رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

سلام.میخواستم بدونم قیمت مادربورد گیگا ep45-ds4p چند تومن هست؟تو همین سایت 206000 تومن نوشته شده.میخواستم بدونم این قیمت درست هست یا نه؟چون من تا دو هفته ی پیش این مادربورد رو 250000 تومن قیمت گرفته بودم.

درود

دوست من قیمتهای سایت جدید به روزه و تمام سعیمون رو میکنیم که هر چیزی که موجوده رو توی سایت قیمت بزاریم و اگر موجود نبود حتما نوشته میشه مگر اینکه حدود 3 درصد اشتبا داشته باشیم .و اون هم کم کم کمش میکنیم .

لینک به دیدگاه

اقای حسینی.واقعا سایتتون خیلی خوب شده می خواستم ازتون تشکر کنم.یه پیشنهاد هم دارم اگر می شه یک دکمه thanks هم در زیر پست ها بزارید تا اگه کسی خواست تشکر کنه اون دکمه رو بزنه.

واقعا دلم نیومد تشکر نکنم.به امید روزی که همه فروشنده ها مثل شما با صداقت عمل کنند.می خواستم بدونم در dvd writer کدامیک از برندهای زیر بهتره؟

1-asus

2-hp

3-pioneer

4-sony

5-samsung

اگه میشه قیمت 20 x شون را بزارید.

لینک به دیدگاه

سلام

KVM تبدیلی هستش که میتونه چند کیس رو به یک مانیتور متصل کنه و بجای اینکه از چند مانیتور همزمان استفاده کنید از یک مانیتور برای چند سیستم استفاده میکنید . و میتونه با یک کیبرد و موس کار کنه یعنی شما با یک کیبرد وموس و یک مانیتور میتونید چند سیستم رو کنتل کنید و دو پورت داره و 4 پورت که 2 پورتش حدودا خوبش 25 تومانه و 4 پورت خوبش 45 تومان البته ارزونتر هم داره که اصلا پیشنهاد نمیشه چون تروی تصویر نویز میندازه و اکثرا خوب کار نمیکنن.

kvm%20switch.gif

جناب حسيني خسته نباشيد بازم چند تا سئوال راجع به KVM داشتم

يه جا خوندم كه كابلهاش رو جدا بايد تهيه كنيد. اين 25 تومنيه كه شما فرموديد كابل همراهش هست يا اونها رو بايد جدا تهيه كرد؟

و سئوال دوم اينكه چون من فقط براي كيبورد و موس ميخوام استفاده كنم روي مانيتور هم نويز بندازه مشكلي نيست. ارزونترين مدلش چنده؟

لینک به دیدگاه

درود

دوستان امروز فکر میکنم قیمتها رو 100 کمتر محسابه میکنید .

t1900 قیمتش 270 تومانه و 4850ICEQ4 هم 263 تومان . با این همه ممنون

سعید جان نمیدونم چرا دستم روی 1 گیر کرده و قیمت همه رو 111111 میزنم:D(دیدی گیر کرد)شرمنده اصلاح شد.

همون طور که قبلا گفتم از نشانه های پیریه دیگه.:eek:

لینک به دیدگاه

اقای حسینی.واقعا سایتتون خیلی خوب شده می خواستم ازتون تشکر کنم.یه پیشنهاد هم دارم اگر می شه یک دکمه thanks هم در زیر پست ها بزارید تا اگه کسی خواست تشکر کنه اون دکمه رو بزنه.

واقعا دلم نیومد تشکر نکنم.به امید روزی که همه فروشنده ها مثل شما با صداقت عمل کنند.می خواستم بدونم در dvd writer کدامیک از برندهای زیر بهتره؟

1-asus

2-hp

3-pioneer

4-sony

5-samsung

این مدل از Lite-On پشنهاد میشه:

Lite-On SATA 20x Super All Write LightScribe

قیمتش هم 34 تومان هست.:D

لینک به دیدگاه

1-asus

2-hp

3-pioneer

4-sony

5-samsung

دوست من :

samsung 22x 28 تومان

pioneer dvr-s16fxb = 39

hp 1040 = 35

لینک به دیدگاه

سلام ..*********************************************************

قیمت کارت گرافیک مدل :

Sparkle NVIDIA GeForce 9600GSO 768MB GDDR3

می خواستم ...

