رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

درود

دوست من برای مشاهده مشخصات دقیق و بدونه شک این کارتها به این لینک مراجعه کن :

http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Default.aspx

در مورد سوال دومتون متوجه نشدم شما نوشتید که 4850 چه فری با 4850 گیگا داره . نا مفهمومه بازتر ش کنید ممنون میشم .

سعید جان ادرس سایت رو بلد بودم ولی گیگا فرکانس پردازنده و فرکانس حافظه کارت ها رو مشخص نمیکنه من فرکانس پردازنده و فرکانس حافظه کارت های:

GIGABYTE ATI RADEON HD 3870 512DDR4و GIGABYTE ATI RADEON HD 4850 512DDR3 را میخوام وسوال دوم هم این بود که 4850 از 3870 چند درصد قویتره.و با چه کارتهایی از انویدیا قابل مقایسه هست؟

مرسی.:)

لینک به دیدگاه

3870 گيگا اين مشخصاتشه: سرعت حافظه: 2252 mhz , سرعت هسته : 775 mhz

4850 : سرعت حافظه 1986 mhz .سرعت هسته 625 mhz

4850 كمي از 8800 gtx قوي تره ولي به 8800 gts 512 mb و 8800 ultra نميرسه.

4850 حدود 8 درصد از 3870 قوي تره.

اگر اشتباه كردم دوستان تصحيح كنند.

ممنون.

لینک به دیدگاه

3870 گيگا اين مشخصاتشه: سرعت حافظه: 2252 mhz , سرعت هسته : 775 mhz

4850 : سرعت حافظه 1986 mhz .سرعت هسته 625 mhz

4850 كمي از 8800 gtx قوي تره ولي به 8800 gts 512 mb و 8800 ultra نميرسه.

4850 حدود 8 درصد از 3870 قوي تره.

اگر اشتباه كردم دوستان تصحيح كنند.

ممنون.

سلام دوست من

بهتر که حرف شما با دلیل و مدرک باشد

اولان 4850 از 8800gt و 880gts بالاتر است

در ضمن اصلان ارزش خرید کارت گرافیک 8800GT و 8800GTS با وجود 4850 وجود نداره

مخصوصان حالا که هنوز قیمت این دو کارت گرافیک بالا است

و اما در مورد کارت گرافیک 8800 ultra این کارت گرافیک به هیچ وج ارزش خرید ندارد چون قیمتش الان تویه ایران خیلی خیلی خیلی .. زیاد است

لینک به دیدگاه

درود

دوستمون AZBY درست میفرمایند و من دیروز بود یک سیستم با همین P5Q deluxe بستم که واقعا عالی بود . خنک - بودن مشکل - اور عالی - پرسرعت و هر توی قیمت خودش خیلی خوب . من رو راضی کرد . البته این دلیل نمیشه بگیم که همه باید اینو بخرن این نظر کاملا شخصی بودش و من به این نتیجه رسیدم .

لینک به دیدگاه

سعید جان ادرس سایت رو بلد بودم ولی گیگا فرکانس پردازنده و فرکانس حافظه کارت ها رو مشخص نمیکنه من فرکانس پردازنده و فرکانس حافظه کارت های:

GIGABYTE ATI RADEON HD 3870 512DDR4و GIGABYTE ATI RADEON HD 4850 512DDR3 را میخوام وسوال دوم هم این بود که 4850 از 3870 چند درصد قویتره.و با چه کارتهایی از انویدیا قابل مقایسه هست؟

مرسی.:)

در مورد قدرت 4850 و مقایسه اون با 3870 باید بگم که حدودا در برنامه های مختلف متفاوت بوده ولی میانگین باید بگم که حدودا بالای 20 درصد قویتره . و از کارتهای 9800GTX و 8800GT , 8800GTs و امثال این هم قویتر بوده . که اینویدیا اومده 9800GTX+ رو تولید کرده که هم از نظر قیمتی و هم از کیفتی با 4850 رقابت بکنه که نتونست ارزش جلو بزنه .

لینک به دیدگاه

حقيقت اينه كه توي سايتهاي معتبر مختلف ارزيابيهاي متفاوت و ضد و نقيضي وجود داره.اين لينك رو ملاحظه بفرماييد.طبق اين 4850 پشت سر 8800 gts 512 قرار ميگيره.همچنين ضعيفتر از 9800 gtx

http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=3681

ولي خوب تو خيلي از سايتها هم اوضاع كاملا متفاوته.در كل من هم به 4850 راي ميدم.

