رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

اقای حسینی 4850 سافایر و هیز رو قیمت بدید و همین طور 2 گیگ crucial ballistix tarcer 800 و ایا خنک کننده ای برای گرافیک نمیشنایسد که روی 4850 نصب بشه اگه میشه قیمتش رو هم بدهید. با تشکر

لینک به دیدگاه

اقای حسینی 4850 سافایر و هیز رو قیمت بدید و همین طور 2 گیگ crucial ballistix tarcer 800 و ایا خنک کننده ای برای گرافیک نمیشنایسد که روی 4850 نصب بشه اگه میشه قیمتش رو هم بدهید. با تشکر

با سلام

در مورد 4850 سافایر من الان پستتون رو دیدم در مورد رم هم همینطور فردا براتون امار میگیرم . در مورد فن یک فن براش پیدا کردیم که 40 درجه دما رو کاهش میده البته این به گفته و تست دوستانه که یک بار دیگه این تست صورت بگیره اون فن رو معرفی میکنیم .

لینک به دیدگاه

دوست من قیمت 4850 سافایر در حال حاضر حدودا 260 هست. پیشنهاد میکنم از برند گیگا بگیری که 255 تومان هست این قیمت ها مال دیروز هست.

لینک به دیدگاه

قیمت سافایر رو که دوستمون دادن .ولی رمتون فکر میکنم حدودا 85 باشه .

لینک به دیدگاه

آقای حسینی فن ک.لر مستر hyper 212 تو بازار هست؟اگه هست لطفا قیمتش را بدهید و اگه نیست آیا tuniq tower هست؟لطفا قیمتشو بگید.

لینک به دیدگاه

با سلام.

آقای حسینی لطفا قیمت دقیق کارت hd 4850 radeon sapphire رو با گارانتی معتبر بدید.من خودم که قیمت گرفتم با گارانتی فونیران 285 تومن.خود من حاضرم حداکثر تا 270 تومن بخرم.اگر جایی سراغ دارید که سقف قیمت این کارت نهایت 270 هست من همون روز خریدار هستم.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

قیمت نوت بوک Dell latitude D830 مدل T9300 دارشو می خواستم.

خوب این مدلش الان با مشخصات زیر موجود توی بازار و قیمتش حدودا 1550000 تومانه .

cpu 2.5

ram 4gb

hdd200gb

vista

vga quadro 140

hyper 212

فعلا توی بازار نیستش ولی tuniq tower موجوده و حدودا 52 تومانه .

cpu : e7200 = 125

ram : 2 * 1 gb geil 800= 75 تومان پلایتنیم CL4

main : p35 ds3l = 120

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام.

آقای حسینی لطفا قیمت دقیق کارت hd 4850 radeon sapphire رو با گارانتی معتبر بدید.من خودم که قیمت گرفتم با گارانتی فونیران 285 تومن.خود من حاضرم حداکثر تا 270 تومن بخرم.اگر جایی سراغ دارید که سقف قیمت این کارت نهایت 270 هست من همون روز خریدار هستم.

با تشکر.

درود

متاسفانه من نمیتونم این کارت رو قیمت پایینتر تهیه کنم چون زیاد با فونیران کار نمی کنیم . ولی در مورد 4850 باید بگم که دو تا کارت 4850 دارم که هفته اینده میتونم بدم و قیمتش 260 تومان برند HIS

لینک به دیدگاه

با سلام

آقای حسینی قیمت hp 1600 چنده ؟ و اینکه رمهای تیم چی شدن

با تشکر

درود

متاسفانه 1600 دیگه تولید نمیشه و به جاش 1215 اومده که حدودا 240 تومانه . رم تیم هم هنوز ....

لینک به دیدگاه

با سلام.

با تشکر.

قیمت امروز 255000 تومان اگر گیر نیاوردی یه سر اینجا بزن.:)

لینک به دیدگاه

با سلام

لطفا:

e8400

e8500

q6600

g.skill 2*1 gb bus 1066

و لطفا آقای حسینی اگر هر کدوم موجود نبود لطف کنید و آمارش و بدید آخه شاید مزاحمتون بشم.

با تشکر .

لینک به دیدگاه

با سلام

لطفا:

e8400

e8500

q6600

g.skill 2*1 gb bus 1066

و لطفا آقای حسینی اگر هر کدوم موجود نبود لطف کنید و آمارش و بدید آخه شاید مزاحمتون بشم.

با تشکر .

درود

قمیتهای حدودی قطعات :

e8400 = 175

e8500= 195

q6600 = 185

g.skill 2*1 gb bus 1066 = موجود نیست .

لینک به دیدگاه

با سلام.من از کجا با قیمت 255000 تهیه کنم؟ چه شرکتی این کارت را با این قیمت گارانتی میکنه؟چون من شنیدم شرکت فونیران و آلبالو تنها 2 شرکت معتبر هستن که این کارت رو گارانتی میکنن

اگه ساپفایر با این قیمت باشه و گارانتی معتبر باشه من 100% خریدار هستم.لطفا آدرس محل فروش یا سفارش رو به همراه جواب این چند سوال بدید.