ممنون :D

لینک به دیدگاه

سلام ..*********************************************************

قیمت کارت گرافیک مدل :

Sparkle NVIDIA GeForce 9600GSO 768MB GDDR3

می خواستم ...

ممنون ;)

قبلا هم گفتم با وجود 9600GT 512MB این کارت ارزش خرسد نداره و قیمتش هم 163 تومانه

لینک به دیدگاه

با سلام

فلش 4 گیگ کینگستون ضد آب

با تشکر

علیرضا جان من قیمت اینرو ندارم . در ضمن یه روز یه بازاریابی اومد یه برندی رو اورد اسم برند رو نمیگم و میگفت این ضد ابه گفتم باشه اگه ضد اب باشه تعداد بالا برام فاکتور کن ماهم اومدیم یه ظرف اب برداشتیم و قطعه رو توی اب انداختیم قوتی خشکش کردیم دیگه کا نمی کرد ازش پرسیدم این رو خودتون چک کرده بودید گفت نه .

خلاصه شاید این فلش مورد نظر شما ضد اب باشه ولی من سراغ ندارم .

لینک به دیدگاه

با سلام

سعید به هر حال یکی گفت میخوام و قیمتش هم به من 21 اعلام کرد و من گفتم از شما بپرسم ببینم چند هست

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

سعید به هر حال یکی گفت میخوام و قیمتش هم به من 21 اعلام کرد و من گفتم از شما بپرسم ببینم چند هست

با تشکر

ضد آب فکر میکنم ATV OCZ باشه

لینک به دیدگاه

حالا همین Atv Ocz چند در میاد سعید جان ، حدود قیمت

قیمتهای حدودیشو میگم علیرضا جان :

2GB = 17

4GB = 25

8GB = 44

لینک به دیدگاه

با سلام

آقای حسینی العا مادربرد p45 کراس فایر تو بازار چیا هست لطف کنید قیمت رو هم بگید .

لینک به دیدگاه

با سلام

آقای حسینی العا مادربرد p45 کراس فایر تو بازار چیا هست لطف کنید قیمت رو هم بگید .

رضا جان قیمتها رو توی سایت توی این لینکها ببین و امکان مقایسه هم داره :

http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=300

http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=301

http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=299

لینک به دیدگاه

سلام . من قصد ندارم بحث قدیمی اما بدون نتیجه intel e8500 یا q6600 را راه بیاندازم .فقط می خوام بدونم به نظر شما دوستان اگه به فکر این باشی که یک سیستم جمع کنی که تا 3 4 سال دیگه احتیاجی به upgrade نداشته باشه و اکثر گیم ها رو به خوبی اجرا کنه کدامیک گزینه مناسبتریه ؟

اینم می دونم که e8500 از نظر سرعت(fsb=1333) و فرکانس کاری(3.16 =ghz) و تکنولوژی(45 نانومتری) از q6600 خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

سلام . من قصد ندارم بحث قدیمی اما بدون نتیجه intel e8500 یا q6600 را راه بیاندازم .فقط می خوام بدونم به نظر شما دوستان اگه به فکر این باشی که یک سیستم جمع کنی که تا 3 4 سال دیگه احتیاجی به upgrade نداشته باشه و اکثر گیم ها رو به خوبی اجرا کنه کدامیک گزینه مناسبتریه ؟

اینم می دونم که e8500 از نظر سرعت(fsb=1333) و فرکانس کاری(3.16 =ghz) و تکنولوژی(45 نانومتری) از q6600 خیلی بهتره.

دوست من در مورد آینده هیچ کسی نمیتونه نظر بده نهایت بشه 6 ماه بعد رو پیش بیشنی کرد .