لینک به دیدگاه

حقيقت اينه كه توي سايتهاي معتبر مختلف ارزيابيهاي متفاوت و ضد و نقيضي وجود داره.اين لينك رو ملاحظه بفرماييد.طبق اين 4850 پشت سر 8800 gts 512 قرار ميگيره.همچنين ضعيفتر از 9800 gtx

http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=3681

ولي خوب تو خيلي از سايتها هم اوضاع كاملا متفاوته.در كل من هم به 4850 راي ميدم.

درسته حق با شماست . خلاصه این یه سری دلایل داره .

1 - تبلیغات . مثلا یه شرکتی میادو یه مقدار پول میگیره و کارتی رو قویتر اعلام میکنه . این یه چی طبیعی شده و خیلی ها میدونن . ولی باید اکثر سایتها و مقایسات رو چک کرد و بعد نظر داد و با یک تست نمیشه گفت کدوم قویتره و اعتبار سایت هم خیلی مهمه .

لینک به دیدگاه

درسته حق با شماست . خلاصه این یه سری دلایل داره .

1 - تبلیغات . مثلا یه شرکتی میادو یه مقدار پول میگیره و کارتی رو قویتر اعلام میکنه . این یه چی طبیعی شده و خیلی ها میدونن . ولی باید اکثر سایتها و مقایسات رو چک کرد و بعد نظر داد و با یک تست نمیشه گفت کدوم قویتره و اعتبار سایت هم خیلی مهمه .

كاملا موافقم......................

لینک به دیدگاه

آقای حسینی مرسی

ال سی دی دستم رسید

من یه کارتddr3 9600 سه شنبه خریدم

حالا بخوام با 4850 عوض کنم ایا امکانش هست؟

فقط دیروز که مانیتور دستم رسید ازش استفاده کردم

لینک به دیدگاه

آقای حسینی مرسی

ال سی دی دستم رسید

من یه کارتddr3 9600 سه شنبه خریدم

حالا بخوام با 4850 عوض کنم ایا امکانش هست؟

فقط دیروز که مانیتور دستم رسید ازش استفاده کردم

درود

اگه پیچ نکرده باشید و روی سیستم نبستید مشکلی نیست به قیمت روز ازتون بر میداریم .

مارک و مدلشون رو بفرمایید لطفا.

لینک به دیدگاه

آقاي حسيني لطفا قيمت و مارك اين گرافيك Gso 9600 ؟

با تشكر

مارکش اسپارکل هستش . البته Inno3d هم هستش .

لینک به دیدگاه

مارکش اسپارکل هستش . البته Inno3d هم هستش .

قيمت هاش رو نگفتيد آقاي حسيني

ويه سوال ديگه اينها چيني هستند يا تايواني ؟

لینک به دیدگاه

قيمت هاش رو نگفتيد آقاي حسيني

ويه سوال ديگه اينها چيني هستند يا تايواني ؟

درود

9600gso 768mb هستش که قیمتش حدودا 160 تومانه . درضمن اکثر کارتها ساخت چین هستند .

لینک به دیدگاه

درود

اگه پیچ نکرده باشید و روی سیستم نبستید مشکلی نیست به قیمت روز ازتون بر میداریم .

مارک و مدلشون رو بفرمایید لطفا.

آقای حسینی دیروز وقتی مانیتور اومد دستم رو کامپیوتر بستم

دیروز یه ساعتی ازش استفاده کردم

مدلشم9600GT Inno3D

نظرتون چییه؟

چقدز بالاتر بدم بابت 4850

لینک به دیدگاه

آقای حسینی دیروز وقتی مانیتور اومد دستم رو کامپیوتر بستم

دیروز یه ساعتی ازش استفاده کردم

مدلشم9600GT Inno3D

نظرتون چییه؟

چقدز بالاتر بدم بابت 4850

درود

دوست من پیچش کردید ؟

یعنی رد پیچ روی کارت گرافیک افتاده باشه میشه دست دوم البته اگر واقعا یک ساعت استفاده کرده باشید میشه یه کاری کرد . خودتون چند خریدید ؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست من پیچش کردید ؟

یعنی رد پیچ روی کارت گرافیک افتاده باشه میشه دست دوم البته اگر واقعا یک ساعت استفاده کرده باشید میشه یه کاری کرد . خودتون چند خریدید ؟

اقای حسینی نگاش کردم

لعنتی رد پیچ روش افتاده

همش یه ساعت استفاده نکردم

خودم با گارانتی 20 ماهه ماهان 175 خریدم

حالا چیکار کنم

لینک به دیدگاه

درود

9600gso 768mb هستش که قیمتش حدودا 160 تومانه . درضمن اکثر کارتها ساخت چین هستند .

