رفتن به مطلب

قیمت و مشخصات هر قطعه ای رو که نیاز دارید در اینجا مطرح کنید

Recommended Posts

اقاي حسيني هر يک روز که پاسخ من عقب بيفته دو هزار تومن Dvd سوزوندم

محبت کنيد به من هم پاسخ بدهيد

کريمي از شيراز

درود

من عذر میخوام عزیز که دیر شد یه مقدار چند وقت بود که درگیر کار بودیم ببخشید .

در کل شما فرمودید که محصولی میخواید که DVD نسوزونه . واقعا همچین چیزی من نمیتونم تظمین کنم و بگم که اینها عالیه ولی همیشه بین قطعات باید یه مقدار به فکر کیفیت بالاتر باشیم مثلا اگر یک محصول از 10 تا DVD 1 دونه میسوزونه و یکی دیگه از 10 تا 2 تا پس باید اونی رو خرید که کمتر DVD خراب کنه . من این محصولات رو پیشنهاد میدم :

DVR-S16FXB pioneer = 39500

samusng 22X SH-S223 = 28000

HP 1040 = 36

موفق باشید

لینک به دیدگاه

اقاي حسيني ساتا هست ديگه جاي خالي نداره مين بوردم الان يک رايتر دارم يک dvd rom

اگه يه رايتر ديگه اضاف کنم مين بوردم فقط ساتا مي خوره مي شه به ساتاي هارد (محل نصب کابل هارد) اونجا نصب کرد رايتر رو؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

اقاي حسيني ساتا هست ديگه جاي خالي نداره مين بوردم الان يک رايتر دارم يک dvd rom

اگه يه رايتر ديگه اضاف کنم مين بوردم فقط ساتا مي خوره مي شه به ساتاي هارد (محل نصب کابل هارد) اونجا نصب کرد رايتر رو؟

با تشکر

اگه DVD rw که میگیرید ساتا باشه میتونید به راحتی به پورت ساتای مادربورد وصلش کنید .

لینک به دیدگاه

اگه DVD rw که میگیرید ساتا باشه میتونید به راحتی به پورت ساتای مادربورد وصلش کنید .

منظورم اين هست که اين نمونه هايي که شما معرفي کرديد ساتا هست يا IDE?

باتشکر

لینک به دیدگاه

دوست من این مدل OCZ با مشخصاتی که داره از کروشیال بهتره عزیز . ولی موجود نیست ولی مدل 8500 هستش که با کروشیال فرقی ندارن . حدود قیمتشون هم حدود 87 تومانه

اقای حسینی این رم OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition که شما فرمودید 87 نومان در بین رم های دارای باس 1066 از نظر کیفیت و سرعت در چه جایگاهیه؟

اصلا به نظر شما بین برندهای مختلف رم کدوم برند بهتره؟

بعد یک سوال دیگه asus hd 4870 تو بازار اومده یا نه؟

با تشکر از پاسخگویی شما.

لینک به دیدگاه

اقای حسینی این رم OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition که شما فرمودید 87 نومان در بین رم های دارای باس 1066 از نظر کیفیت و سرعت در چه جایگاهیه؟

اصلا به نظر شما بین برندهای مختلف رم کدوم برند بهتره؟

بعد یک سوال دیگه asus hd 4870 تو بازار اومده یا نه؟

با تشکر از پاسخگویی شما.

درود

در مورد این رم باید گبم که اکثر رمهایی که در ایران هستند و با یک باس و تامینگ هستند زیاد تفاوتی با هم ندارن چون وارد کننده ای ایرانی تنوع توی کالاش نمیده . حالا از نظر اعتبار خوب رمهایی که در ایرنا هستند . OCZ - کورسیر - کروشیال - Geil - اینها هنوز دست کاری نشدن و غیر اورجینالشون نیومده خدا رو شکر .

در مورد 4870 ایسوس واقعیتش امارشو ندارم شنبه باید بگیریم .

لینک به دیدگاه

DVR-S16FXB pioneer = 39500 = SATA

samusng 22X SH-S223 = 28000 = SATA

HP 1040 = 36 = PATA

لینک به دیدگاه

يه خبر بد.قيمتها قراره بازم بالاتر بره.

درسته در پستهای قبلی هم گفتم که هنوز همه این 3 درصد رو اعمال نکردن و خدا به داد برسه که همه این رو اعمال کنن . البته این قضیه کاملا جدیه .

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.اگر امکانش بود قیمت کیس NZXT apollo - NZXT Alpha و ترمالتیک SopranoRS 101 Thermaltake رو بگید.با تشکر!

