رفتن به مطلب

هارد اکسترنال Adata HD710 و Adata HD720 ?

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من قصدم خرید هارد adata HD720 بود ولی اشتباها مدل 710اش بدستم رسید و حق تست دارم. دارم تستش میکنم و تو انتقال از لپ تاپ به هارد سرعتش تا 105مگ هم رفته کمترین سرعتش 90مگه! تو انتقال از هارد به لپ تاپ هم سرعتش اول از 134مگ شروع میشه بعد 5ثانیه میره روی 70مگ و بین 70 الی 80 مگ نوسان داره

من hd720 رو ندارم که تست کنم ولی بنظرتون همینو نگه دارم یا 720 بگیرم؟ قیمت هم برام مهم نیست فقط سرعت مهمه! لطفا هارد دیگه ای پیشنهاد ندید فقط بین این دوتا موندم

این هارد تا الان که خوب بوده نمیدونم اون تو سرعت برابر با همین باشه یا خیلی بهتر باشه 39.gif

تست سرعت هارد :

Capture.PNG.af0c3b315bec161f8b478d6f440acba4.PNG

ویرایش شده توسط Dr.Alex
لینک به دیدگاه

درود

هارددیسکهای usb3 از نظر سرعت کمابیش در یک سطحند. اختلافشون در بدنه و ضد ضربه بودن بدنه و کیفیت سوکت و  برده. بر اساس تجربه ام hd710 مشکل سوکت و برد داره و مواردی از شناسایی نشدن در اثر ایرادهای این دو دیده ام که در hd720 نیست. اگر امکان برگشت زدن داری درخواست 720 رو بکن، چون اختلاف قیمت هم دارند. 

لینک به دیدگاه

Adata مخصوصا hd710 به شدت مشكل سوكت و برد داره يعني يكم به سوكتش چپ نگاه كني شكسته در استفاده عادي و و با مراقبت زياد هم در اثر استهلاك در طول حداكثر دو سه هفته اتوماتيك خودش ميشكنه... من كه اصلا پيشنهاد نميكنم هارد هاي اكسترنال adata رو بهترين هارد دنيا از هر نظر همين ماي پاسپورت هاي وسترن هست و بس.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

Adata مخصوصا hd710 به شدت مشكل سوكت و برد داره يعني يكم به سوكتش چپ نگاه كني شكسته در استفاده عادي و و با مراقبت زياد هم در اثر استهلاك در طول حداكثر دو سه هفته اتوماتيك خودش ميشكنه... من كه اصلا پيشنهاد نميكنم هارد هاي اكسترنال adata رو بهترين هارد دنيا از هر نظر همين ماي پاسپورت هاي وسترن هست و بس.

داداش حالا اینکه سوکتش یکم حساسه درست ، ولی اینکه توی دو یا سه هفته بشکنه ؟!؟؟؟؟؟!!!!! من دو تا HD710 1 ترابایت دارم یکیش 3 سال ویکی دیگه 2 سال کار کرده و هنوز چیزیش نشده والا!

ولی در جواب استارتر عزیز ، اگه اینطور که دوستان میگن مدل HD720 چنین مشکل هایی نداره خب همون مدل رو تهیه کنین تا بعدا یه وق خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد

لینک به دیدگاه

دوستان گرامی من 3-4 ماه هست دارم 710 رو و کاملا راضیم . کلیم افتاده رو زمین و... هیچیش نشده. چون USB 3 ندارم نمیتونم سرعتشو بگم اما روی 2 عالیه. از نظر سرعت هیچ تفاوتی ندارن چون دوستم 720 داره یساعت که باهاش کار کنی میشه سرعتش 60-65 . خودم از سایت دیجی خریدم هارد رو و قبلش با 720 مقایسه کردم که سرعتشون هم چک کنی یکی زده. تفاوتی هم ندارن از نظر قیمت ( درحدود 2-3 هزار به خاطر جدید بودنش ) تنها تفاوتشون هم ابعادو یه سری مسائله ریز هست. میتونی تعویض کنی اگر از شکل اون یکی بیشتر خوشت میاد ! هردو یکین نظر نظر خودته.

لینک به دیدگاه

ممنونم دوستان

اگه واقعا برد و سوکت مشکل ساز میشه شنبه مدل 720 رو میگیرم اصلا مشکلی بابت این مسئله ندارم

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Dr.Alex گفته است :

سلام
من قصدم خرید هارد adata HD720 بود ولی اشتباها مدل 710اش بدستم رسید و حق تست دارم.
من hd720 رو ندارم که تست کنم ولی بنظرتون همینو نگه دارم یا 720 بگیرم؟ قیمت هم برام مهم نیست فقط سرعت مهمه! لطفا هارد دیگه ای پیشنهاد ندید فقط بین این دوتا موندم

سلام،

بنده دو عدد از مدل 710 را دارم و بیش از اندازه راضی ام. یکی از این قطعات با مشکلی رو به رو است که مقصرش بنده هستم. به هنگام فعالیت آن، مجبور به Format کردنش شدم که پس از آن در برخی مواقع در صورت کپی کردن یا خواندن داده هایی با حجم های زیاد(بالای 20 گیگابایت)، ارتباط با رایانه قطع می شود. در حالی که اگر از رابط USB 2.0 استفاده کنم، هیچ مشکلی ندارد. قطعه ی دیگر بدون هیچ ایرادی در حال کار کردن است.

تنها ایراد نمونه ی 720 داشتن حسگر G-Shock است که در صورت اعمال کوچک ترین شتابی به آن، ارتباط به مدت چند ثانیه قطع می شود و عملا استفاده از آن را در محیط های خارج از خانه و شلوغ را سخت می کند. با این حال گلایه های مربوط به شلی رابط اتصال یا ضعف کنترل گر USB 3.0 به آن وارد نیست. از نظر سرعت خواندن و نوشتن این دو هیچ تفاوتی با هم ندارند و حافظه ی داخلی هر دو یکسان و ساخت شرکت توشیبا هستند.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

تنها ایراد نمونه ی 720 داشتن حسگر G-Shock است که در صورت اعمال کوچک ترین شتابی به آن، ارتباط به مدت چند ثانیه قطع می شود و عملا استفاده از آن را در محیط های خارج از خانه و شلوغ را سخت می کند. با این حال گلایه های مربوط به شلی رابط اتصال یا ضعف کنترل گر USB 3.0 به آن وارد نیست. از نظر سرعت خواندن و نوشتن این دو هیچ تفاوتی با هم ندارند و حافظه ی داخلی هر دو یکسان و ساخت شرکت توشیبا هستند.

درود حسگر g shock برای امنیت بیشتر هادددیسکه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...