مدل 384 mb چه قيمتي هست جناب حسيني ؟

و يه سوال كلي ديگه اينكه كلا نظرتون در مورد اين قطعات چيني چي هست ؟ چون قطعات چيني چند مدتي هست كه خيلي تو بازار زياد شده . ميخواستم بدونم كه كيفيت هاشون خوبه ؟

كلا گرافيك ها و ماردبوردها تايواني هاشون هم تو بازار هست ؟ و اگه هست اختلاف قيمت هاشون چطوري هست ؟

ببخشيد اينقدر سوال ميكنم آقاي حسيني آخه ما فقط شما رو داريم . اين هم از معايب خوب بودن شماست ديگه :):)

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوستاني كه q6600 رو دوست دارند , اين سي پي يو كاهش قيمت قابل ملاحظه اي كرده.فكر كنم الان خريدنش مقرون به صرفه شده.افت قيمت خيلي شديد بوده.

لینک به دیدگاه

و يه سوال كلي ديگه اينكه كلا نظرتون در مورد اين قطعات چيني چي هست ؟ چون قطعات چيني چند مدتي هست كه خيلي تو بازار زياد شده . ميخواستم بدونم كه كيفيت هاشون خوبه ؟

كلا گرافيك ها و ماردبوردها تايواني هاشون هم تو بازار هست ؟ و اگه هست اختلاف قيمت هاشون چطوري هست ؟

ببخشيد اينقدر سوال ميكنم آقاي حسيني آخه ما فقط شما رو داريم . اين هم از معايب خوب بودن شماست ديگه :):)

دوست عزيز قبلا مادر برد هاي تايواني بخصوص gigabyte در بازار موجود بود.ولي الان خيلي كم شده

البته همون موقع هم تايواني هاش چيزي بيشتر از چيني هاش نداشت البته به نظر من.چه بسا كه تايواني هاش زود تر خراب ميشد.در مورد قطعات كامپيوتر ذهنيتي كه ما از جنس چيني دارم مثل لباس يا لوازم يدكي يا.............خيلي صدق نميكنه.همين asus مگه چيني نيست.كيفيتش بده؟

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوستاني كه q6600 رو دوست دارند , اين سي پي يو كاهش قيمت قابل ملاحظه اي كرده.فكر كنم الان خريدنش مقرون به صرفه شده.افت قيمت خيلي شديد بوده.

مهندس مگه چند شده

من تازه خریدم زدی تو ذوقم

لینک به دیدگاه

مهندس مگه چند شده

من تازه خریدم زدی تو ذوقم

سلام دوست من

منم این خبر رو شنیدم

بیشتر افت قیمت مربوط به سی پی یو E8500 است همچنین افت قیمت e7200 و E8400 و همچنین افت قیمت Q6600

Core2 Duo E8500 قیمت 183 دلار

Core2 Duo E8400 قیمت 163 دلار

Core2 Duo E7200 قیمت 113 دلار

Q6600 قیمت 192 دلار

یه سر منابع

http://www.guru3d.com/news/intel-shaves-off-pricing-on-cpus/

و همچنین سی پی یو جدید در راه است

به نام E8600

با سرعت 3.33 با قیمت دلار266

لینک به دیدگاه

اقای حسینی نگاش کردم

لعنتی رد پیچ روش افتاده

همش یه ساعت استفاده نکردم

خودم با گارانتی 20 ماهه ماهان 175 خریدم

حالا چیکار کنم

درود

خوب حدودا 155 میشه کاریش کرد . البته کس دیگری اگر بیشتر خرید برای شما بهتر خواهد شد . چون جنس شما الان دست دوم به حساب میاد .

قبلا که بود حمید جان حدودا 140 تومان بود الان پیدا نکردم .

لینک به دیدگاه

دوست عزيز قبلا مادر برد هاي تايواني بخصوص gigabyte در بازار موجود بود.ولي الان خيلي كم شده

البته همون موقع هم تايواني هاش چيزي بيشتر از چيني هاش نداشت البته به نظر من.چه بسا كه تايواني هاش زود تر خراب ميشد.در مورد قطعات كامپيوتر ذهنيتي كه ما از جنس چيني دارم مثل لباس يا لوازم يدكي يا.............خيلي صدق نميكنه.همين asus مگه چيني نيست.كيفيتش بده؟

کاملا تایید میشه . و کالاهای چنینی دوستان در خیلی از مواقع هم خوش قیمته و هم با کیفیت ولی متاسفانه مردم ما همه کالاهای چینی رو خوب نمیدونن .

Q6600 هم قیمتش افت کرده و حدودا 195 تومان داره اعلام میشه .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...