دوست من این مطلب رو برای همه دوستان میزارم که توی این زمینه شک دارن :

اگر کسی حرفه ای هستش و میتونه اورکلاک خوب بکنه میتونه 8500 بخره و اورکلاک کنه و فرکانس رو به 5GHz برسونه که 6600 که با اورکلاک به 4 GHz میرسه به پای 8500 نخواهد رسید . حالا اگر نمیتونه اور کنه با نمیخواد این کار بکنه همون 6600 رو بخره چون در حالت عادی 6600 قویتره .

اگر بحثی هستش لطفا در ادامه به بخش CPU و حافظه ها مراجعه کنید .

لینک به دیدگاه

اقای حسینی می خواستم اگه میشه یک بار قیمت مادربرد ga ep45-ds4p را خودتون چک کنید ببنید اشتباه نشده.

چون این مادربرد رو من امروز تو بازار ایران قیمت گرفتم یارو گفت 245000 تومان تو سایت رایان صبا زده 262000 تومان.اما شما زدید 206000 تومان.این اختلاف قیمت منو به شک انداخته.

بعد می خواستم بدونم مادربردها گیگای شما با گارانتیه آواژنگه؟

لینک به دیدگاه

اقای حسینی می خواستم اگه میشه یک بار قیمت مادربرد ga ep45-ds4p را خودتون چک کنید ببنید اشتباه نشده.

چون این مادربرد رو من امروز تو بازار ایران قیمت گرفتم یارو گفت 245000 تومان تو سایت رایان صبا زده 262000 تومان.اما شما زدید 206000 تومان.این اختلاف قیمت منو به شک انداخته.

شما من رو هم به شک انداختید شنبه باید حسابداریمو چک کنم که چند خریدم .

تمام محصولات گیگا در ایران گارانتیه اواژنگه عزیز

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.میشه قیمت کیس Cm-690 از محصولات کولر مستر رو بگید.

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حالا اقای حسینی خواسته ارزون بده شما نمیزارید!!!!! ;)

لینک به دیدگاه

لبته من فکر میکنم در مود قیمتش اشتباه کرده باشم .ولی باید قیمت خریدمون رو فردا ببینم و بعد بگم که چنده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حالا اقای حسینی خواسته ارزون بده شما نمیزارید!!!!! :confused:

نه آقا.آقای حسینی خودش از همه زرنگتره;).وقتی سفارش بدی یکبار فاکتور خریدشو چک می کنه اگه مشکلی داشته باشه بهت زنگ می زنه و میگه که فلان جنس قیمتش تو سایت اشباه شده.:confused:

بعدش آقای حسینی می خواستم بدونم این افزایش قیمت قطعات جدیه؟

و کدوم قطعات قیمتشون بالا میره؟

و این افزایش قیمت موقتیه یا دووم داره؟

اگه با دووم باشه که خداییش نوبرشه.همیشه در پایان تابستون قیمتا کم میشه حالا امسال کار بازار بی صاحاب ایران برعکس شده.:eek:

لینک به دیدگاه

نه آقا.آقای حسینی خودش از همه زرنگتره:confused:.وقتی سفارش بدی یکبار فاکتور خریدشو چک می کنه اگه مشکلی داشته باشه بهت زنگ می زنه و میگه که فلان جنس قیمتش تو سایت اشباه شده.:eek:

بعدش آقای حسینی می خواستم بدونم این افزایش قیمت قطعات جدیه؟

و کدوم قطعات قیمتشون بالا میره؟

و این افزایش قیمت موقتیه یا دووم داره؟

اگه با دووم باشه که خداییش نوبرشه.همیشه در پایان تابستون قیمتا کم میشه حالا امسال کار بازار بی صاحاب ایران برعکس شده.;)

همه چیز فردا مشخص میشه و ببینیم که این شرکتها چی کار میکنن منظورم سام سرویس و مادیران هستش و سایر چیزها هم از اینها تبعیت میکنه . البته همیشه اینها زیادی داغش میکنن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...