راستی اون کاور برای CM690 رو دریا کامپیوتر داره؟

لینک به دیدگاه

سلام

می خوام رم سیستمی با Intel core 2 quad Q6600 ارتقا بدم (اهل اورکلاک هم نیستم)

نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم OCZ - Dual Channel 2GB - 800 یا CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800

شما چی پیشنهاد می کنین لطفا قیمت این رم ها رو هم بگید

لینک به دیدگاه

درسته در پستهای قبلی هم گفتم که هنوز همه این 3 درصد رو اعمال نکردن و خدا به داد برسه که همه این رو اعمال کنن . البته این قضیه کاملا جدیه .

حالا گیریم 3 درصد اضافه بشه نباید این همه روی قیمت ها بیاد تا قبل از این q6600 175 هم من قیمت داشتم حالا شما میگید رفته بالای 200 حالا چطور این 3 درصد شده 30 درصد:eek: من نمیدونم یا دوستان فروشنده بی انصافا یا من ریاضیم ضعیفه.(بلا نسبت بعضی ها) :D

حتما میخوایید بگید دلار گرون شده که بازم خیلی تاثیر بذاره 1 یا 2 درصده نه 30 درصد.

لینک به دیدگاه

سلام

می خوام رم سیستمی با Intel core 2 quad Q6600 ارتقا بدم (اهل اورکلاک هم نیستم)

نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم OCZ - Dual Channel 2GB - 800 یا CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800

شما چی پیشنهاد می کنین لطفا قیمت این رم ها رو هم بگید

دوست من پیشنهاد بنده CORSAIR- Dual Channel 2GB CL4 هستش چون از نظر تامینگ بهتر از OCZ iهستش

لینک به دیدگاه

درود

قيمت پاور گرين gp1030b چنده؟

در مورد intel q9550 فكر نمي كردم اين قدر قيمتش بره بالا:eek::eek::eek::eek:

محصولات زوتاكتون پس كي مياد؟:D

لینک به دیدگاه

اقا این که دلار بالا رفته بهونس.

اصولا ما ایرانیا فقط سر هم زبون داریم تو دنیا نمی تونیم حقمونو بگیریم میایم سر هموطنمونو کلاه می زاریم تا پیش خودمون بگیم چقدر زرنگیم.این افزایش قیمت و کلا بالا بودن قیمت قطعات نسبت به بازار جهانی فقط و فقط یک علت دارد اونم بی صاحاب بودن بازاره.تو بازار کامپیوتر رضا کارت گرافیک ساپفایر 4850 رو که قیمتش 250000 تومنه میدن 290000 و این به دلیل بی صاحاب بودن بازار و نبودن یه سازمانیه که روی قیمتا نظارت کنه.هر کی هر کالاییو می تونه به قیمت دلخواهش بفروشه.یه چیز جالب تر اینه که این فروشنده ها دستشون تو یه کاسس هر دقیقه باهم در تماسند و باهم فلان کالارو عشقی قیمتشو می کشن بالا.من حتی دیدم فروشنده که کالا رو گرون میده وقتی ازش نخری زنگ می زنه مغازه بغلیه بهش می گه فلان مشتری با فلان مشخصات داره میاد مثلا یه کارت گرافیک بگیره یادت باشه قیمتو بهش اینقدر بگی!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

سلام آقای حسینی.اگر امکانش بود قیمت کیس NZXT apollo - NZXT Alpha و ترمالتیک SopranoRS 101 Thermaltake رو بگید.با تشکر!

راستی اون کاور برای CM690 رو دریا کامپیوتر داره؟

دوست گلم ببخشید که دیر شد :

NZXT apollo = 92000 تومان که برای چبه های فروم تخفیف هم داره

NZXT Alpha = 84000

SopranoRS 101 Thermaltake = نقره ای حدود 130 تومان و مشکی هم حدود 150 تومان

کاور CM690 هر جا بری دارن عزیز.

لینک به دیدگاه

اصولا ما ایرانیا فقط سر هم زبون داریم تو دنیا نمی تونیم حقمونو بگیریم میایم سر هموطنمونو کلاه می زاریم تا پیش خودمون بگیم چقدر زرنگیم.این افزایش قیمت و کلا بالا بودن قیمت قطعات نسبت به بازار جهانی فقط و فقط یک علت دارد اونم بی صاحاب بودن بازاره.تو بازار کامپیوتر رضا کارت گرافیک ساپفایر 4850 رو که قیمتش 250000 تومنه میدن 290000 و این به دلیل بی صاحاب بودن بازار و نبودن یه سازمانیه که روی قیمتا نظارت کنه.هر کی هر کالاییو می تونه به قیمت دلخواهش بفروشه.یه چیز جالب تر اینه که این فروشنده ها دستشون تو یه کاسس هر دقیقه باهم در تماسند و باهم فلان کالارو عشقی قیمتشو می کشن بالا.من حتی دیدم فروشنده که کالا رو گرون میده وقتی ازش نخری زنگ می زنه مغازه بغلیه بهش می گه فلان مشتری با فلان مشخصات داره میاد مثلا یه کارت گرافیک بگیره یادت باشه قیمتو بهش اینقدر بگی!!!!!!!!!!

