق ميكنه ها!

متاسفانه این فن رو ندارم عزیز

آقای حسینی این فن ThermalTake A2460 از نظر سرعت و تهویه هوای داخل کیس آیا با فنهای 12 سانتی دیگه مثل همین فنی که در پشت کیس nzxt tempest هستش فرقی داره یا نه یا اینکه نه فرقی باهم ندارند و فقط این فن tt دما رو نشون میده و........

در کل شاید حدود 10 درصد خنکتر باشه و دور فن بیشتر باشه ولی امکانت و زیبایی این فنهای ترمالتک هستش که بیشتر مورد پسنده . حالا دیگه بستگی به خریدار داره که کدوم رو بخره .

لینک به دیدگاه

در کل شاید حدود 10 درصد خنکتر باشه و دور فن بیشتر باشه ولی امکانت و زیبایی این فنهای ترمالتک هستش که بیشتر مورد پسنده . حالا دیگه بستگی به خریدار داره که کدوم رو بخره

با سلام

آقای حسینی این کیس nzxt tempets واقعا خنکه و به من ثابت شد و اصلا نیازی به این فن هم نیست ولی خواستم بدونم که آیا فرقی دارند با هم یا نه و با توجه به اینکه دما رو نشون میده و درب کاور کیس من شیشه ای هستش یه دونه میگیرم .

تشکر.

لینک به دیدگاه

با سلام

آقای حسینی این کیس nzxt tempets واقعا خنکه و به من ثابت شد و اصلا نیازی به این فن هم نیست ولی خواستم بدونم که آیا فرقی دارند با هم یا نه و با توجه به اینکه دما رو نشون میده و درب کاور کیس من شیشه ای هستش یه دونه میگیرم .

تشکر.

من در خدمتم رضا جان ولی این کیس تمپست چندین بار اینجا سیستم بسته شده و حتی یکیشو توی سایت گذاشتیم که واقعا خوب عمل کرده .

لینک به دیدگاه

جناي حسيني مادبرد Biostar TA790GX با گرافيك آنبورد ATI HD 3300 تو بازار هست

تعداد خیلی کم موجود حدود 110 تومان

لینک به دیدگاه

با سلام یه مادر برد توپ که فنوم 9850 black editon ساپورت کنه من خودم گیگاداشتم ده روز نشد رفت گارانتی تعویض دادن مدلش giga ma 770-ds3

لینک به دیدگاه

با سلام یه مادر برد توپ که فنوم 9850 black editon ساپورت کنه من خودم گیگاداشتم ده روز نشد رفت گارانتی تعویض دادن مدلش giga ma 770-ds3

رو قطعات نمیشه کاملا حساب کرد مثل لپ لپ میمونن یک بار خوبن یک بار بد .

asus m3a32-mpv deluxe chandeee

va

giga ma790-dsq6

giga 790-dsq5

chandeeeee???

دوست خوبم فکر میکنم یه مقدار مدلها رو اشتباه نوشتی :

asus m3a32-mvp = 245000

giga 790 DQ6 = 298000

لینک به دیدگاه

با سلام.

آقای حسینی لطف کنید قیمت به روز اینارو بدید:

ga-ep45-ds4p

ga-ep45-dq6

ga-ep45-extreme

e8500

4870 asus یا sapphire یا his.

ببخشید که زیاد شد.

لینک به دیدگاه

Xfx 9600gt 512 Mb چنده ؟

دوست گلم XFX رو از دوستمون AZBY بپرس چون من سراغ ندارم ولی ما ZOTAC رو موجود داریم برای بچه های فروم 160 تومان

ga-ep45-ds4p

ga-ep45-dq6

ga-ep45-extreme

e8500

4870 asus یا sapphire یا his.

ga-ep45-ds4p = 265

ga-ep45-dq6 = امار ندارم

ga-ep45-extreme = امار ندارم

e8500 = موجود نیستش متاسفانه

4870 asus یا sapphire یا his. = الان فقط فورس 3D رو سراغ دارم حدود 365 تومان

لینک به دیدگاه

دوست گلم XFX رو از دوستمون AZBY بپرس چون من سراغ ندارم ولی ما ZOTAC رو موجود داریم برای بچه های فروم 160 تومان

کیفیت ZOTAC بهتر یا XFX ؟!

ZOTAC انگار دو مدل داره ( AMP! E و ZONE E ) اینا باهم چه فرقی دارن و لطف کنید قیمته دو نوعش رو بنویسید ...

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام آقاي حسيني.لطف ميكنيد قيمت دقيق فن ترمالتيك A1926 رو بگيد چون قصد خريدشو دارم.‎)‎البته از شما‎(‎

با تشكر

لینک به دیدگاه

کیفیت ZOTAC بهتر یا XFX ؟!

ZOTAC انگار دو مدل داره ( AMP! E و ZONE E ) اینا باهم چه فرقی دارن و لطف کنید قیمته دو نوعش رو بنویسید ...

ممنون

دوست گلم در مورد بهتر بودن این کالاها من چیزی نگم بهتره و از سایر دوستان و سایتهای خارجی پرسو جو کنید .

و الان در حال حاضر مدلهای موجود ما توی لینک زیر هستش :

http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=145

شباهت این دو تا در اینه که هر دو اورکلاک شدست و فرقشون توی اینه که ZONE یا واتر کولینگه یا هیتسنگ داره و AMP هم اورکلاک شده هستش با فن .

لینک به دیدگاه

سلام آقاي حسيني.لطف ميكنيد قيمت دقيق فن ترمالتيك A1926 رو بگيد چون قصد خريدشو دارم.‎)‎البته از شما‎(‎

با تشكر

متاسفانه من قیمت ندارم عزیز.

لینک به دیدگاه

يعني اگر بخوام نميتونيد جور كنيد؟

امروز چند جا پرسیدم که گفتم موجود نبود. من واقعا شرمندم .

لینک به دیدگاه

شرمندم كرديد آقاي حسيني.شما دستتون اينقدر خوبه كه ميخواستم از شما بگيرم.از سبز كامپيوتر كه نمايندگيه فونيران در پاساژ ايرانه بپرسم شايد داشته باشند.با تشكر از لطف هميشگيتون.

لینک به دیدگاه

با سلام.

آقای حسینی من بعد کلی بررسی در نهایت تصمیم گرفتم سی پی یو q9400 رو بگیرم

اگه میشه قیمت به روز این سی پی یو رو بدبد.در ضمن من می خوام از شما بگیرم تخفیف که می دید!!!!!!!!

در ضمن تو سایت های معروف سخت افزار مثل tomshardware گفتن که این سی پی یو(q9400(

با وجود سی پی یو q9450 با 12mb cach ارزش خرید نداره.می خواستم بدونم ایا این q9400 در حد 2 هسته ای هایی مثل e8400 یا e8500 هستش؟(اونا که می گن 2 هسته ای های e8400 و e8500 بهتر از q9400 هستن.البته به نسبت پولی که می دی).

اگه واقعا اینطوره بهتره من q9450 رو بگیرم .لطفا قیمت این q9450 هم بدید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...