مرسی

لینک به دیدگاه

با سلام.من از کجا با قیمت 255000 تهیه کنم؟ چه شرکتی این کارت را با این قیمت گارانتی میکنه؟چون من شنیدم شرکت فونیران و آلبالو تنها 2 شرکت معتبر هستن که این کارت رو گارانتی میکنن

اگه ساپفایر با این قیمت باشه و گارانتی معتبر باشه من 100% خریدار هستم.لطفا آدرس محل فروش یا سفارش رو به همراه جواب این چند سوال بدید.

مرسی

درود

من فکر نمی کنم که سافایر رو این قیمتی بدن . البته من هم کنجکاو شدم که چه کسی توی بازار این رو این قیمتی داره میده .

boys666 دوست گلم لطفا مشخص کنید که چه کسی این رو این قیمتی میده . ممنون

لینک به دیدگاه

درود

من فکر نمی کنم که سافایر رو این قیمتی بدن . البته من هم کنجکاو شدم که چه کسی توی بازار این رو این قیمتی داره میده .

boys666 دوست گلم لطفا مشخص کنید که چه کسی این رو این قیمتی میده . ممنون

قابل توجه دوستان عزیز این قیمت مال یک شنبه هست که از پاساژ ایران گرفتم در حال حاضر هم رایان صبا 260 میده البته با توجه به قیمت خوبش فعلا تمام شده.:)

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2655

لینک به دیدگاه

مرسی

دوست عزیز شرمنده یادم رفت ادرس بدم ولی یه پیشنهاد دارم چرا سافایر به نظرم اگه گیگابایت بگیری خیلی بهتره قیمت شنبه 255 بوده البته امروز که قیمت گرفتم ظاهرا به صورت مقطعی تو بازار کم شده و در حال حاضر 270 شده ولی قول میدم حداکثر ظرف یک هفته اینده به 255 میرسه.

میتونی از پاساژ ایران بگیری البته باید یکم دور بزنی یه سر هم به طبقه 2 پاساژ بزن.:)

لینک به دیدگاه

دوستان تا چند روز دیگه برند گیگا بازم وارد بازار میشه و قیمتها در 4850 شکسته میشه .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شرمنده یادم رفت ادرس بدم ولی یه پیشنهاد دارم چرا سافایر به نظرم اگه گیگابایت بگیری خیلی بهتره قیمت شنبه 255 بوده البته امروز که قیمت گرفتم ظاهرا به صورت مقطعی تو بازار کم شده و در حال حاضر 270 شده ولی قول میدم حداکثر ظرف یک هفته اینده به 255 میرسه.

میتونی از پاساژ ایران بگیری البته باید یکم دور بزنی یه سر هم به طبقه 2 پاساژ بزن.:)

مرسی عزیز.من هر روز به بازار ایران سر میزنم.اونجا که قیمت ها وحشتناکه.همون جا ساپفایر رو 285 میده.گیگا هم اصلا ارزش خرید نداره.شما اگه یه سری به سایت های تست کارت گرافیک در سراسر دنیا بزنی هیچ review ای از برند گیگا پیدا نمیکنی.ولی برعکس ساپفایر که برند اصلی ati هست مورد آزمایش تمام سایت های معتبر تست کارت هست.من بازار ایران رو زیر و رو کردم.ولی ساپفایر ارزون تر از 285 گیر نیاوردم.گیگا تا 250 هم سراغ دارم ولی اصلا ارزش خرید نداره.

لینک به دیدگاه

سری اول 4850 تماما با مدل رفرنس برابرند و فرقی بین هیچ کدوم از اونها نیست تنها فرقشون لایه نمایشی روی کارته!

لینک به دیدگاه

سری اول 4850 تماما با مدل رفرنس برابرند و فرقی بین هیچ کدوم از اونها نیست تنها فرقشون لایه نمایشی روی کارته!

دوست عزیز درست هست که ایران در و پیکر نداره و هر کسی میتونه با هر قیمتی که خودش خواست کارت گرافیک یا چیز دیگه ای رو بفروشه ولی در کشوری مثل آمریکا وقتی تفاوت قیمت بین گیگا تا ساپفایر در 4850 نزدیک 40 دلار و با ایسوس نزدیک 60 دلار هست این نشون میده که مردم آمریکا به خاطر قالب ظاهری کارت نمیان این اختلاف قیمت رو پرداخت کنن.اونم برای کارتی که میتونی در هر کشوری غیر ایران با قیمت فقط 170$ تهیه کنی.پس اختلاف 40 دلاری برندهای مختلف در یک کارت 170 دلاری نشون میده که واقعا برندها با هم متفاوت هستن.شما یه سری به سایت tom's hardware بزن متوجه میشی.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...