بانظرت موافقم مملكت ما صاحب نداره هركي هرجوري بخواد برخورد ميكنه.(لطفا هنگام صحبت در مورد دولت از به كار بردن اسامي افراد سياسي پرهيز كنيد همين ماه پيش سايت يكي از دوستانم به خاطر بي احتياطي كاربرانش فيلتر شد.مواظب باشيد براي اقاي حسيني مشكل درست نشه.):D

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا بحث رو سياسي نكنيد و از به شوخي گرفتن مقدسات پرهيز كنيد.

مرسي.:D

شوخي نيست دوست عزيز كاملا جديه

شما چرا برداشت بد ميكني

لینک به دیدگاه

درود

دوست من در مورد این جملتون

بی صاحاب بودن بازاره
100 درصد موافقم و واقعا بازار ایران صاحب نداره . ببنید شما جای فروشنده ها نیستید همیشه اینجوریه که هر کسی دوست داره سود بیشتری بکنه حالا یکی میاد قیمت قطعات رو خوب میده و سود رو روی تعداد فروش بالاش حساب میکنه و یکی میاد میخواد سود چند تا قطعه رو روی یه دونه قطعه بگیره . ولی در کل در مورد نداشتن قیمت ثابت در ایران خیلی در دسر شده مثلا یکی همین امروز از ما پرسید چرا 4870 ایسوس 420 تومانه و سایر برندها ارزونتره . من هم گفتم چون بازار ایران صاحب نداره . شما اگر سایتهای فروش خارجی رو چک کنید متوجه میشید که تمام قطعات با هم هم قیمتن با یک مدل مگر در چند مورد جزئی .

بابا ما نمیگیم که ما خوب هستیم ولی همیشه سعی کزدیم در خیلی از موارد رو در نظر بگیریم هم همکار رو درک میکنیم توی فروشمون و قیمتها رو در بعضی از مواقع نمیتونیم ارزون بدیم چون بازار خراب میشه و اونها وقتی ناراحت بشن همه چیز به هم میریزه . در بعضی مواقع هم به مشتری فکر میکنیم و به همکاذر توجه نمیکنیم اینرو صادقانه گفتم ولی در اکثر مواقع ما طرف مشتریها رو گرفتیم و از جیب خودمون ضرر کردبم و بعضی وقتها هم سود ولی در کل سعی کردیم که زیاد بازاری بازی در نیاریم .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

حالا گیریم 3 درصد اضافه بشه نباید این همه روی قیمت ها بیاد تا قبل از این q6600 175 هم من قیمت داشتم حالا شما میگید رفته بالای 200 حالا چطور این 3 درصد شده 30 درصد:eek: من نمیدونم یا دوستان فروشنده بی انصافا یا من ریاضیم ضعیفه.(بلا نسبت بعضی ها) :D

حتما میخوایید بگید دلار گرون شده که بازم خیلی تاثیر بذاره 1 یا 2 درصده نه 30 درصد.

درود

دوست من نگران نباش قیمت این 6600 موردیه ربطی به 3 درصد نداره به این دلیله که کم شده توی بازار خوب جنسی که کم بشه توی بازار طبیعیه که این طوری بشه نگران نباش هر روز داره میاد پایین تا هفته دیگه این 6600 کمتر هم میشه امروز هم از 210 تومان شد 204 تومان فردا هم اگر خدا بخواد ارزونتر هم بشه ما هم ارزونش میکنیم ولی فکر کنم که فردا به 200 تومان هم برسه ولی حتما این 6600 هفته دیگه امید به خدا ارزونتر میشه اگر بیاد و وارد بازار بشه .

لینک به دیدگاه

در ضمن دوستان دنبال حاشیه نباشید به جز اینکه اعصابتون خورد بشه چیزی براتون ارمغان نداره . همیشه ببیند که چرا قطعات گرون شده و اون روزها برای خرید دست نه دارید تا مشخص بشه که چی میشه .

لینک به دیدگاه

با سلام.

آقای حسینی من یک سوال دارم البته سوالم درمورد قیمت قطعات نیست یک سوال فنی هست.

همونطور که می دونید در مادربردهای گیگابایت یک لیستی به نام مموری ساپورت لیست وجود داره.و در اون لیست اسم یکسری از رم ها که با مادربرد سازگاری دارند اومده.حالا سوال من اینه که فقط و فقط باید رم نوشته شده تو اون لیستو برای مادربرد گرفت یا نه؟یعنی اگه یه رم دیگه که تو لیست نیومده بخرم مادربرد اون رم ساپورت نمی کنه؟

بعنوان مثال من مادربرد ga ep45-ds4p رو مد نظر دارم با رم ocz pc2-8500 reaper یا ocz platinum که در لیست رم های مورد ساپورت این مادربرد نیومده.

اینم لینک لیست رم های مورد ساپورت مادربرد ga ep45-ds4p:

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-ep45-ds4p.pdf

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...